reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Heyka

Oj Paula jakie cuda!!!!!!!!! swietne, Ty to masz oko

Wiosna wiosna wiosna

W Gratulacje, utworzyłam watek IMIONA top10, chetne zapraszam do zabawy, wypisujemy po 10 ulubionych imion meskich i zenskich.....

Miłego..............

wam pachnie pachnie a fasoleczki jak nie było tak nie ma.. niestety wyjaśniło się już wszystko dziś.

pozdrawiam
was
....

wam pachnie pachnie a fasoleczki jak nie było tak nie ma.. niestety wyjaśniło się już wszystko dziś.
Kinga przykro mi :-( wiem że nie staraliście się ale tulam Cię mocno kochana 14..gif

Pyszczku pokaż nam Sebusia w nowej kurteczce ;-)

Royanna to dobrze że u Alanka wszystko ok i ta kupa w końcu poszła! :tak: zdrówka dla niego!

Patrysiu fajnie że Alanek tak ładnie śpi w łóżeczku no i Dominiś nauczył się spać sam :tak:

Bershka ajć współczuje bólu palucha :baffled: oby szybko przeszedł! super że udało Ci się odkupić książki :tak: domek to super sprawa :tak: ja co prawda mieszkam w domu ale chciałabym mieć swój a nasze marzenia o własnym przesunęły sie na 2012 rok bo właśnie kasa kasa kasa! :cool:

Dzastina widzę że wiosenne porządki pełną parą! żebyś tylko kochana się nie przepracowała!

Gosia również pozdrawiam...na pewno potrzeba trochę czasu aby się przestawić na mieszkanie w bloku ale pewnie już zawsze będzie Ci brakowało mieszkania w domu ;-)

Kindzia widzę dzionek wyczerpujący ale udany i miły :-) ja jutro mam zamiar sama robić ruskie pierogi :tak:

Dobrej nocy dziewczynki :happy2:

Kinga przykro mi :-( wiem że nie staraliście się ale tulam Cię mocno kochana Zobacz załącznik 229149
w porządku.... dziękuję Paula bardzo dziekuje....

i ja dodam od siebie dwa zdjęcia
Aga była u nas z mężem i synkiem:) fajnie było i dzieci się pobawiły razem..
Na BLOGU zamieściłam filmik! ;)) zapraszam kto chce zobaczyć

Dobranoc!
do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z wami czwartkową kawką...
U nas słoneczko świeci aż chce się coś robić...

Kinga przykro mi.... do bani ze mnie czarownica :-):-) Już drugi raz się potwierdziło że moje przeczucia mylą :baffled::baffled::baffled: słowo ,,, że już się więcej nie będę udzielać...:confused:

Paula fotki pięknę... mam takie same kwatuszki w ogródku, jedne żółte a jedne fioletowe :-D
Wczoraj się nagimnastykowałam z grabkami i dziś mam zakwasy w udach..ale fajnie, czas rozruszać kości po tej długiej zimie...
Piję kawkę i zmykam do miasta wykupić sobie leki... Duphaston i przy okazji mamie leki. Pozdrawiam was życzę miłego dnia:tak::tak:

reklama
Kinga nie można zobaczyć tego filmiku który wstawiłaś na bloga,chyba zaznaczyłaś opcję prywatne wideo.Musisz zaznaczyć opcje żeby wszyscy mogli oglądać bo inaczej to nikt tego nie może odtworzyć.
Z niecierpliwością czekam na udostępnienie tego filmiku:)
Buźka i życzę wszystkim miłego dnia:)

Do góry