reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

Kiki na początku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA. Dużo zdrówka i sił dla dzieciaczków

Wypad w góry udany

Chcielibyśmy częsciej wyjezdzać ale czy się uda :sorry2:npogoda dopisała, bylo cudnie a dzieci zadowolone. Kubulka spisał się na medal, nie marudził, ładnie jadł i oglądał pejzaze :tak:
ponizej kilka zdjęc

Paula trzymam kciuki za jutrzejsze usg i za zdrowie maluszka :tak:

Kinga i Tobie również po cichu kibicuje

Idę ogarnąc mieszkanie bo mam okropny bałagan

Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laseczki:-)
Paula jak tam słońce?;-)
Beti witaj kochana :-) u mnie wszystko ok :tak: jutro mam usg i mam nadzieje że z Maluszkiem też wszystko jest dobrze! Ale Ty już 32 tydzień :-) rany jak to zleciało :shocked2: na kiedy masz termin? Ściskam i całuje kochana! :happy2: Podrap synka w piętkę! :tak:

Bershka piękne zdjęcia :tak: super że wyjazd się udał :-) a chłopaki zadowoleni :tak: Kubuś grzeczniutki więc możecie częściej wyjeżdżać szczególnie że do gór chyba macie nie daleko co? :happy2: ślicznie wyglądasz, promieniejesz :-)

daffodill na chłopca najlepiej celować w owulkę :tak: tzn. wtedy jest największa szansa :happy2:

Ja też idę ogarnąć mieszkanko i siebie :tak:

Jolka śliczne zdjecia :)) fajnie że wyjazd udany! :-)
daffodil witaj tak jak koleżanka niżej pisze na chłopca najlepien celować bliżej owulacji.. :tak:

WITAM:-)
Ach jak super na dworzu:-)od godz.10 do 12:30 byliśmy:-)ja sobie sprzątałam autko i pograbiłam podwórko a Alanek sobie spał(hihi pewnie by dłużej spał ale czas do domku był)a Dominiś się wyszalał i z pieskiem pobawił:-)poprostu super spędzony czas:-)
witam sie i ja w pierszej kolejnosci chce podziekowac wam slicznie za zyczonka urodzinowe..tulam was mocno..a wiec imprezke urodzinowa mialam w sobote o 18..mialam 15 osob..bylo superowo potem poszlismy o 1 w nocy na dyscoteke i nad rankiem umieralam..a wczoraj spokojnie torcik kawa przyszedl m az bylam zaskoczona ale tylko dlatego przyszedl bo zobaczyl mnie pod dyscoteka ale zyczonka tez napisal po 24 az bylam zdziwiona..a tak to u nas super pogoda slonce swieci ze az chce sie zyc..ercan juz zdrowy mial grype zoladkowa jakis wirus..
super że tak udane były urodzinki:-)

Jutro już usg i też mam nadzieje że Maluszek nam się ujawni a jak nie to za 2 tygodnie spróbujemy znowu podejrzeć :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :happy2:
Buziaki
będe czekać na wieści:-)
Witajcie dziewczyny jestem grudniowa mama z 2009roku... mam 3miesieczna coreczke Julie.. chcemy miec synka...znalazlam ten watek wiec moze sa tu jakies ekspertki jak zrobic by byl synus?? pozdrawiam i wszystkim zycze udanych planow co do plci:-)
o szybko o kolejnego bobaska:-)w owulke najlepiej celować;-)

KINGA DZASTINA
może się niestaracie ale ja i tak trzymam mocne kciukaski za fasolke:tak:
BERSHKA super że wypad udany no i też widać po zdjątkach po tych uśmiechach:-)

Drzewka podlane:tak:

Dziękujemy :-)

Paula mieszkamy bardzo blisko gór
do Istebnej jechalismy 1h 10min
a do Brennej czy Szczyrku mamy ok.30 min
idziemy na spacerek

Heyka

Cała niedziele spedzilismy we trojke, wybralismy sie do parku karmic ptaki, bylismy na placu zabaw, Remik wyszalał sie z M,
jak dwa dzieciaki
Dziesiaj wstalismy o 7, jedzonko, zapaliłam w kominku i poszlismy po kozie mleczko, zakupy oraz
do drugiego przedszkola zaniesc podanie, w kazdym razie wnioski złozyłam w dwoch. Jutro idziemy na kilka godzin, zobaczymy jak to przedszkole wyglada, jak tam spedzaja dzien.
Potem niespodzianke zrobiła mi dobra kolezanka i przyjechała z synkiem. Własnie wyszli, a Remik poszedł spac. Chłopaki maja energii...
Ja odpadam, zalało mnie w niedziele nad ranem.

Paula no to zdradze co obstawiam: zdrowa dziewczynke:):) A na ktora masz usg?
U marcelkowej mamy obstawiam chłopca, ale nic sie nie odzywa
Kiki wszystkiego czego sobie wymarzysz... no to urodzinki zaliczasz do udanych:):)...
Paula,Kinga drzewka podlane

Ide cos zrobic na obiad.................

Miłego wszystkim................

Ostatnia edycja:
Patrysiu fajnie że tak miło spędziliście czas na świeżym powietrzu :happy2:

Bershka fajnie macie :-) miłego spacerku!

Kindzia przykro mi z powodu @ :-( fajnie że miło spędziliście niedziele i koleżanka zrobiła Wam miłą niespodziankę :tak:
usg mam na 13:45 :-) sama jestem ciekawa czy dobre mam przeczucia :blink:

ciekawe co u Marcelkowej mamy dawno się nie odzywała...mam nadzieje że wszystko w porządku!

Kinga fajnie że mąż zabiera Was do restauracji :happy2:

my zaraz będziemy jeść obiadek...dziś pomidorowa :tak:

Miłego popołudnia dziewczynki :happy2:

reklama
Paula mmmm smaka mi narobiłaś i pewnie jutro zrobię :)))
u nas dziś rybka z kapustką :)

Paula czekam na to twoje usg! ;)
Kindzia pogoń męża i sama zaproponuj obiad poza domem a co! ;))) zobaczysz co powie

Do góry