R
rouż
Gość
Ja tez sie malutka urodzilam i maz tez, a obecnie mam 166cm, a moj maz 191cmno ja mam nadzieje, ze nasze dziecko bedzie po rodzicach ja urodziłam sie 50 cm a mąż 53 cm a teraz mam 170 a mąż 180 wiec mam nadzieje, ze sie zmieści ,
dzieki
A synkowie jeden mial 52 a drugi 56cm przy narodzinach, czyli jak mowie-w normie:-)
Ach czarodziejko, bardzo bym chciala trzecie dziecko, ale jak ne bedzie wpadki to specjalnych staran na pewno. Moj maz przeciwnik. A rzeczy szkoda aby lezaly, bo niektore po Maciusiu jak lezaly to dostaly jakis przebarwien. Wole aby cieszly oko na innch dzieciaczkach. A u nas w rodzinie na razie u nie kogo sie nie szykuje baby...Royanna- widzę ze wyzbywasz sie ciuszków po Alanku....nie zostawiasz sobie na trzecie )))))
Nie ma sprawy. Niektore sa unisex, bo po Maciu jeszcze, a wtedy nie chcielismy znac plci, a niektore typowo chlopiece.:-)Witam....u nas piekna pogoda....rano troszke sie popsula ale teraz pelne slonce...
Royanna ....ja poczekam jak dowiem sie jaka plec...jak bedzie chlopok to sie głosze
Ja po malym sprzataniu.....slonce wyszlo i mi sie odechciało....czas na spacer.....pozdrawiam wszystkie
Alanek ucina sobie wlasnie druga drzemke-wczesniej do poludnia spal 2 godzinki, a ja zamias sie pakowac to siedze przy kompie, bo jaks taka nie do zycia jestem...przez te niewyspane nocki i pogode