reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam bo zapomnicie o mnie.
oj ciężko mi mdłości i wymioty nie daja mi chwili spokoju
wczoraj całe popołudnie i wieczór przesiedziałam nad miską
az nareszcie sie popłakałam.
nie mam siły na nic ,zwykłe obowiązki codzienne to dla mnie wyczyn.
męczą mnie tez wzdęcia ach....

Paulka i ja czekam na wieści.;-)

reklama
a my już z młodym po zakupkach:)

zlazłam się heh
teraz odpoczynek:)

Paula i ja czekam... ;)
Anufifi jesteśmy z Tobą! :)
tusia no coś ty, nigdy się nie zapomina o dziewczynach z bb ;) zwłaszcza o najbliższej paczce :) widzę że ciąża ci puki co nie służy zabardzo.. ale i tak masz ekstra sama zobacz! jestes w ciąży!!!! każda z nas tego pragnie..

witam bo zapomnicie o mnie.
oj ciężko mi mdłości i wymioty nie daja mi chwili spokoju
wczoraj całe popołudnie i wieczór przesiedziałam nad miską
az nareszcie sie popłakałam.
nie mam siły na nic ,zwykłe obowiązki codzienne to dla mnie wyczyn.
męczą mnie tez wzdęcia ach....
nie zapomnimy bo tak jak KINGA pisze...:tak:bidulka z tymi wymiotami mdłościami ale jeszcze troche a miną i będziesz czuła same przyjemności związane z ciążą:tak:
a my już z młodym po zakupkach:)

zlazłam się heh
teraz odpoczynek:)
.
super kurtka a synek widze z niej zadowolony:-)

witam sie i ja wtorkowo i slonecznie ;-)

kinga a u ciebie dalej brak..ja mysle ze to fasolinka..czemu nie zrobisz testu?

paula juz nie moge sie doczekac wiadomosci od ciebie,,ja mysle ze to dziewczynka:tak:;-)

tusia tak to jest uroki ciazy za chwilke bedzie juz dobrze bedziesz cieszyc sie kopniaczkami..:tak:

bereshko sliczne foteczki z gor..super;-):tak::-Djak kubus?

kindzia no szkoda ze przyszla wredota:-(

dzastina no to moze beda kiedys blizniaki...kto wie?:-);-)

patrysiu jak dzieciaczki i bartus?

kinga sliczna kurteczka;-)

pozdrawiam was wszystkie:tak::-D

anufifi juz coraz blizej 30..trzymamy kciuki;-):tak:

kiki witaj :)
ja testu na pewno nie robię... daje sobie czas nawet do konca tygodnia
nie przypuszczam nawet że to może być fasolka
znowu mi się cykl popierdzielił pewnie

Witajcie :-)

Paula ja też czekam na wieści! :-)

Kinga fajna kurteczka :) ja byłam w weekend na zakupach i kupiłam Sebusiowi dwie bluzki i dresiki w h&m, bluzkę, spodnie i kurtkę w rekids. Ale chyba muszę jeszcze Sebka w jedną kurtke zaopatrzyć, bo ta co kupiłam to taka wiatrówka, bardziej na wczesne lato...

A ta kurtka Filipa ocieplana jest?

Dziewczyny jak się ubiera dzieci w lecie? - Tzn takie kilkumiesięczne jak Sebcio.. W domu body z krótkim czy rampers? A na dwór tez z krótkim? Czy jednak lepiej z długim żeby słonko nie "opaliło" delikatnej jeszcze skóry dziecka...? :sorry2:

Hej dziewczynki :-)

Już jestem...z dzidzią wszystko w porządku, widać było jak ładnie bije serduszko, nóżki, rączki, główka i wszystkie wewnętrzne części są na swoim miejscu! :-) Bardzo się cieszę! :-)

Zaraz Wam wstawię zdjęcie z usg :tak:

Heyka

Fajnie Paula ze juz sie odezwałas..... bardzo sie ciesze ze zdwowe i wszystko gra:) Czyli sie nie ujawniło?
wstawiaj fociaka
Kinga kurteczka super, Filip to duzy chłopak
Pyszczku pokazuj pokazuj cos tam zakupiła:)

A my niedawno wrocilismy, Remikowi przedszkole sie bardzo podoba, zabawki, zabawy, piosenki, tance, był nawet obiad: zupka ogorkowa i nalesniki ze smietana. A potem poszlismy na przedszkolny plac zabaw. Biegał w samej bluzie tak słonce przygrzewało, ale sie wyszalał...

[

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry