reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Heyka

Remik ogłada bajki wiec chwila spokoju.... skąd On bierze tyle energii? Ja wymiekam...
Ale widze jak szybko załapuje, jak sie rozwija, z dnia na dzien coraz wiekszy cwaniak, a gaduła,
piosenke co usłyszał w przedszkolu po raz pierwszy juz zna na pamiec, wszystko pokazuje.......

Dzastina tylko sie cieszyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
wez na luz (wiem łatwo napisac) a efekty beda, musza byc:)... ale fajnie tak usłyszec ze jest szansa na blizniaki:):):)
masz wspomagacze wiec bedzie bardzo dobrze:)
UDA SIE:)
Ty zaciążysz następna a ja nosa mam...................

Paula tylko o 15 na bb, bo my tu czekamy! i zadne tam nie miałam jak i nie miałam kiedy napisac, bo ja do wieczora nie wytrzymam, a z reszta powiedz ze poł polski czeka kto tam w brzuszku siedzi wiec musi Ci powiedziec, wyjscia nie ma:):):):) nie wyłaz poki cos nie orzeknie:):)
A zdrowe bedzie na pewno!!!!!! I szczęśliwe i kochane:) tyle co w temacie

................

Ostatnia edycja:
reklama
daffodill witaj, podejscie masz dobre, razem sie maluchy wychowaja, ale ja bym rady nie dała, nie pisze sie na dzieci rok po roku....
a Ty teraz nie masz rozregulowanych cykli?
Planowanie nie mozna brac na powaznie, to tylko taki wspomagacz, ktory sprawdza sie tylko u Tych co znaja swoje ciało, najpierw odpowiedz sobie na pytanie czy chcecie miec drugie dziecko czy syna? jak to drugie to odpuscie...
W owu jak dziewczyny pisały zwieksza sie szanse na chłopca ale ja tez gdzies czytałam ze jak kobieta wie kiedy ma owu, tzn odczuwa sielne bole jajnikow to u tych rodza sie dzwieczynki? ale ile w tym prawdy to nie wiem..........
w kazdym razie powodzenia............
nam glownie chodzi o drugie dziecko chcemy miec dla Julki rodzenstwo no i nie ukrywam ze chcemy synka ale to juz tak przy okazji:-)

daffodil już chcecie zacząć starania?? czy to narazie takie tylko przygotowania u was...
dzastina planowane będzie zawsze w głębi serca :) pragniemy drugiego dziecka mocno ale nie za wszelką cenę dlatego tak wyluzowaliśmy..
a Ty no no 3mam kciuki za te bliźniaki! :-D
Paula jasne :) ważne aby zdrowa dzidzia była no nie :-)

daffodil już chcecie zacząć starania?? czy to narazie takie tylko przygotowania u was...
przygotowania.... dziecko bedziemy majstrowac od wrzesnia na pewno sie uda skoro teraz bez problemu hehhe bo chce miec teraz dziecko tak z srodka roku a nie tak jak teraz z 18 grudnia... Julcia ma rok przypisany....:-(

przygotowania.... dziecko bedziemy majstrowac od wrzesnia na pewno sie uda skoro teraz bez problemu hehhe bo chce miec teraz dziecko tak z srodka roku a nie tak jak teraz z 18 grudnia... Julcia ma rok przypisany....:-(
za mocno pewna nie bądź :) nie wiadomo nigdy.. życzę ci oczywiście aby szybko wam się udało.

my z mężem o drugie dziecko staralismy się 12 miesiecy... potem przerwaliśmy bo już zwątpiłam poniekąd. Też myślałam że zajdę w ciążę drugą tak samo prędko jak to było za pierwszym razem.

No Aga do zobaczenia w środę ;)))

Agnieszka od Vanesski ma dzisiaj urodziny :-) widziałam Vanesskę na nk ma już 8 miesięcy...jak ten czas leci!!! śliczna dziewczynka :tak::-)

Agnieszko jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula bociany na bank przylecą!!!! Bo mam gnizado na podwórku:):):) zawsze są na początku kwietnia i na bank będą dwa hi hi hi:):):)
Dzastina to na bank będą bliźniaki hi hi hi :-)

Paula tylko o 15 na bb, bo my tu czekamy! i zadne tam nie miałam jak i nie miałam kiedy napisac, bo ja do wieczora nie wytrzymam, a z reszta powiedz ze poł polski czeka kto tam w brzuszku siedzi wiec musi Ci powiedziec, wyjscia nie ma:):):):) nie wyłaz poki cos nie orzeknie:):)
A zdrowe bedzie na pewno!!!!!! I szczęśliwe i kochane:) tyle co w temacie
:laugh2::laugh2::laugh2: Kindzia obiecuje że odezwę się jak tylko wrócę z usg :tak::-)

Paula jasne :) ważne aby zdrowa dzidzia była no nie :-)
Kinga i to jest najważniejsze! :tak:

W środę idę do Kingi na pogaduchy i dzieci się trochę pobawią:)
Agnieszko.kk, Kinga życzę Wam miłego spotkanka :-) Agnieszko również serdecznie pozdrawiam :happy2:

Honia a Ty masz jakieś przeczucia kto u Ciebie mieszka? :-)

Do góry