reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

;-):-)tu moja derya jak przewraca kwiaty jak chodzi w chodziku..:tak:;-):-D:-)derya odpoczywa na sofie :tak:po szalenstwach w chodziku na tarasie;-) az papucki jej spadly..no i taka sobie dzisiejsza ja..:tak:;-):-D:-)

Załączniki

• DSC02188..jpg
    DSC02188..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02191..jpg
    DSC02191..jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02192..jpg
    DSC02192..jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC02196..jpg
    DSC02196..jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
witam dziewczynki czwartkowo..u nas slonko swieci bede pic kawke z derya na rarasie,,derya w chodziku pochodzi albo na hustawce posiedzi z mamusia..zycze wam dziewczyny milego dzionka

Paula teraz tez Ci kliknęłam kilka razy, jak wszystkie 10 stronek sie otworzyło to znaczy ze sie 10 razy udało podlac czy tak? Paula jak troche sie młody podszkoli to wezme aparat, bo na razie to trzeba miec go na oku zeby mocno nie glebną, kurde jak on to obczai i złapie rownowage, i bedzie podnosił już nóżki to faktycznie na dwóch kołkach to już pikus, sama sprobowałam bo rowerek wytrzymyje 75kg

Pajka odnosnie firanki z kuchni: idz do krawcowej albo w sklepie z firankami i poproś o wszycie na gorze taśmy, ktora sie ściąga i wtedy firanka jest równiutko marszczona, każda odległość miedzy żabkami jest jednakowa, wygląda to duzo estetyczniej:) a wszycie i taśma nie kosztują wiele

Kolorowych.........

Kindziu ja wiem :)) sama to umiem zrobić tylko chwilowo ma nieczynną maszynę a nie chciałam, zeby okno bylo puste wiec tak ją powiesiłam :)

a u macie jeszcze filmik deryi..nudzilo sie moim chlopca i nagrali dercie..
[video=youtube;4QDnHAycTjE]http://www.youtube.com/watch?v=4QDnHAycTjE[/video]

śliczniutka :)

Witam :-)
Oj dzisiaj Maluszek mnie z rana zbombardował kopniaczkami :tak::-):-) nawet M się śmiał tak mocno kopał :-)
U nas chłodno, pochmurno ale słońce próbuje się przebić zza chmur :tak:
M zmienia koła w samochodzie a Kacper mu pomaga ;-) ja zaraz idę ogarnąć mieszkanko :tak:

Kiki Dercia jest przesłodka a jaka wesoła na tym filmiku cudowna jest :-) a Ty śliczna mamuśka :tak:

Kinga miłych imprezek życzę! :tak: tylko nie przesadź kochana ;-)

Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę miłego dnia :happy2:
Buziaki

DZIEŃ DOBRY:-)
Chłopaczki dobrze się czują:-)nie widać żeby cos załapali:-)ciesze się ze tak jak przyszedł wirus tak szybko poszedł :-)tylko ja mam jeszcze zapchany nochal ale idzie już ku lepszemu:tak:

Patrycja oj pewnie siostra juz sie nie mogła doczekac kiedy wroca do domku, po tylu przejsciach, i w domku wszystko dobrzez Bartusiem, zaklimatyzował sie
Alanek pierwsza klasa, lezaczek swietna sprawa, mi przydał sie bardzo!!!!!!
oj tak bardzo szcześliwi:-)ja to moge na razie na zdjecia popatrzeć bo jednak lepiej aby Bartuś nie miał kontaktu z chorymi:tak:ale juz sie nie moge doczekac kiedy go zobacze:-)a lezaczek oj tak trafiony w 100%:-)
;-):-)tu moja derya jak przewraca kwiaty jak chodzi w chodziku..:tak:;-):-D:-)derya odpoczywa na sofie :tak:po szalenstwach w chodziku na tarasie;-) az papucki jej spadly..no i taka sobie dzisiejsza ja..:tak:;-):-D:-)

a u macie jeszcze filmik deryi..nudzilo sie moim chlopca i nagrali dercie..
[video=youtube;4QDnHAycTjE]http://www.youtube.com/watch?v=4QDnHAycTjE[/video]
kochaniutka dziewczynka:-)energiczna i jak pierdzioszkuje języczkiem:-Da jak mamusia ładniutko wygląda:-)

PAJKA PAULA
przypomniały mi się kopniaczki ciążowe:-)bardzo się ciesze że maluszki kopią:-)

reklama
Do góry