reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no ja mam nadzieje, ze nasze dziecko bedzie po rodzicach ja urodziłam sie 50 cm a mąż 53 cm a teraz mam 170 a mąż 180 wiec mam nadzieje, ze sie zmieści :),
dzieki :)
Ja tez sie malutka urodzilam i maz tez, a obecnie mam 166cm, a moj maz 191cm:tak::-D:-D:-D
A synkowie jeden mial 52 a drugi 56cm przy narodzinach, czyli jak mowie-w normie:-)
Royanna- widzę ze wyzbywasz sie ciuszków po Alanku....nie zostawiasz sobie na trzecie :))))))
Ach czarodziejko, bardzo bym chciala trzecie dziecko, ale jak ne bedzie wpadki to specjalnych staran na pewno. Moj maz przeciwnik. A rzeczy szkoda aby lezaly, bo niektore po Maciusiu jak lezaly to dostaly jakis przebarwien. Wole aby cieszly oko na innch dzieciaczkach:tak:. A u nas w rodzinie na razie u nie kogo sie nie szykuje baby...
Witam....u nas piekna pogoda....rano troszke sie popsula ale teraz pelne slonce...
Royanna ....ja poczekam jak dowiem sie jaka plec...jak bedzie chlopok to sie głosze:)

Ja po malym sprzataniu.....slonce wyszlo i mi sie odechciało....czas na spacer.....pozdrawiam wszystkie:)
Nie ma sprawy:tak:. Niektore sa unisex, bo po Maciu jeszcze, a wtedy nie chcielismy znac plci, a niektore typowo chlopiece.:-)

Alanek ucina sobie wlasnie druga drzemke-wczesniej do poludnia spal 2 godzinki, a ja zamias sie pakowac to siedze przy kompie:baffled:, bo jaks taka nie do zycia jestem...przez te niewyspane nocki i pogode:baffled:

reklama
Witam popołudniowo...

Jestem Gospodynią pełną parą... już skończyłam sprzątać... mogą być już święta:)
M zabrał Czarka i pojechałdo teściów to ja zrobiłam porządki ostateczne.... czyli to co zostawiam na ostatnią chwilę czyli Czarka pokój.. chryste ile tam tego...w zabawkach znalazłam wiele ciekawych rzeczy które zaginęły dawno temu:):) Narobiłam się jak wół i oczywiście co za tym idzie??? Padam na pysk... od przeziębienia bolą mnie kości i głowa a nosem to mi normalnie woda leci... raz mi zimno raz gorąco... teraz jem racuszki z dżemem i piję kawkę inkę z mlekiem ale jak to zjem to wskakuję do wyra na odpoczynek..

Pamiętam ja Czarkowi kupywałam na wyprawkę ubranka rozm 52-56 a on się urodził 59 cm hehehe i ani razu ich na sobie nie miał... m musiał mu kupywać nowe... i na starcei w 62 wskoczył... a z tymi rozmiarami to jest różnie... on miał rok i nosił 92..:)

Witam popołudniowo...

Jestem Gospodynią pełną parą... już skończyłam sprzątać... mogą być już święta:)
M zabrał Czarka i pojechałdo teściów to ja zrobiłam porządki ostateczne.... czyli to co zostawiam na ostatnią chwilę czyli Czarka pokój.. chryste ile tam tego...w zabawkach znalazłam wiele ciekawych rzeczy które zaginęły dawno temu:):) Narobiłam się jak wół i oczywiście co za tym idzie??? Padam na pysk... od przeziębienia bolą mnie kości i głowa a nosem to mi normalnie woda leci... raz mi zimno raz gorąco... teraz jem racuszki z dżemem i piję kawkę inkę z mlekiem ale jak to zjem to wskakuję do wyra na odpoczynek..

Pamiętam ja Czarkowi kupywałam na wyprawkę ubranka rozm 52-56 a on się urodził 59 cm hehehe i ani razu ich na sobie nie miał... m musiał mu kupywać nowe... i na starcei w 62 wskoczył... a z tymi rozmiarami to jest różnie... on miał rok i nosił 92..:)

ja mam tylko pare ciuszków 56 i wiecej mam 62 i 68 :) ale nie wiem w jaki rozmiar wpadnie w zime :) a w sumie wtedy bedzie miał 3,5 miesiaca.

witam sie sobotnio juz posprzatane po obiedzie i czas na odpoczynek..u nas tez pada pogoda do siedzenia w domku..derya spi chlopcy graja wii..maja kolege od wczoraj to mam jeszcze weselej..

anufifi jestem z toba myslami i modlitwa..wewtorek trzymam kciuki za udany przebieg operacji..normalne ze sie boisz ale przezwycierzysz wszystko to bedzie otwarcie drzwi do spelnienia twojego marzenia..tulam cie mocno..

bereshko i jak fotelik kupiony?

royanno zawsze tak jest ze dzieciaczki sie roznio jedno dobre inne nie..ja na 4 dzieci mialam tylko danielka placzacego..tez nigdy nie wiedzialam co mu jest...czasami nie wiedzialam gdzie przud a gdzie tyl..wyrosnie alanek z tego zobaczysz..

pyszczku jak sebulek..

patrysiu co u bartusia dawno nie pisalas o nim..jak twoje dzieciaczki..

kinga co jest?czemu znowu jakis dolek..bedzie dobrze zobaczysz musi byc..ciesz sie zyciem one jest tak krotkie...

wszystkie ciezarne sylwia tusia pajka joanna honia jak samopoczucie?

gioesko jak zaklimatyzowanie?

beti jak samopoczucie..kliknij na gg..

dzastina no widzisz obrobilas sie ze wszystkim tylko czekac na swieta..to twoj czarek duzy chlopczyk..

kindzia co u ciebie?

pozdrawiam wszystkie dziewczyny wymienione i nie wymienione i zycze udanego dzionka..

royanna....Ja mam nadzieje ze drugie dziecko bedzie mniejsze, syn mial 4 kg i 60 cm :/
Dzastina......no wlasnie co firma to inna rozmiarowka.....my tez sporo rzeczy nie ubralismy wogole:)

Dzien dobry babeczki!
U nas za oknem od wczoraj wieczor nie pada i mam nadzieje, ze tak zostanie:tak:
Alanek wlasnie drzemie, Maciejek buduje klockami a ja przy kompie siedze i mysle: trzeba by dale sie pakowac...a mam lenia jak zwykle...Bo te nocki ostatnie mnie wykanczaja:-(.
Moj M w pracy, ale odbierze wyrobione nadgodziny to skonczy po 15tej, wiec jak dobrze pojdzie to ok 17wyjedziemy, tymbardziej, ze jedna torrba z rzeczami chlopakow juz jest spakowana i zapakowana do samochodu, wozek i lozeczko turystyczne tez. Ale zostaly najgorsze pierdulki jak ja to mowie, tzn kosmetyki, sprzet typu laptop, aparat, kable itd...ble...trzeba o wszystkim pamietac. A kto ma pamietac? Oczywiscie ja, bo tak nauczylam mojego M. Ze ja pakuje nas w torby, a on w samochod.
Oooo, slonce sie przebija! Jupii!
Dobrego dnia babeczki!

reklama
Dzień dobry :happy2:
U nas od rana słoneczko świeci, ale już nie jest tak ciepło jak było...wczoraj nie padało ale cały dzień było pochmurno i wiało...jednak wiosna jest! :tak:
Zaraz idę robić śniadanko a potem idziemy do kościoła a po obiedzie do znajomych na herbatkę :-)

Anufifi trzymaj się kochana! będzie dobrze :tak:trzymam kciuki i modle się za Ciebie, wracaj szybko do nas, szczęśliwa! Tulam Cię bardzo mocno! Buziaki...dawaj znać którejś z nas...myślami jesteśmy z Tobą!

Royanna
życzę przyjemnego pobytu u rodziców....już zazdroszczę Ci wiosennych spacerków nad morzem ;-) na ile jedziecie? życzę spokojnej podróży! p.s. nie zapomnij laptopa ;-)

Kinga czytałam bloga ale tylko po części domyślam się o co chodzi....tulam Cię bardzo mocno...będzie dobrze kochana...każdy ma dobre i złe chwile w życiu! zobacz jest piękna wiosna, Ty masz kochanego synka i męża, plany na przyszłość....tylko się cieszyć, a marzenia też się spełnią :tak: buziaczki i głowa do góry!

Kiki Ty to o wszystkich zawsze pamiętasz :happy2: my wczoraj nie byliśmy na spacerku było zimno i nie chciało się wychodzić tylko tyle co w sklepie po zakupy ;-) miałam jakiegoś lenia że nawet na neta nie chciało mi się siadać :zawstydzona/y: ucałuj Dercie :-)

Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam :tak:
Miłego dnia wszystkim życzę :happy2:
Buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry