reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czarodziejko mnie tez ta pogda na nerwy dziala pare dni upal potem deszcz i dzieciaczki tylko beda chorowac..a jak tam twoje dzieciaczki moze jakas fotka maksymilianka..
45494ia7t76inviml5.gif

Witajcie Kochane
Dziś u nas sloneczko od rana i cieplo....pachnie wiosna:)

Kiki Kochana moje dzieciaczki Ok tzn. starszy jeszcze pokasluje (pozostalosc po chorobie) ale juz bardzo sporadycznie...a Maksio (odpukac) zdrowy. Wlasnie w czwartek go zaszczepilismy.....chociaz powiem szczerze ze kwestia szczepien spędza mi sen z powiek....Szczepić czy Nie....nie zdajemy sobie sprawy jakie po tym mogą byc powiklania...kupilam ksiązkę: SZCZEPIENIA- niebezpieczne ukrywany, fakty" czekam az mi przyslą i coś mi sie zdaje ze jak ja przeczytam to nie bede juz chciala szczepic....Mam znajomych ktorzy nie szczepią dziecka w ogole....od narodzin!!!! ja tego nie neguję chociaz myslalam zeby podstawowe szczepienia zrobic ale zadne pneumokoki i te inne badziewia...no nic to taka moja dygresja
Kiki wrzucam focie....specjalnie dla Ciebie:)

Załączniki

• IMG_0392..jpg
    IMG_0392..jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0383..jpg
    IMG_0383..jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0356..jpg
    IMG_0356..jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Witaj Czarodziejko :-)
Jaki Maksio uroczy, a jak rośnie :-) super chłopczyk i taki kochany! :-)

Powiem Ci że ja też jestem przeciwna wszystkim dodatkowym szczepieniom i Kacpra szczepiłam tylko tymi podstawowymi...żadne pneumo czy meningo nie szczepiłam :no: a te reklamy w TV to tylko mi działają na nerwy, bo to firmy farmaceutyczne tak na psychikę chcą wpłynąć!!!
Jednak jak koleżanka mi ostatnio pisała że jej 2 letni synek o mało co nie zginął przez rota wirusa to aż się popłakałam!!! ona też nie szczepiła swoich 2 synków ale teraz mówi że po tym co przeszła to na rota by szczepiła choć nie ma pewności że by nie zachorował, ale może przynajmniej łagodniej by to przechodził! Także myślę że ja chyba na rota to zaszczepię drugiego synka....
Powiesz nam kochana co ciekawego przeczytasz w tej książce!

Zmykam na śniadanko...

Czarodziejko, synus sliczny!!!
Paula, my nie nad morze, tym razem prawie w gory ;)
Nooo, i nas prawie spakowalam :), oprocz pierdulek, narazie ciuszki ;)

Witam niedzielnio...

U nas pogoda pod psem... ale wiosnę czuć...Tak jak pisałąm wcześniej że mam bocianie gniazdo na podwórku, to chciałam sie pochwalić że w piątek przyleciał już bociuś jeden... obczaił nowe mieszkanko i poleciał po swoją kobietę:):):)
Ja czuję się już lepiej ale za to z Czarkiem gorzej, już powoli zaczyna kichać i ma mokro w nosku, do tego idą mu zęby trzonowe u góry (5) ma strasznie spuchnięte dziąsełka, aż krewią mu podeszły... całą noc płakał, dałam mu czopka bo mi go szkoda było. I po czopku zasnoł... Gryzie wszystko i wszystkich, wczoraj M w stopę ugryzł...ale z takimi nerwami. Teraz ogląda bajkę w łóżku, M poszedł do kościoła z Palmą a ja w domu. Dziś mam 20 dc i od tego Duphastonu zalewa mnie gęsty śluz..i cycye mam jak Pamela:)
A zegarki przestawiłyście do przodu? Bo dziś zmiana czasu:)
Czarodziejko śliczy twój syneczek... lubię oglądać zdjęcia dzieci... bo ja kocham wszystkie małe dzieciaki.. i chyba dzieci to czują to lubią się ze mną bawić..
Kiki to wspaniałą dziewczyna... o wszystkich pamięta.
Kindzia, Kinga co u was? Dlaczego nic sie nie odzywacie?
Buziam was wszystkie!!! Życzę miłej Niedzieli Palmowej:)

witam

u mnie nic ciekawego nie słychać wiec nie piszę...
Pozdrawiam was mocno wszystkie.dziekuje za miłe słowa w moim kierunku.Jakoś się pozbieram na pewno bo twarda babka jestem raczej.
Anufifi tobie szczególnie dziekuję ty wiesz..

Miłej niedzieli dziewczynki!

witam sie niedzielnie..u nas pada deszcz ponuro i tak smutno jak deszczyk pada..

czaroddziejko..dziekuje maksio sliczny chlopczyk slodziak maly a jak pokazuje ze taki duzy to cud miod i malina..tulam mocno,,

dzastina kurcze biedne te nasze dzieciaczki przez te zabki..tyle sie nacierpia..dowaj mu czopki nie bedzie sie dziecko meczyc..

royanna to macie sie fAJNIE pojedziesz odpoczniesz super no i zmiana powietrza dla dzieci ..ja tez chcialam jechac do polski na tydzien lub leciec do brata do angli i w koncu zostalam w domku..zycze milego urlopu i zagladnij czasami do nas..

paula kochanie co z toba taki len cie ogarnal ze nawet do nas nie zagladnelas..musisz sie meldowac codziennie chociaz krotko bo potem sie marwimy..tulam mocno..

bereshko a ty gdzie ..?

anufifi juz jutro do szpitala jak ten czas leci i jeszcze chwilka i bedziesz juz po wszystkim tulam mocno modlitwa i dusza myslami jestem z toba..

kinga slonko jak dzisiaj samopoczucie?juz lepiej-ßglowa do gory bedzie dobrze i do ciebie zaswieci slonko..

patrysiu a ty gdzie przygotowania do chrztu cala para..

pozdrawiam was wszystkie i zycze milej palmowej niedzieli..

Hello :-)
My już po kościółku, palemkę poświeciliśmy :tak: Anufifi pomodliłam się za Ciebie! Tulam mocno...

Teraz obiadek szykujemy a potem jedziemy na herbatkę do znajomych do tej koleżanki co ma termin podobny do mnie :-)

Roynna to teściów masz w górach a rodziców nad morzem? super! :blink:

Dzastina
Ty to herc baba jesteś! chora a całe mieszkanko już posprzątała! zdrówka dla Was i niech szybko Czarusiowi wyjdą te 5 :tak:

Kinga pewnie że twarda babka z Ciebie! Będzie dobrze! pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce :tak: Buzia...

Kiki obiecuje się meldować :tak: a Ty czemu nie przyjedziesz do Polski?

U nas się pochmurzyło i od razu chłodniej ale może nie będzie padać...

Miłej niedzieli dziewczynki :happy2:

dziewczynki bardzo wam dziekuje za pamięć i modlitwę ...jestescie kochane ,
ja póki co pakuje sie i ryczę ...jestem przerazona ...ale jak powiedziało sie A to trzeba i B....
nie mogę zebrać mysli wiec nie dam rady do każdej z was napisac....
pozdrawiam was ciepło

reklama
Do góry