Cześć dziewczynki
Paula śniegu macie co nie miara ale dzisiaj chyba już mniej, co ?
Gosiu no chłopak Ci rośnie, nie ma co ! 4 m-ce-szybko minęły
Paajka, co się dzieje ?
dzisiaj chcialam isc na spacerek ale Oliś jeszcze kaszle a poza tym zabralam się za mycie okien
no i w końcu zawalczyłam z piekarnikiem, wyczyściłam brudasa
a Kubulka...to moje dziecko to jakiś ewenement chodzący, no własnie...obracać się NIE, turlać NIE ale za to już siedzieć chce i zaczyna podskakiwać na rękach i stać sztywno na nogach więc pewnie szybciej raczkować i chodzić niż się obracać
a poza tym je już sam z buteleczki. Kupiłam mu z uchwytami i ładnie trzyma i je. Zajmuje mu to sporo czasu ale wszystko zjada i zakumał, że trzeba przechylać buteleczkę do góry zeby leciało ;-)
ide psiknąć w zatkany nochal
miłego wieczorku
Paula śniegu macie co nie miara ale dzisiaj chyba już mniej, co ?
Gosiu no chłopak Ci rośnie, nie ma co ! 4 m-ce-szybko minęły
Paajka, co się dzieje ?
dzisiaj chcialam isc na spacerek ale Oliś jeszcze kaszle a poza tym zabralam się za mycie okien
no i w końcu zawalczyłam z piekarnikiem, wyczyściłam brudasa
a Kubulka...to moje dziecko to jakiś ewenement chodzący, no własnie...obracać się NIE, turlać NIE ale za to już siedzieć chce i zaczyna podskakiwać na rękach i stać sztywno na nogach więc pewnie szybciej raczkować i chodzić niż się obracać
a poza tym je już sam z buteleczki. Kupiłam mu z uchwytami i ładnie trzyma i je. Zajmuje mu to sporo czasu ale wszystko zjada i zakumał, że trzeba przechylać buteleczkę do góry zeby leciało ;-)
ide psiknąć w zatkany nochal
miłego wieczorku