reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze??

niestety nadal nie mamy na nowej chacie netu i strasznie mi ciezko z tego powodu bo nie moge Was miec na bierzaco:-(teraz wpadalam z dzieciakami do dziadkow bo bardzo dziadkowie tesknia Kapcer z dziadkiem sie wlasnie spaceroje a ja kozystam z netu hehe:-)

Patrysiu slicznie wygladaliscie na chrzcinach..bardzo sie ciesze ze sie wszystko udalo:-)

Kindzia26 ja planuje ochrzcik Kacpra maj-czerwiec jak bedzie cieplo poza tym musimy sie do konca umeblowac w nowej chacie bo nawet stolu nie mamy aby podac jedzonko hehe:-)

Kiki kochana zaklimatyzowanie idzie coraz lepiej...Maja bez problemu..Kacper juz tez coraz lepiej:-)

Czarodziejko ja tez szczepie skojarzona szczepionka 5w1 a chcialam 6w1 ale nie bylo u mnie w zadnej aptece w tym okresie co bylo pierwsze szczepienie...sliczne zdjecia:-)

Anufif ja jak wstalam dzis to odrazu o Tobie pomyslalam:-)3mam kciuki aby poszlo wszystko w porzadku:-)

pozdrawiam Was babeczki kochane i niezapomnijcie o mnie...

reklama
a co tu tak pusto anufif myslami jestem z toba ciekawa jestem co u ciebie jak sie czujesz po operacji..tulam mocno

gioesko super ze zagladnelas do nas..moze foteczki z nowego mieszkanka..

dziewczynki moje kochane, poryczlam sie jak przeczytalam jak o mnie myslicie, to bardzo mile. Dziada juz nie ma , dzisiaj czuje sie w miare ale wczoraj myslalam ze umre. Leze plackiem bo mam dreny . Ginek spisal sie na medal , wiecej nue dam rady napisac bo nie mam sil. Caluje was mocno.

Heyka

Anuffi teraz bedzie tylko lepiej:) Odpoczywaj na całego i ciesz sie tym ze dałas rade i sie zdecydowałas, i juz jest po, jestes swietna babka.. Gin na medal:)

Miłego.........

dziewczynki moje kochane, poryczlam sie jak przeczytalam jak o mnie myslicie, to bardzo mile. Dziada juz nie ma , dzisiaj czuje sie w miare ale wczoraj myslalam ze umre. Leze plackiem bo mam dreny . Ginek spisal sie na medal , wiecej nue dam rady napisac bo nie mam sil. Caluje was mocno.
Aniu jak sie ciesze.. zobaczysz że teraz bedzie tylko lepiej już :) odpoczywaj dużo i wracaj do sił rybka.
Całuje i tulam mocniaszczo.
hejka:happy:

Dzień dobry :-)

Aniu to super wiadomość że już po wszystkim :-) no teraz będzie tylko lepiej tylko musisz nabrać sił, odpocząć! :tak:Dzielna kobieta z Ciebie! Tulam Cię bardzo mocno! Życzę dużo zdrówka! Buziaki...

Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę miłego dnia! :happy2:

My dzisiaj musimy pojeździć i załatwić kilka spraw...muszę też odebrać wyniki! trzymajcie kciuki...

Buziaki dla Was :*

Aniu super... pewno do świąt już będziesz w domku ze swoimi pociechami!!! Teraz to już tylko lepiej będzie.... a drenami się nie przejmuj... wyciągną jak wszystkie płyny zejdą:):) oj jak sie cieszę!!!! Aż mi łezki popłynęły... wracaj kochana szybciutko do zdrówka.... w końcu nasza Anufifi będzie uśmiwchnięta!!! Jupi jupi jupi!!!!

witam się z wami..

Dziś kolejna nie przespana noc...tym razem nie zęby tylko bezsenność Czarka. Cała noc po nas skakał, włził, kładł się na nas, zaczepiał itd... Oczy mam na zapałki ale dobrze że nie płakał. wręcz przeciwnie, miał bardzo dobry humor.. Dziewczyny powiedzcie mi... wiecie coś może o " Autyzmie"? Bo ktoś nam zaserurował że Czarek ma autyzm bo nie mówi...dla mnie to cyrk i parodia!! Ale przeryczałam wczoraj pół dnia z tego powodu... Czarek jest normalnym wspaniałym dzieckiem, tylko nie mówi po ludzku...coś bebla po swojemu ale od czegoś trzeba zacząć prawda? Strasznie mi źle tego powodu... ma 2.5 roku i nie mówi, a rodzina M patrzy na niego z taką pogardą i litością jakby na prawde był chory... nawet na święta tam nie jedziemy... bo chcemy sobie tego oszczędzić...sobie i jemu. Mają pretensje że on nic nie mówi...no ale jak on ma mówić jak tam nikt do niego słowa nie powie, tylko patrzą na małpę w zoo. Kuźwa znowu rycze... dobra ide. 3majcie się.

Witam sie środowo
Anuffi ciesze sie, ze wsio dobrze odpoczywaj sobie :)
Dzastina ja niestety w kwestii dzieci nie mogę się wypowiedziec, ale rodzina zachowuje sie chamsko i nie w porządku także bym do takich ludzi na święta nie pojechała. Trzymaj sie cieplutko i nie psuj sobie humorku takimi ludźmi bo po prostu nie warto.
Ja juz sama sie przekonałam jacy ludzie potrafią byc najpierw gadali na nie i mojego meza, ze przez dwa lata sie staramy i nic i pewnie jestesmy chorzy i dzieci nie mozemy miec (jeden znajomy mojej mamy do dnia dzisiejszego nie wierzy, ze jestem w ciąży!) a teraz Ci co uwierzyli gadają, ze to była wpadka ehh no tacy są ludzie. A jak poszłam do kościoła w niedziele usiadłam między dwoma mocherami (no cóż pech na całego) i obie mnie rejestrowały z obu stron to na brzuch to na mnie to na rękę czy mam obrączke. No szkoda gadac. Także ja sie nie przejmuje takimi idiotami bo szkoda nerwów.

życzę wszystkim spokojnej środy i się nie denerwować nie warto :)

reklama
witaj aniu;-)ale sie ciesze ze juz po wszystkim..ze wszystko jest ok..mialas lakarza na madel ktory ci idealnie pomogl:tak::-)kurcze jak sie ciesze tulam cie mocno..odpoczywaj duzo bys szybko wrocila do siebie do dzieciaczkow do domku i spedzila z nimi swieta cala zdrowa i szczesliwa..teraz droga otwarta do spelnienia marzenia..tulam tulam trzymaj sie cieplutko:tak:;-):-)

Do góry