reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula to super że masz zdrowe dzieciątko!!! :-) I co będzie? Ja obstawiam chłopca, ale pewnie się mylę....:-D:-D:-D

Kindzia jak Sebek pójdzie spać to wstawię fotki :tak: ale super Emek wygląda w tej koszuli :-)

reklama
Oj Paula jestes niemozliwa:) pisz albo wstaw focie sama zgadne:):) dalej obstawiam kucyki

Pyszczku
dziekuje w imieniu Remika.
A jezeli chodzi o ubieranie dziecka to jest zasada ze w zimie o jedna warstwe wiecej niz dorosły a w lecie o jedna mniej niz dorosły, a jak jest mocne słoneczko to ucieka sie do cienia.............
czekam na focie:)

Paula oj Ty...........

no to wszystko już wiadomo :-D

usg..jpg

oj kurde jeza, nie mam intuicji........ a byłam pewna........

Paula gratki gratki gratki!!!!!! z tego to juz bułeczki nie bedzie, nie da rady:):):)
niech Karolek zdrowo rosnie i kopie mamuske ile wlezie zeby sie nie martwiła ze cos nie tak

.........................

Czesc Dziewczynki:)))
Ale trafilam :-D PAULA .. ogromne GRATULACJE !! :)) Ależ sie synus pokazal ..ze nie ma watpliwosci ;-)..Super ze wszystko ok :)
Tusia.. Pajkaaa...Joann@ ... GRATULACJE fasolek!! i szczesliwych 9 miesiecy :tak:
Bershka.. Ale Kukus juz duzy chlopczyk ! a jaki sliczny :zawstydzona/y:
Kinga...Dzastina .. Trzymam kciuki za Was ;-)
Pyszczku ... a Sebus jaki juz duzy :)
Agniesiak.. Doszperalam ze Tomusia masz obok siebie juz ..Gratulacje :-)
Patrysia.. Pieknych juz masz w domku przystojniakow .. to jak i Royanna Sliczni chlopcy:)))
Kiki... Wsiooo Najjj "staruszko" :sorry2:;-)

Ja mialam awarie kabla to laptopa..i tak dalej..wiec mnie nie bylo .. a potem sie wkrecic tu nie potrafilam po tych nowosciach ...:zawstydzona/y:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE GORACO I CALUJE MOCNOO KAŻDĄ Z OSOBNA :sorry2: tych Dziewczxynek co nie wymienilam.. to caluje jeszcze raz ;) stara jestem i sie mi zapomina :-D
A co u mnie ... to widać jak na dłoni ;):)))

Ostatnia edycja:
reklama
Paula oczywiście ogromne gratulacje Syneczka!!! :-) Ja tez chciałabym miec dwóch synów :tak:

Sylwia jak się cieszę że się odezwałaś! Co u Ciebie?? Jak staranka? Buziaki ogromne! A tak, Sebuś duży już, nawet nie wiem kiedy zleciało te 4 miesiące! :)

Kindzia zdjęcia dla Ciebie :) reszta się na razie suszy po praniu więc innym razem wkleję jak już wyprasuję :)

Sylwuś aaaaaaaaaaaaa jaka gapa ze mnie! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry