reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Oj Paula jestes niemozliwa pisz albo wstaw focie sama zgadne dalej obstawiam kucyki
Pyszczku dziekuje w imieniu Remika.
A jezeli chodzi o ubieranie dziecka to jest zasada ze w zimie o jedna warstwe wiecej niz dorosły a w lecie o jedna mniej niz dorosły, a jak jest mocne słoneczko to ucieka sie do cienia.............
czekam na focie
Paula oj Ty...........
Pyszczku dziekuje w imieniu Remika.
A jezeli chodzi o ubieranie dziecka to jest zasada ze w zimie o jedna warstwe wiecej niz dorosły a w lecie o jedna mniej niz dorosły, a jak jest mocne słoneczko to ucieka sie do cienia.............
czekam na focie
Paula oj Ty...........
Paula25
szczęśliwa :)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PAULA- gratuluje synkaaz mam zly w oczach jak patrzylam na te fotki-przypomnialo mi sie moje usg jak dowiedzialam sie,ze bedzie synus
cytrusowa85
Fanka BB :)
oj kurde jeza, nie mam intuicji........ a byłam pewna........
Paula gratki gratki gratki!!!!!! z tego to juz bułeczki nie bedzie, nie da rady
niech Karolek zdrowo rosnie i kopie mamuske ile wlezie zeby sie nie martwiła ze cos nie tak
.........................
Paula gratki gratki gratki!!!!!! z tego to juz bułeczki nie bedzie, nie da rady
niech Karolek zdrowo rosnie i kopie mamuske ile wlezie zeby sie nie martwiła ze cos nie tak
.........................
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Czesc Dziewczynki))
Ale trafilam PAULA .. ogromne GRATULACJE !! ) Ależ sie synus pokazal ..ze nie ma watpliwosci ;-)..Super ze wszystko ok
Tusia.. Pajkaaa...Joann@ ... GRATULACJE fasolek!! i szczesliwych 9 miesiecy
Bershka.. Ale Kukus juz duzy chlopczyk ! a jaki sliczny
Kinga...Dzastina .. Trzymam kciuki za Was ;-)
Pyszczku ... a Sebus jaki juz duzy
Agniesiak.. Doszperalam ze Tomusia masz obok siebie juz ..Gratulacje :-)
Patrysia.. Pieknych juz masz w domku przystojniakow .. to jak i Royanna Sliczni chlopcy))
Kiki... Wsiooo Najjj "staruszko" ;-)
Ja mialam awarie kabla to laptopa..i tak dalej..wiec mnie nie bylo .. a potem sie wkrecic tu nie potrafilam po tych nowosciach ...
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE GORACO I CALUJE MOCNOO KAŻDĄ Z OSOBNA tych Dziewczxynek co nie wymienilam.. to caluje jeszcze raz stara jestem i sie mi zapomina
A co u mnie ... to widać jak na dłoni ))
Ale trafilam PAULA .. ogromne GRATULACJE !! ) Ależ sie synus pokazal ..ze nie ma watpliwosci ;-)..Super ze wszystko ok
Tusia.. Pajkaaa...Joann@ ... GRATULACJE fasolek!! i szczesliwych 9 miesiecy
Bershka.. Ale Kukus juz duzy chlopczyk ! a jaki sliczny
Kinga...Dzastina .. Trzymam kciuki za Was ;-)
Pyszczku ... a Sebus jaki juz duzy
Agniesiak.. Doszperalam ze Tomusia masz obok siebie juz ..Gratulacje :-)
Patrysia.. Pieknych juz masz w domku przystojniakow .. to jak i Royanna Sliczni chlopcy))
Kiki... Wsiooo Najjj "staruszko" ;-)
Ja mialam awarie kabla to laptopa..i tak dalej..wiec mnie nie bylo .. a potem sie wkrecic tu nie potrafilam po tych nowosciach ...
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE GORACO I CALUJE MOCNOO KAŻDĄ Z OSOBNA tych Dziewczxynek co nie wymienilam.. to caluje jeszcze raz stara jestem i sie mi zapomina
A co u mnie ... to widać jak na dłoni ))
Ostatnia edycja:
reklama
Paula oczywiście ogromne gratulacje Syneczka!!! :-) Ja tez chciałabym miec dwóch synów
Sylwia jak się cieszę że się odezwałaś! Co u Ciebie?? Jak staranka? Buziaki ogromne! A tak, Sebuś duży już, nawet nie wiem kiedy zleciało te 4 miesiące!
Kindzia zdjęcia dla Ciebie reszta się na razie suszy po praniu więc innym razem wkleję jak już wyprasuję
Sylwuś aaaaaaaaaaaaa jaka gapa ze mnie! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sylwia jak się cieszę że się odezwałaś! Co u Ciebie?? Jak staranka? Buziaki ogromne! A tak, Sebuś duży już, nawet nie wiem kiedy zleciało te 4 miesiące!
Kindzia zdjęcia dla Ciebie reszta się na razie suszy po praniu więc innym razem wkleję jak już wyprasuję
Sylwuś aaaaaaaaaaaaa jaka gapa ze mnie! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: