reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Heyka

Pieknie na dworku..................... Remik spi, szaleniec jeden.....

Royanno jak klony, nawet tak samo dziubek otwieraja, hihi, na tych dwoch zdjeciach to blizniaki jednojajowe:):) smaru smaruj bo siusiaki pieka strasznie:) zdrowa dla Alanka, wiem co to znaczy jak maluch "nie lubi spac"...oj rozumiem
Kinga Aga sympatyvzne dziewczyny tak ciepło sie do Nas usmiechaja, młode, ładne.. i taki maja swietnych synkow...... czego wiecej chciec.....

Promyki słoneczka dla Wszystkich:):)):):)

Miłego.............

reklama
Hejka :-)

A my już po spacerku i porannym szczepieniu :tak: Mój klocek waży już 7630 :szok::-) wzrost - 72 cm. Ze wzrostem do tej pory był na 90-95 centylu, a teraz juz centyli zbrakło :-D:-D:-D koszykarz mi się szykuje czy jak...:-D

Zdjęcie w nowej kurteczce zrobię jutro jak będziemy się szykowali na spacer, bo dzisiaj juz go nie będę specjalnie ubierać bo pewnie rączka boli po wkłuciu

Miłego dnia wszystkim!!!

PYSZCZEK z Sebusia to kawał chłopa:-)

Kochane mam pytanko bo ja chce pisac takim kolorkiem jak teraz tylko hmm pomimo że w opcjach w swojej przegladarce zaznaczyłam to pisze mi w poście innym kolorkiem(takim jak zaznaczyłam)ale jak posta zaakceptuje to już jest na czarno:baffled:a troszku meczące zaznaczanie na kolorek:sorry2:czy jest jakiś sposób abym nie musiała już zaznaczać:confused:bo i też chciałam inny rodzaj pisowni ale to już za dużo tego zaznaczania no chyba ze można w jakoś że na stałe bym miała inną pisownie i kolorek:confused:

Śpioszek:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki :happy2:
Taka piękna pogoda że większość dnia na dworze spędziliśmy :-)
miałam robić pierogi i w końcu zamiast pierogów wyszły kluski śląskie :cool2: szkoda było dnia na lepienie pierogów ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie :happy2:
Buziaki

paula jak syneczek w brzuszku kopie mamusie,,
oj kopie kopie...i niech kopie jak najwięcej bo to takie przyjemne :-)

Witam wieczorową porą...

Dziś to już przeszłam samą siebię,
skopałam ogródek, wygrabiłam i mam gotowy do siania... tylko nasionek jeszcze nie mam...
Czarek się wychasał na dworze ale spać jeszcze mu sie nie chce, ja nie wiem z kąt dzieciaki biorą tyle energi???
Ja padam ze zmęczenia a on nadal bryka...
Jak jest tak ciepło to aż się chce coś robić...
tylko problem w tym że coś mnie gardło pobolewa i pokaszluję troche.. cholera cała zimę byłam zdrowa a na wiosne mnie łamie...
Juz sobie wzięłam wit c i wapno ale nie wiem czy to cos pomoże... hmmm

Paula fajnie że kopie... jak urodzisz to ci będzie brakować tych kopniaków... to już 20 tydzień a tak nie dawno test robiłaś..wydaję mi się że to było wczoraj..:):)

a ja tam dzisiaj piję....
jutro wieczorem mamy też małą imprezke u nas rodzinną wiec pfff.... dam rade a co:cool2::sorry2: przecież kac jest taki przyjemny :-D:dry:

Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec,
jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za Tobą nawet wtedy,
gdy o nim nie myślisz.

reklama
witam sie nie nadrobie niestety tego co napisałyscie dzisiaj moze uda mi sie jutro.

Kinga TULAM MOCNO :*

ja wczoraj w auchanie zakupiłam 4 body za 3.99 sztuka :p
witam sie piątkowo niestety także dzisiaj z Wami nie posiedze bo jestem u mamy i mam duzo spraw do zrobienia. Ale wczoraj poszłam sobie do fryzjera:) oj jak dobrze obcięłam sobie włoski cudnie sie czuje aż radość mnie rozpiera :)

No i wg usg mam dzisiaj połowę :p

Do góry