reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczynki :-)
My dzisiaj cały dzień poza domem...zakupy, załatwianie spraw i do 18 na podwórku :tak:
Zaraz przychodzą do nas mój brat z bratową więc też nie posiedzę na BB...
ale pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :tak::-)

Sylwia my mamy aparat Canon EOS 450D :tak:

Miłego wieczoru dziewczynki :happy2:
Buziaki

reklama
dziewczynki kochana , jak widzicie mało zaglądam i bynajmniej nie dlatego ze o was zapomniałam
własciwie codziennie zaglądam , ale nic nie pisze , bo juz na to czasu brak ....z niczym sie nie wyrabiam , w poniedzialek ide do szpitala a tyle spraw zostawiam nie załątwionych ze az mnie panika ogarnia , jestem przerazona ...wszystkim , własnie tymi sprawami ,zabiegu boje sie tak ze chce mi sie ryczeć ....nie wiem jak ja to przezyje ...myslałam ze jestem twarda a ja dooopa jestem miekka ...ehhh
nie bede wam truć ....mam tylko wielką prośbe:
pomyślcie o mnie we wtorek i kto moze niech sie pomodli bo ja musze szybko wrócic do sił ....
pozdrawiam was wszystkie kochane ....
nie dajcie sie !!!!!

Kinga kochanie... nie jestem wtajemniczona, czytałam twojego bologa... tulam cię mocno mocno... mam nadzieję że te chwilę szybko miną, a po części cię rozumiem bo przechodzę przez to samo... codziennie i nie ustannie.... i też czasami mam już dość tego wszystkiego, poddaję się zryzykowana i ponownie wracam do sił... dasz radę!!

Anufifi kochany mój Aniele modlę cie codziennie za ciebię i cały Klasztor Sióstr Zakonnych też.... mam tam kuzynkę, i bardzo ją prosiłam o modlitwę za ciebie,,,, zobaczysz to wszystko szybciutko zleci... wrócisz do domu uwolniona od tego cholerstwa i znów zaczniesz marzyć... Duszą jestem z tobą i wiem że wszystko będzie dobrze... Strach ma zawsze wielkie oczy... ale pomyśl sobie że Bóg ci to wynagrodzi różową sukienką:):):):) Trzymaj się kochana... ja jestem z Tobą:)

Witam sie z Wami kobietki kochane u mnie dzis paskudnie, wieje i żabami rzuca... zaraz zmykam do roboty bo za tydzień święta... trzeba jakoś ten dom ogarnąć, w życiu bym nie powiedziała że mam taki syf.. M chory i ja też tylko ja się nie uginam i nie kładę się do łóżka a on sie położył i go zmogło całkiem. Jak na razie Czarek zdrowy...Boże żeby nie złapał nic przed świętami...

Buziam was kochane moje... odezwę sie wieczorkiem:)

Kinga co się dzieje kochana?
Czytała na blogu ale za bardzo wtajemniczona nie jestem:(
Domyślam się o co chodzi ale nie jestem pewna.
Mam nadzieję że wyjdziemy jeszcze z dziećmi na plac zabaw i zaliczymy dobre lody w Kaperze tak jak wczoraj,było na prawdę fajnie:)
...i będzie okazja aby sobie pogadać.Za tydzień wyjeżdżam już do UK,szybko ten czas leci,urlop ucieka mi między palcami,liczę na to że jeszcze się spotkamy no i czeka nas imprezka za tydzień na której musimy wygonić wszystkie smutki i bawić się do samego rana:))
Głowa do góry:)
!!!

Wszystkie inne dziewczyny gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia:)A przede wszystkim dobrej i ciepłej pogody bo u nas w Iławie pada dziś deszcz i jest bardzo ponuro:(
Buziaki dla was!!

Witajcie sobotnio:-D
U nas od rana, a wlasciwie srodka nocy leje deszcz:wściekła/y:
Alanek znowu w nocy budzil sie co godzinke, 1.5, dostawal cyca, raz popijal tak porzadnie raz tak do uspokojenia i noc minela...ale cagla mi sie strasznie...Nie wiem juz o co chodzi mojemu skarbowi:-(. Podejrzewam, ze zeby ida, ale jeszcze ich nie widac. Jakie sa objawy zabkowania? Bo Alanek oprocz pakowania raczek i przedmiotow do buzi(ale to noramlne dla jego wieku) od kilku dni wydaje dzikie okrzyki, wysokie piski i ciagle miele buzia jakby cos przezuwal...sprawdzalam czy nie ma jakis plesniawek, ale nie, wiec co on robi? To moje drugie dziecko, powinnam byc madrzejsza, bardziej doswiadczna, a tu d..a. Macius byl na 100% mniej problemowym dzieckiem, bardziej pogodnym mniej krzyczacym...a zabki po prostu u niego nagle sie pojawily a nie marudzil itd...Ech...

Anufifi-myslimy o Tobie a we wtorek to na 100% bedziemy myslami i modlitwami z Toba. Nie jestes miekka, jestes silna, a ze sie boisz to normalne. Dasz rade kochana!

Dzastina, nie szalej tylko z tymi porzadkami, dasz rade na spokojnie ze wszystkim.

Kinga, czatalam na blogu...kazdy ma chwile slabosci ale najwazniejsze, aby wiedziec, ze nie jestes sama:tak:, masz znajomych ktorzy Cie wspieraja. A w zyciu raz z gorki a raz pod gorke niestety:-(

Agnieszka.kk-nie ma to jak w Polsce, co?;-)Przez tydzien jeszcze duuuzo przyjemnych rzeczy sie zdarzy:tak::-D:-D:-D
Tusiu, co u Ciebie? Probujesz naszych sposobow na ciazowe dolegliwosci?
Rybka, a Ty? Jak smopoczucie?
Paula, ja Tobie normalnie zazdroszcze tych dlugasnych codziennych dawek swiezego powietrza:tak:
Pozostale kobietki serdecznie sciskam i milego weekendu zycze!

Ja powoli sie pakuje, bo jedziemy jutro na wieczor. Moj M stwierdzil, ze wyjdzie z pracy ciut wczesniej i na 18ta na wyjazd powinnismy sie wyrobic.

reklama
Do góry