reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Ja tak na chwilke bo dalej sprzątanko i gotowanko:baffled:dobrze że pogoda nie za fajna co nie mam wyrzutów sumienia że nie idę na dwór z synkami:sorry2:
ROYANNA a moze faktycznie zabki?ja ci powiem ze także jestem niedouczona w tym temacie bo Dominisiowi późno wyszły zabki i do tego nie był taki marudny ani nie gorączkował nie biegunkował przy tych ząbkach co sama nie wiem jak to jest do konca z tym:sorry2:
DZASTINA i mojego M złapało a to dzięki teściowi i kurna przed chrztem jeszcze no:wściekła/y:
ANUFIFI jestem cały czas myślami z tobą:tak:
KINGA tulam mocko:tak:

reklama
Witajcie Kochane
Pogoda u nas sie popsuła..no jak zapowiadali zresztą
chmurka.gif
ale wiosnę nadal czuć w powietrzu i to jest cudowne.

Wczoraj bylismy z malym na usg bioderek i wszystko jest wporządku....maluszek prawidlowo sie rozwija:tak::tak:

Anufifi- wiesz ze mysle o Tobie...łapki zaciskam..napisalam wiecej na 28 dni
Patrysia- no u nas pogodowo podobnie....i tez biore sie za sprzatanie..poranna kawa juz wypita wiec zbieram sie do porządków:)

dziewczyny mam pytanie czy jak maluszek ma 3,5 miesiąca to zmieści sie w rozmiar 68-74??
Ja mam obydwu synkow dlugasnych-zawsze 95centyl i ten rozmiar na 3.5miesiaca jest za duzy:tak:. w niektore ubranka 62/68 sie miescili, spokojnie w 68. 74 to tak po 4miesiacu:tak:. No chyba ze dzecitko bedzie bardzo pulchne...to wtedy ubranko z dlugosci w szerz pojdzie, a moi to dlugasni ale sredniaczki wagowe.

Ja mam obydwu synkow dlugasnych-zawsze 95centyl i ten rozmiar na 3.5miesiaca jest za duzy:tak:. w niektore ubranka 62/68 sie miescili, spokojnie w 68. 74 to tak po 4miesiacu:tak:. No chyba ze dzecitko bedzie bardzo pulchne...to wtedy ubranko z dlugosci w szerz pojdzie, a moi to dlugasni ale sredniaczki wagowe.

no ja mam nadzieje, ze nasze dziecko bedzie po rodzicach ja urodziłam sie 50 cm a mąż 53 cm a teraz mam 170 a mąż 180 wiec mam nadzieje, ze sie zmieści :),
dzieki :)

reklama
Witam....u nas piekna pogoda....rano troszke sie popsula ale teraz pelne slonce...
Royanna ....ja poczekam jak dowiem sie jaka plec...jak bedzie chlopok to sie głosze:)

Ja po malym sprzataniu.....slonce wyszlo i mi sie odechciało....czas na spacer.....pozdrawiam wszystkie:)

Do góry