kiki750321
Fanka BB :)
;-):-)tu moja derya jak przewraca kwiaty jak chodzi w chodziku..;-):-)derya odpoczywa na sofie po szalenstwach w chodziku na tarasie;-) az papucki jej spadly..no i taka sobie dzisiejsza ja..;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula teraz tez Ci kliknęłam kilka razy, jak wszystkie 10 stronek sie otworzyło to znaczy ze sie 10 razy udało podlac czy tak? Paula jak troche sie młody podszkoli to wezme aparat, bo na razie to trzeba miec go na oku zeby mocno nie glebną, kurde jak on to obczai i złapie rownowage, i bedzie podnosił już nóżki to faktycznie na dwóch kołkach to już pikus, sama sprobowałam bo rowerek wytrzymyje 75kg
Pajka odnosnie firanki z kuchni: idz do krawcowej albo w sklepie z firankami i poproś o wszycie na gorze taśmy, ktora sie ściąga i wtedy firanka jest równiutko marszczona, każda odległość miedzy żabkami jest jednakowa, wygląda to duzo estetyczniej a wszycie i taśma nie kosztują wiele
Kolorowych.........
a u macie jeszcze filmik deryi..nudzilo sie moim chlopca i nagrali dercie..
[video=youtube;4QDnHAycTjE]http://www.youtube.com/watch?v=4QDnHAycTjE[/video]
oj tak bardzo szcześliwi:-)ja to moge na razie na zdjecia popatrzeć bo jednak lepiej aby Bartuś nie miał kontaktu z chorymiale juz sie nie moge doczekac kiedy go zobacze:-)a lezaczek oj tak trafiony w 100%:-)Patrycja oj pewnie siostra juz sie nie mogła doczekac kiedy wroca do domku, po tylu przejsciach, i w domku wszystko dobrzez Bartusiem, zaklimatyzował sie
Alanek pierwsza klasa, lezaczek swietna sprawa, mi przydał sie bardzo!!!!!!
;-):-)tu moja derya jak przewraca kwiaty jak chodzi w chodziku..;-):-)derya odpoczywa na sofie po szalenstwach w chodziku na tarasie;-) az papucki jej spadly..no i taka sobie dzisiejsza ja..;-):-)
kochaniutka dziewczynka:-)energiczna i jak pierdzioszkuje języczkiema jak mamusia ładniutko wygląda:-)a u macie jeszcze filmik deryi..nudzilo sie moim chlopca i nagrali dercie..
[video=youtube;4QDnHAycTjE]http://www.youtube.com/watch?v=4QDnHAycTjE[/video]
suuuuper:-)ta bluza ze spodniami kolorku brązowego jasnego jest boskie :-)dziewczynki a to moje zakupy ostatnie