Czarodziejka
Fanka BB :)
Dzień Dobry
Kto pije?
Kto pije?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super rośnie Alanek:-)z tym usypianiem masz ciężkomoże jak spowrotem będziesz smarować to znikniejuż teraz życze miłego wypadu do teściów:-)Dziendoberek czwartkowo!
U nas od rana piekne slonce za oknem, wiec robie male pranko-niektore ciuszki(na razie glownie body) po Maciusiu dla Alanka, roz 74, bo 68 to bluzeczki maja juz przykrotkie rekawki(choc sa w sam raz na to slinienie i pakowanie raczek do buzi), a w body sie nie miesci. Ciekawa jestem ile moj synek juz wazy...po swietach w srode przenioslam szczepienie to sie dowiem. A mierzylam go sama i za kazdym razem od czubka do pietki wychodzi mi 70cm . Glupi wzrost, bo 68 ciuchy przymale a 74 jeszcze za duze...
Macius oglada bajeczke u siebie, Alanek wlasnie zasnal. Kurcze, znowu mu stan zapalny sisuiak wyszedl wczoraj...chyba za szybko przestalam smarowac, a antybiotyk jeszcze siedzial w nim, no i w ogole flora zachwiana...A w ogole to mam problem z jego usypianiem. Przy cycu juz malo kiedy zasypia, w lozeczku sie drze, na rekach coraz czesciej sie tez zlosci i drze...i nosze takiego Pyze-pewnie z 7kg, kark, ramiona i plecy mi wysiadaja, a on chce spac a nie moze...Moj maz sie smieje, ze trafily nam sie chlopcy co nie lubia zasypiac i poduszka ich gryzie...szkoda im chyba czasu...Jak juz zasna to ok, ale tak, to problem. Jak juz Alan zasnie to spi w swoim lozeczku-dobrze ze choc tyle...
A w ogole ja juz zyje naszym wyjazdem do tesciow. Tylko nie mozemy sie zdecydowac, czy jechac juz w niedziele wieczorem czy w poniedzialek od rana...Jazda zajmie nam pewnie ok 6godzinek.
Ale co bede Wam smecic...Milego czwartku zycze!
super foteczki kobitki a synusie urocze i widać że mają się ku sobie;-)Witam was dziewczyny
Wklejam fotki z dzisiejszego spotkania z Kingą(w nie długim czasie zdjęcia usunę)
To Ja i Kinga
Nasze dzieci Filipek i Alan
Pozdrawiam was
:---(wam pachnie pachnie a fasoleczki jak nie było tak nie ma.. niestety wyjaśniło się już wszystko dziś.
pozdrawiam
was
....
(...)
ROYANNA jeju jacy podobni ;DDD
Royana jak bliźniacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa kochani