R
RiSiA
Gość
witam sie poniedzialkowo
dzisiaj chyba ogarne to co zaczęłam w sobote
życzę wszystkim słonecznego poniedzialku
dzisiaj chyba ogarne to co zaczęłam w sobote
życzę wszystkim słonecznego poniedzialku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam - melduje sie / Ja zalozycielka watku - ze mi sie udalo!!!!!!!!- pierwszym razem strzelalam na coreczke- mam swoja Klaudusie- teraz na synka i w brzuszku mieszka Gracjan
sluze pomoca
WITAM:-)
Troszku mnie nie było bo i czasu brakale chrzest zaliczonyAlanek pospał na mszy(chrzest był po mszy)a już na chrzcie zaczął płakusiaćale ogólnie dobrze było bo i się uspokoiłpotem juz w domku było super dzieciaczki się bawili a dorosli fajnie pogadali no i Alanek spokojniutki sobie ziuśkał lub fajnie dziadkowie się nim zajeli:-)no teraz jestem zadowolona...:-)
KIKI wczoraj się dowiedziałam ze Bartuś jak nie sopadnie z wagi to dzisiaj wraca do domkubo się dobrze czuje praktucznie wrócił do "zdrowia":-)
CZARODZIEJKO Maksiu śliczniutki kochaniutki chłopczyk:-)
RUSIA GRATULACJE!udało ci się mieć parke suuuuper:-)
A tu pare zdjęć z chrztu;-)