reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja wymodliłam się chyba za wszystkie czasy i za Was wszystkie :tak: jak wyszłam z domu o 18:20 (musiałam 40 minut wcześniej wyjść żeby usiąść) to wróciłam do domu o 22 :blink: mąż zaczął podejrzewać że wcale nie byłam w kościele ;-) ale samo całowanie krzyża trwało 50 min! Siedziałam cały czas a pewnie kobity mnie tam zlukały i nie jedna mnie obgadała że ja siedze a starsze babki stoją! :dry:
M zrobił ciasto i sałatkę to jutro mam z głowy :-) jutro ogarnę tylko mieszkanko :tak:

Kindzia to Twoje mieszkanko pewnie błyszczy :tak: tylko że człowiek się napracuje a na drugi dzień i tak tego nie widać szczególnie jak są dzieci ;-)
termin mam z OM na 12 sierpnia a z USG na 5 sierpnia :tak:

Spokojnej nocy dziewczynki :happy2:
DOBRANOC

Witam was sobotnio...

Z okazji Świąt ielkiej Nocy chcę wam złożyć najserdeczniejsze życzenia... niech Chrystus Zmartchwywstały da wszystkim Wam wiarę i siłę do walki z codziennymi zmaganiami losu.. Zdrowych Pogodnych Świąt..... zapakowanym dziołszkom, donoszenia do końca bejbików i expresowego rozwiązania...
A nam staraczkom wiary i nadzieji na lepsze jutro ( cykl) :-):-):-)

Aniu cieszę się że jesteś już w domku...i będziesz mogła święta spędzić uwolniona od "obcego" w rodzinnym gronie...z dnia na dzień będzie boleć mniej ażw końcu zapomnisz o bólu... buziam cię mocno... i chłopaków twoich też;-);-)

Dziewczyny to co ja przechodze to masakra jakaś... nie moge gotować bo mnie zapachy przyprawiają o mdłości... jeszcze dwa dni duphastnu i będzie z głowy... strasznie źle znosze ten cykl...wiem wiem to nie fasolka bo mam objawy 8 tygodniowej ciazy:-):-D ale najbardziej dokucza mi wieczorem codziennie od kilku dni.. fu.. wczoraj smażyłam rybę i myślałam że nie dam rady...a najśmieszniejsze że do południa też ją smażyłam i nawet jadłam i nic mi nie było a wieczorem mordęga!!!
Dziś święcimy jajwczka.... Czarek ma swój koszyk...ciekawe czy doniesie do kościoła czy zgubi po drodze:-D:-D

Buziam was i życzę miłego dnia...

Dzień dobry :)

Ja jeszcze w łóżku, ale zaraz wstaje i szykujemy koszyczek bo trzeba iść poświęcić jajka :tak:
Pogoda się popsuła, jest zimno i pochmurno, w nocy padało :baffled:

Dzastina Ty to w każdym cyklu masz dziwne objawy ;-) także nigdy nie wiadomo co będzie :tak: życzę Ci oczywiście małej fasoleczki :tak:

Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :happy2:
U nas dziś jeszcze ostatnie porządki....a Wy już świętujecie?

Buziaki

Oczywiście składam Wam wszystkim kochane najserdeczniejsze życzenia świąteczne :-)
Ściskam Was mocno i dzielę się z Wami jajkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was:)
Ja już nie długo wracam do UK,smutno będzie ale co zrobić...:(
Jeszcze jakieś choróbsko mnie wzięło,mąż także chory,na szczęście synek zdrowy:)
Chciałam życzyć wam Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka,mokrego dyngusa i bogatego zająca:)

dalmatek586zg3.gif

witam

aniu jak sie ciesze ze jestes jzu w domku..teraz bedzie juz tylko coraz lepiej..tulam mocno

zycze wam dziewczyny zdrowych wesolych swiat wielkanocnych,smacznego jajeczka i mokrego dyngusa..

uciekam bo tyle mam jeszcze do zrobienia.tulam was wszystkie razem i z osobna i zycze milej soboty

Witam ;-)
Paula ... Slicznie Dziekuje za odpowiedz odnosnie aparatu.. taki wybor jest ze ciezko sie zdecydowac :-D ...a brzusio...rosnie :-) ..tylko nie moge sie doczekac ruchow .. moze jeszcze chwilka i beda :tak:Caluje :zawstydzona/y:

POZDRWIAM WAS WSZYSTKIE I MOCNO CAŁUJE !!:)

Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta
z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków,
mokrego dyngusa i ode mnie CAŁUSA :))

hej babeczki kochane!!

My juz z Maja pofarbowalysmy jajka ja cala w kolorkach jestem na rekach..Kacper siedzi na dworze z dziadkiem i zaraz spadamy do kosciolka swiecic jajeczka:-)

Aniu super ze juz w domku jestes...dochodz do siebie i wracaj do nas:-)

Dziewczyny Wesolych Swiat:-)
Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!
kartki-wielkanoc&#11.png

reklama
Do góry