reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzastinko- mój Maciej jak był w wieku Twojego synka tez nawijał po swojemu..coś tam juz niby gadał ale jednak wiecej po swojemu i w zasadzie tylko ja go rozumialam.
Syn mojej szwagierki choc z tego samego roku mowił genialnie....wiesz chodzący ideal..i oni tez się podsmiewali ze nasz papla swoja mową.....tak mnie to irytowalo no ale nic lałam na nich..Maciek we wrzesniu poszedl do przedszkola i tak sie rozgadał....szok!!!!!
Uwazam ze to najlepszy sposób kiedy dziecko przebywa wsród innych dzieci i sie oslu****e mowy....
Dlatego Kochana główka do góry...nie raz dzieci do 5 lat lub dluzej nie potrafia mówic a potem coś sie dzieje ze praktycznie z dnia na dzien mowa postepuje...nie martw sie tym i nie sluchaj tych ktorzy wiedzą najlepiej!!!!! tacy zazwyczj nie maja o tym zielonego pojęcia!!!!!

Pajkaa- ale cudniasty brzunek..i jaka Ty mamusia ładna...firaneczka słodka:)

Tusia to super wiadomość :-) widzisz dzidzia zdrowo rośnie :tak::-)

A ja odebrałam wynik na toxo i jest....ujemny! :-) uff...:happy2:

hej hej witam
byłam na usg maluch machał rączkami
WSZYSTKO JEST DOBRZE :tak::-):-):-)
suuuper wieści kochane:-)
dziewczynki a to firanka którą kupiłam super wygląda na żywo :)
śliczniutka firanka:-)
PYSZCZKU tak to jest...ale jak piszesz to być silnym i też tak jest;-)
BARTUŚ JEST W DOMKU!
Leżaczek przyszedł
:-)

dziewczynki tutaj Wam jeszcze pokazuje moja nową firanke kuchenną :)
176a3c.jpg

paula to super ze wynik ujemny ale sie ciesze tulam mocno..

tusia fajnie ze i u ciebie ok ze widzialas swoja dzidzie..

patrysiu i znowu nastepna super wiadomosc ze bartus w domku..zycze mu duzo zdrowka..niech rosnie zdrowo..lezaczek sliczna zreszta jak moj i pyszczka..a alöanek maly slodziak..

pyszczku pochwal nam sie sebulkiem jaki duzy juz jest..czekamy na foteczki

czarodziejko u mnie tez dzieci mowily roznie patrick w ieku 2 lat rozmawial jak stary malenki jak mial 4 latka mowil juz w dwuch jezykach..danielek mowil jak mial 3 latka wszystko ale tak jakos niewyraznie..latwiej mu bylo npo niemiecku a potem podszkolil polski jezyk ercan mowil po niemiecku juz super majac dwa i pol latka, slabiej po polsku potem pojechalismy na urop do polski jak mial 3 latka na 4 tyg i jak wrocilismy to super mowil po polsku wiec moje dzieciaczki wszystkie opanowaly dwa jezyki..zobaczymy jak derya..

dzastina glowa do gory bedzie dobrze i czarek zacznie mowic,,

anufifi slonko jak tam u ciebie..?tulam

my juz po spacerku po zakupach i teraz bedziemy siedziec w domku..

Witam wieczorkiem :happy2:
My dzisiaj na dworku aż do 18 w domu nic nie zrobiłam ale w sumie to zostało powiesić firanke w jednym pokoju i tylko takie codzienne porządki także korzystamy ze świeżego powietrza ile można :tak:

Tak się cieszę że wynik na toxo wyszedł ujemny :-) aż mi ulżyło jak zobaczyłam :tak: no i w takim razie nie będę musiała jechać do tego specjalisty w Warszawie :blink:

Maluszek coś mało kopie ostatnio ale może więcej odpoczywa sobie....ważne że wogóle kopie i codziennie choć kilka kopniaczków mamie podaruje :tak::happy2:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki....chyba każda ma mniej czasu na bb bo zbliżają się święta ;-)

reklama
Paula rano miałam też problem z drzewkami ale juz teraz okej podlane! ;)
Kiki dzieki... ciut lepiej jest! słonce wyszło i cały dzień poza domem spedziłam! :) jutro impreza... w pt kolejna...
pajka ślicznie wyglądasz :))
dzastina przecież Ty jestes taka twarda baba nie daj się!! masz swoje zdanie i swoją rodzinę i to jest najwazniejsze, głowa do gory!
anufifi co tam u ciebie???

Pozdrowionka for all!

Do góry