P
patrysia*
Gość
HELO:-)
Kochane z Bartusiem jest dobrze siostra mi przesłałą jego zdjęcie słodziaczek później wkleje:-)miałąm go dowiedzić ale teraz nie wiem kiedy bo narazie nie można przez tą operacjea moje dzieciaczki dobrze Dominis to mały zazdrośnik i brojek a Alanek ma jeszcze pozostałości po katarku któe czasem przeszkadzają w nocy ale ogólnie jest dobrze nie wstaje często ba nawet ja sama przebudze go bo musze pampersa zmienić:-)ładnie gaworzy uśmiecha się pełną buźką a do tego jakieś w tym czasie dźwięki wydaje co jeszcze troche a uśmiechy będą z głosem:-)BERSHKA hehe mój tez jakiś inny bo leżeć na brzuszku nie chce co i główke nie chce tak podnosić na boczki też nie za bardzo(niektóre styczniowe dzieciatka już coś tam się obracaja)ale do siadania oj tak podciąga sie
PAULA napisz do AGNIESIAK bo nie daje znac
Kochane z Bartusiem jest dobrze siostra mi przesłałą jego zdjęcie słodziaczek później wkleje:-)miałąm go dowiedzić ale teraz nie wiem kiedy bo narazie nie można przez tą operacjea moje dzieciaczki dobrze Dominis to mały zazdrośnik i brojek a Alanek ma jeszcze pozostałości po katarku któe czasem przeszkadzają w nocy ale ogólnie jest dobrze nie wstaje często ba nawet ja sama przebudze go bo musze pampersa zmienić:-)ładnie gaworzy uśmiecha się pełną buźką a do tego jakieś w tym czasie dźwięki wydaje co jeszcze troche a uśmiechy będą z głosem:-)BERSHKA hehe mój tez jakiś inny bo leżeć na brzuszku nie chce co i główke nie chce tak podnosić na boczki też nie za bardzo(niektóre styczniowe dzieciatka już coś tam się obracaja)ale do siadania oj tak podciąga sie
drzewko podlane:-)Aha... dziewczynki czy mogę i ja Was prosić o podlewanie naszego drzewka?
Posadź Drzewo 2.0
z góry wszystkim dziękuję :-)
DOBRANOC
pamiętamy pamiętam a nawet wczoraj o tobie myślałam ze cos nie ma cię na BBczekam na wieści z wizyty i super że juz się lepiej czujesz że dużo prawdopodobieństwo peknięcia torbiela:-)Cześć kochane babeczki..
Nie byo mnie kilka dni i zapomniałyście o mnie....
Kurde widzę że a Pajką coś się dzieje... mam nadzieję że to fałszywy alarm i wszystko będzie ok. Miałam podobną sytuację z Czarkiem w 23 tc... też mi się szyjka skróciła ale wszystko było ok. Oby Pajka szybciutko wyszła do domku..
Paula jak samopoczucie? Brzusio już chyba ładniutki nie???
Mnie coś gardełko pobolewa, ale ogólnie jest ok, w czwarek ide do gina żeby zobaczyć czy torbiel sobie poszedł, ale chyba już go nie ma bo mnie nic nie boli.. @ też się skończyła. Tabletek też już nie biorę... oby wszystko było ok... ale wydaje mi się że tak bo jak już pisałam to nic mnie nie boli..a w tedy ból jajnków i macicy był nie do zniesienia.. pozdrawiam was i życze miłego dnia.. U mnie też śnieg leży od niedzieli ale ponoć od jutra ma przyjść prawdziwa wiosna
ooo super dobrze jak Alanuś sobie pospał:-) bo i wtedy dziecko lepiej znosi chorobea co do ząbków ja także mam nadzieje że poczeka bo jednak chciałabym do roczku karmić z cycusia a to nie będzie łatwa sprawa z ząbkamiWitajcie!
Patrysiu-a jak Twoj Alanek? Na pewno juz taki fajniutki! Oby te zabki jeszcze poczekaly! Lekarz w Dziwnowie przepowiedzial mojemu synkowi zabki na polowe lutego, a tu miesiac minal i nie ma sladu Ale ja sie ciesze! Dopóki karmie piersa moze ich nie miec )
U mnie wczoraj troszke spokojniej bylo. Alanek do poludnia zasnal na 50 minut, a potem w poludnie jak zasnal o 12tej, to spal 3.5 godzinki! Chyba smarowanie siusiaka pomoglo. Obudzil sie przed pierwsza i myslalam, ze juz wstanie ale dalam mu smoka, potem jeszcze tak ze 3 razy, ze w efekcie spal jak zabity. W miedzyczasie byla u nas pielegniarka i postawila banki Maciowi-nawet dzielnie to zniosl. Tylko cale popoludnie byl smutny bo bolaly go plecy ze nie mogl sie oprzec-since ma okropne-brrr. Ale aby pomoglo. Juztro tez ma przyjsc. Acha, i w nocy Alanek spal ladnie. Jak nakarmilam go 0 22.45 to potem budzil sie co 3 godzinki, wiec do 6tej wtawaalm tykko 2 razy
Milego dnia
słodziaczek:-):-):-)
ojej:-(oby było wszystko dobrze mocne kciukiniech poczeka maluszek chodźby do 30 tcDoczytałam na śierpniówkach że Pajka pojechała do szpitala!!! jest zagrożenie porodem podobno... ma skurcze i szykja się jej skróciła
jejku...... Pajeczko jestem też z tobą! trzymam kciuki i modlę się aby to nie było tylko nic poważnego nic złego... ((
jeju ale wam maluszki szybko rosnąno ale patrzeć nie patrzeć moje już 2 miesiące i pytanie kiedy to zleciałohehe no twój to duży chłopczyk co śmiało do spacerówki już możesz tym bardziej ze wiosna już tuż tuż:-)co do rogówki ech u nas też się zmieniło bo mamy ta sofe i nie wiemy jak tu z nią zrobić aby rogówke wstawić dlatego jednak kanape kupujemy bo trzeba to jakoś pomieścić a kiedyś kupimy sobie ładną porządną rogówke bo i na sofe będzie miejsce(mamy w planach trzeci pokój zrobić z balkonu coś niby miało na lato się zacząc ale zobaczymy)hej dziewczyny!!
u mnie juz lepiej chodz nadal nie pojmuje jak mogl moj Lewci tak z godz na godz odejsc z tego swiata:-(postanowilismy nie kupowac narazie rogowki bo u nas musi byc ona robiona na wymiar a nie chcemy na chybcika brac byle czego dlatego bierzemy skorzana kanape 3osobowa na poczatek od moich rodzicow a jak juz znajdziemy cos co nam obojgu odpowiada to zamowilmy sobie rogowke...juz mam fioletowe przykrycie na ta kanape no i od soboty juz na swoim:-)
Moj Kacper juz ledwo do gondoli wchodzi wiec chyba od poniedzialku juz na spacerowke sie przesiadzie:-)no chyba ze go przetrzymam do 1kwietnia w gondoli tj planowalam:-)
Pozdrawiam Was dziewczyny
Moj Kacper dzis skonczyl 4mce:-)a wczoraj pierwszy raz dostal troche zupki jarzynowej:-)
PAULA napisz do AGNIESIAK bo nie daje znac