K
Kinga85
Gość
Kiniu wiesz te zdjecia były robione wieczorem wiec też inaczej wygląda. Sufit jest biały. Dziś zrobię jeszcze ze dwie fotki to zobaczysz. Jasny kolor to (jasny beż) a ciemny to (ciemna czekolada).Kinga..... podoba mi sie bardzo, new design......kanapa, podusie, obraz, odwazne pomalowanie sufitu (nie ma biało) swietne!, łaczenia białymi paskami ciemnego (jaki to kolorek?) i jasniejszego kolorku(jaki?) super efekt, a z fotelem bedzie jeszcze przytulniej........
Zmieniłabym tylko stolik na na nizszy, kwardatowy lub prostaktny i,na 4 nozkach, drewno+szkło....
Swietna robota!!!!!!!!
Co tam sie teraz bedzie działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wiesz ja nie mogę sobie pozwolić na stół taki jak piszesz bo u nas na tej ławie się jada itp.. nie wyobrażam sobie tego na niższym szklanym wiadomo. Mamy tylko dwa pokoje w mieszkaniu. Gdybym miała salon to na pewno bym sobie jeszcze nieco pozmieniala ławę na pewno zmienimy na nową bo ta już też ma 4lata jednak. ale to już kwiesta krótkiego czasu
kiki moj blog jest w profilu jak wejdziesz albo nawet widać pod tym ile mam postów napisanych.. Blog entries
Pajka ciesze się że u was już lepiej skarbusie Bałyśmy się i tu o ciebie...
Idę kawusie robić bo dpiero co wstaliśmy.
Miłego dnia dziewczynki :-)