reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje Wam dziewczynki :-):-):-)

Sylwia wow!!! GRATULACJE!!! :-):-):-) Ty łobuziaro nic wcześniej nie pisałaś!!! Życzę zdrowej dzidzi!!!! :tak: ciekawe kto u Ciebie siedzi pod serduchem? :-) pisz jak się czujesz, jak Maluch, wszystko ok?

reklama
Pyszczku ubranka pierwsza klasa, juz widze jaki Sebcio bedzie "modny" i elegancki, niech tylko ciepło sie zrobi....... to mozna poszalec:):):)
Sylwia witaj:) to Twoje pierwsze dzieciatko? gratki:) :):)

Kinga, Patrycja, Dzastinka, Czarodziejka, Honi, Tusia, Rybka, Joanna, Kiki., Royanna, Gieoska........... hallo?

Miłego............

Paula.. Pyszczku.. Dziekuje !! :zawstydzona/y:
Nie chwalialm sie wczesniej bo wiadomo jak to jest po przejsciach.. bylam 11.03 na usg prenatlanym i wsioooo ok jest :tak:... czuje sie fatalnie... mam tak paskudne mdlosci ze zdycham od popoludnia ... koncza sie jak zasypiam :baffled:...Jem malo co .. bo malo co mi wchodzi w ogole :baffled:.. no ale co zrobic ;-). AAAA i od samego poczatku jade na zastrzykach z brzuch.. na rozrzedzenie krwi .. troszke pocierpie ale co sie nie robi dla dzidzi :tak:
Kindzia..Witaj :) i dziekuje ;) .. nie to moje 3 hehe .. dwójka siedzi na sofie i pyskuje bo to juz jak kawalerka ;)

Paula napisz jak reakcja Męża i Kacperka na kolejnego mężczyznę w rodzinie :)

Kindzia dzięki :) tylko ta kutrka to wiatrówka na cienkiej bawełnianej podszewce i chyba muszę jeszcze jedną kupić cieplejszą, przejściową...a Emek jaką ma kurtkę na teraz?

Sylwuś kochana masz rację czego się nie robi dla dzieci! A co do mdłości to współczuję, mnie tez męczyły calutka ciążę więc wiem co to znaczy :) Ale się cieszę z Twojej ciąży!:-D

Ostatnia edycja:
Nie chwalialm sie wczesniej bo wiadomo jak to jest po przejsciach.. bylam 11.03 na usg prenatlanym i wsioooo ok jest :tak:... czuje sie fatalnie... mam tak paskudne mdlosci ze zdycham od popoludnia ... koncza sie jak zasypiam :baffled:...Jem malo co .. bo malo co mi wchodzi w ogole :baffled:.. no ale co zrobic ;-). AAAA i od samego poczatku jade na zastrzykach z brzuch.. na rozrzedzenie krwi .. troszke pocierpie ale co sie nie robi dla dzidzi
Sylwia cieszę się że dzidzia zdrowa! :-) to się troszkę nacierpisz kochana ale czego się nie robi prawda! Aby tylko wszystko było ok i dzidzia zdrowa czego z całego serca Ci życzę! :tak:

Paula gratuluję Karolka !!!!!! :-):-):-):tak:

Sylwuś gratuluję dzidziątka a nic się nie chwaliłaś ;-)

Pyszczku ubranka super

Kinga kurteczka rewelacja !!!!

reklama
Paula chłopiec!!!!? :-) ale super no i zdrowiutki :)))) cieszę się a zdjecia z usg rewecaja:) jak juz widać...
Pyszczek ta kurtka Filipa jest dwuwarstwowa dwustronna :) fajnie że i ty porobiłaś zakupy małemu :)

a my własnie jestesmy po podwieczorku :D
zachciało mi się naleśniczków z bitą śmietaną :-)

Do góry