reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam sie poniedzialkowo:tak::-)

anufifi powodzenia zycze z calego serduszka..myslami i modlitwa jestem z toba tulam mocno..

dzastina i jak syneczek juz lepiej przez zabki czy jeszcze nie..

kinga to ja sie nie wypowiem nie podpowiem bo nie jestem w temacie..tulam mocno i zycze by bylo wszystko ok,,

kindzia to moze jakies foteczki zakupow,,poogladamy z checia co kupilas ladnego..

royanna juz dojechaliscie?zycze udanego urlopu..

dziewczyny wstawac na bb zapraszam..

;-):tak::-):-D

Rusia ja również gratuluję...
Ja marzę o różowej sukience bo facecika już mam...ale jak na razie to chce wogóle zajść..z tym mam problem:) wiec o planowaniu i celowaniu już zapomniałam.

Kindzia no to widzę że przygotowania do świąt pełną parą!! Mnie też wkurzają kolejki w sklepach, dokłądnie jakby jakaś wojna miała być i miało by braknąć żywności... bez sensu. Dla tego ja jadę na zakupy wieczorem późnym,... jak już będą luzy..
Mnie od wczoraj tak brzuch boli że sie zastanawiam czy znowu mi się torbiel nie zrobił...aż mi sie ryczeć chce. Ale nie będe histeryzować i wybiore dupka do końca i po @ pójde do kontroli. Jeśli mimo brania Progesteronu będą mi się torbiele robić to dostanę tabletki anty,,,, a ja nie chcę!! Nie chcę!!! Źle się po nich czuję, tyję i jestem nie do życia! @ ma być 8 kwietnia.. Dupka odstawiam 6-go i w przeciągu 2 dni zawsze przychodzi... już się boję...cholera!!! Miałam wrzucuć na luz, ale się nie da... staram się nie myśleć, czymś zająć... robić wszystko. To jak na złość wszędzie wszystko mi przypomina. Na zakupach widzę tylko kobiety ciężarne albo z małymi dziećmi...zawsze jakoś one mi się pierwsze w oko rzucają... dziwne nie? wrrr mam już dość ale przecież nie zamknę się w domu i przestanę wychodzić na dwór...to chyba po tym Dupku mi tak hormony szaleją bo nie ogarniam sama siebie...dobra zmykam do kuchni coś na obiad
pichcić... pozdrawiam was..

Kiki już już...chyba najgorsze za nami... Już nie marudzi i zaczoł normalnie jeść.. ale gryzie nadal wszystko i wszystkich. Trzeba na niego uwarzać bo potrafi podlecieć z " Partyzanta" i ugryść w nogę, udo lub pośladek... taki się brutal mały zrobił:-D:-D:-D Ale się nie dziwię, bo wyobrażam sobie jak to boli... Ale dziś całą noc przespał normalnie... nie obudził się i nie płakał przez sen... ogónie jest ok...

Witajcie :) u nas ostatnie serduszko bylo w piatek ( bylam tego dnia na usg do owulacji mialam miec wg lekarza ok 7 dni pecherzyk byl za malutki mial ok 10mm ) na drugi dzien wieczorem pojawil sie śluz płodny i owulcja byla z poniedzialku na wtorek juz we wtorek od ok godz 14 do wieczora czulam ból poowulacyjny i podczas usg zwyklego 2d ok 28tc lekarz dal przy ulozeniu posladkowym dziecka 80% na chlopaka:no:- jeszcze jajeczka nie zeszly do woreczka bo ich nie widac ale cos miedzy nogami jest.... wg moich wyliczen ok 84 godz przezyly plemniki wszystko wskazuje na to ze meskie.... a i cykl jonasa - wg niego moja owulacja idealnie nalozyla sie na rozowe krateczki ( na dziewczynkę)... dodatkowo łykalam wapn+magnez juz nie wspomnę o innych sprawach... czyli zadna to metoda ....:confused:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Byłam dzisiaj powtórzyć badanie na toxo...oby wyszło ujemne! :baffled: wyniki w środe...
Rano piękne słoneczko świeciło a teraz coś się zachmurzyło a ja nie mam pałera na nic...nie chce mi się sprzątać a święta tuż tuż! dobrze że siedzę w domu to jeszcze mam czas do końca tygodnia :tak:
Zaraz muszę jeszcze wypisać kartki świąteczne i wysłać i zanieść podanie do przedszkola bo jutro ostatni dzień na składanie podań!

Pozdrawiam Was kochane bardzo serdecznie! :happy2:

Aniu trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło! :tak:

Kinga tulam...będzie lepiej! buzia...:tak:

Buziaki dla pozostałych! :*

WITAM:-)
Troszku mnie nie było bo i czasu brak:sorry2:ale chrzest zaliczony:-DAlanek pospał na mszy(chrzest był po mszy)a już na chrzcie zaczął płakusiać:baffled:ale ogólnie dobrze było bo i się uspokoił:tak:potem juz w domku było super dzieciaczki się bawili a dorosli fajnie pogadali no i Alanek spokojniutki sobie ziuśkał lub fajnie dziadkowie się nim zajeli:-)no teraz jestem zadowolona...:-)
KIKI wczoraj się dowiedziałam ze Bartuś jak nie sopadnie z wagi to dzisiaj wraca do domku:-Dbo się dobrze czuje praktucznie wrócił do "zdrowia":tak::-)
CZARODZIEJKO Maksiu śliczniutki kochaniutki chłopczyk:-)
RUSIA GRATULACJE!udało ci się mieć parke suuuuper:-)

A tu pare zdjęć z chrztu;-)

agunia38- witam Cie i choc robilas wiele,zeby miec corke to napisz Ci,ze to sie tak tylko"wybiera"jak sie planuje-a jak juz urodzisz to pokochasz tego malego faceta najbardziej na swiecie:tak::tak:synek jest super i corcia jest super i nie ma co-dziecko to ogromna radosc i wiekszosc dziewczyn chce corke bo warkoczyki,sukienki....czy naprawde to sie liczy:confused::confused:wiesz jak fajnie jest chodzic po sklepach i szukac ubran dla chlopca-ja uwielbiam mojego syna a jak jest swiezo obciety taki maly facet i normalnie tule i sciskam i normalnie brak slow.....GRATULUJE CI MALEGO SYNECZKA A moze corka bedzie nastepnym razem-ja nie planowalam plci-u nas sama wyszla parka a w czerwcu zaczynamy dzialanie nad kolejnym maluszkiem i jest nam zupelnie obojetne jaka plec:tak::-Dpoglaszcz sie po brzuszku,pozdrawiam Cie i spokojnego porodu i samych radosci!!!

reklama
WITAM:-)
Troszku mnie nie było bo i czasu brak:sorry2:ale chrzest zaliczony:-DAlanek pospał na mszy(chrzest był po mszy)a już na chrzcie zaczął płakusiać:baffled:ale ogólnie dobrze było bo i się uspokoił:tak:potem juz w domku było super dzieciaczki się bawili a dorosli fajnie pogadali no i Alanek spokojniutki sobie ziuśkał lub fajnie dziadkowie się nim zajeli:-)no teraz jestem zadowolona...:-)
KIKI wczoraj się dowiedziałam ze Bartuś jak nie sopadnie z wagi to dzisiaj wraca do domku:-Dbo się dobrze czuje praktucznie wrócił do "zdrowia":tak::-)
CZARODZIEJKO Maksiu śliczniutki kochaniutki chłopczyk:-)
RUSIA GRATULACJE!udało ci się mieć parke suuuuper:-)

A tu pare zdjęć z chrztu;-)

śliczne foteczki :)
maluszek cudnie wygląda:)

Do góry