reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Patrysiu Maluszek kopie kopie :-):-)
Marcelkowa mama czekamy na wieści
Pati to wcześnie wyznaczyli Ci termin cc ale może tak trzeba ja się nie znam skoro jak piszesz to już 3 cesarka, w każdym racie trzymam kciuki już teraz żeby wszystko było dobrze!
Pajkaa biegiem do lekarza i nie przejmuj się że to chłop przecież to przede wszystkim lekarz a Ty jesteś w ciąży!! a swoją drogą to już Ci z cycuchów leci? fajny ten stojaczek-karuzela
Royannka oj biedne dzieciaczki ciągle chore :-( i Ty wymęczona :-( zdrówka Wam życzę i niech wszystkie choroby idą sobie precz!!! A zdjęcia cudne! Alanek ślicznie wygląda w tych ogrodniczkach :-) no i Maciuś jaki opiekuńczy
Kindzia Ty też pijesz to kozie mleko czy tylko synek? ja próbowałam ostatnio koziego serka i bleee...okropny był ;-)
Pyszczku gratuluje skończenia rozdziału teraz to już pójdzie jak z górki! cały czas myślimy o Was i brakuje tutaj Ciebie
Honia czyli normalne dolegliwości ;-) życzę aby było ich jak najmniej
Kiki Dercia przeurocza i jak ładnie już sobie sama siedzi :-)
Kinga super że już koniec....czekamy na fotki!
Bershka jak tam dzionek minął?
Buziaki dla pozostałych babeczek i tych które zbyt często nie piszą....pisać proszę co tam u Was dziewczynki?
Marcelkowa mama czekamy na wieści
Pati to wcześnie wyznaczyli Ci termin cc ale może tak trzeba ja się nie znam skoro jak piszesz to już 3 cesarka, w każdym racie trzymam kciuki już teraz żeby wszystko było dobrze!
Pajkaa biegiem do lekarza i nie przejmuj się że to chłop przecież to przede wszystkim lekarz a Ty jesteś w ciąży!! a swoją drogą to już Ci z cycuchów leci? fajny ten stojaczek-karuzela
Royannka oj biedne dzieciaczki ciągle chore :-( i Ty wymęczona :-( zdrówka Wam życzę i niech wszystkie choroby idą sobie precz!!! A zdjęcia cudne! Alanek ślicznie wygląda w tych ogrodniczkach :-) no i Maciuś jaki opiekuńczy
Kindzia Ty też pijesz to kozie mleko czy tylko synek? ja próbowałam ostatnio koziego serka i bleee...okropny był ;-)
Pyszczku gratuluje skończenia rozdziału teraz to już pójdzie jak z górki! cały czas myślimy o Was i brakuje tutaj Ciebie
Honia czyli normalne dolegliwości ;-) życzę aby było ich jak najmniej
Kiki Dercia przeurocza i jak ładnie już sobie sama siedzi :-)
Kinga super że już koniec....czekamy na fotki!
Bershka jak tam dzionek minął?
Buziaki dla pozostałych babeczek i tych które zbyt często nie piszą....pisać proszę co tam u Was dziewczynki?
Royanko ale śliczne dzieciaczki !! a Maciuś juz taki kawaler przy Alanku. Piekne rodzeństwo
coś chciałam napisać i zapomniałam
moze jutro popiszę bo dzisiaj padam. Wrócilam od mamy i teraz odpoczywam a jutro mycie okien ;-)
dobranoc !
coś chciałam napisać i zapomniałam
moze jutro popiszę bo dzisiaj padam. Wrócilam od mamy i teraz odpoczywam a jutro mycie okien ;-)
dobranoc !
Paula25
szczęśliwa :)
K
Kinga85
Gość
Paula no dużo u was napadało! :-) Kacper widzę miał nawet frajdę jeszcze. U nas też posypało ale słońce tak parzy że śnieg się momentalnie topi i już popołudniem nie ma prawie że śladu. Ja tam oczywiście się cieszę )) chcę wiosny!
Dobranoc wam!
Dobranoc wam!
R
rouż
Gość
Dziendoberek e-cioteczki!
U nas od rana swieci sloneczko wiec nastroj duzo lepszy niz jak pada snieg-deszcz.
Chlopcy od 6tej na nogach-a mi marzy sie pospac choc do 8ej ale sa plusy takiej pobudki-dzien jest dlugi i duuuzo mozna zrobic. A najwiecej czasu zajmuje "walka" z Maciem o inhalacje itd.
Dobrego dnia babeczki!
U nas od rana swieci sloneczko wiec nastroj duzo lepszy niz jak pada snieg-deszcz.
Chlopcy od 6tej na nogach-a mi marzy sie pospac choc do 8ej ale sa plusy takiej pobudki-dzien jest dlugi i duuuzo mozna zrobic. A najwiecej czasu zajmuje "walka" z Maciem o inhalacje itd.
Dobrego dnia babeczki!
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Wczoraj mnie na chwile siostra odwiedziła:-)troszke pogadałyśmy a dzieciaczki się wyszalały:-)
Wczoraj mnie na chwile siostra odwiedziła:-)troszke pogadałyśmy a dzieciaczki się wyszalały:-)
ojejbiedaki z facecikówdobrze ze Alanek tak dobrze to znosia Maciejek mówisz nie chce za bardzo pomagać przy leczeniuna pewno jesteś wykończonazdrówka dla chorowitek duuuuużoPo wizycie dr zlapalam malego dola.:-(
Maciejek nadal ma lekkie zapalenie oskrzeli, a Alanek ma silne zapalenie oskrzeli.:-(
Maja dalej kontynuowac branie antybiotyku. Maciejkowi zalecila postawienie baniek-jutro ma do mnie dzwonic pielegniarka w tym celu. Dr byla pod wrazeniem, jak Alanek kaszle i ladnie odksztusza. Stwierdzila, ze gdyby nie charczenie to po nim choroby nie widac. Ze ladnie wyglada, nie goraczkuje(czasem ma lekko podwyzszona temp), jest pogodny, brzuszek sie nie zapada itd, i wywnioskowala, ze te oskrzela to rowniez maja powiazanie z alergia. Powiedziala, ze Maciejek z przedszkola przynosi, a ze Alanek to wrazliwiec wiec podlapuje. Ze czesto alergia wiaze sie z chorobami drog oddechowych(oskrzela, pluca, astma). Ale powiedziala, ze martwi sie o niego bardzo, wiec chce go jeszcze przed niedziela zobaczyc, wiec do nas przyjdzie w czwartek przed praca w przychodni(czyli do 12tej).
Co do siusiaka-wynik brania antybityku-powstal grzybek, mam smarowac mascia. i 2x dziennie podawac probiotyk. Ja daje acidolac baby.
Co do kupy-to ze raz na tydzien ma mnie nie martwic. jesli wyszla sama bez problemu to wszystko dobrze. To ze smierdzaca i baki straszliwe(sama je poczula) to teraaz efekt lekow, a ze wczesniej tak bylo kilka dni to uznala, ze to tez zwiazane z alergia. Mam jak najdluzej karmic piersia i jak najpozniej wprowadzac nowosci, aby chronic mojego wrazliwca. Bylo by tyle po wizycie. napisze tylko, ze Alanek od 7rano spal 3x po 30minut, teraz zasnal 4ty raz i sal 1.5 minuty. Budzi sie placzac, chce spac, a nie moze...nie wiem jak jemu i sobie pomoc...
wow aż tyleale Kacperek ma za to frajde i piesio:-)super:-)Ja wstawię Wam jeszcze kilka fotek z dzisiejszego dnia i też zmykam spać
Tyle śniegu nasypało przez noc...
Zobacz załącznik 225380 Zobacz załącznik 225381 Zobacz załącznik 225382
Zobacz załącznik 225383 Zobacz załącznik 225384
DOBRANOC
K
Kinga85
Gość
Doczytałam na śierpniówkach że Pajka pojechała do szpitala!!! jest zagrożenie porodem podobno... ma skurcze i szykja się jej skróciła
jejku...... Pajeczko jestem też z tobą! trzymam kciuki i modlę się aby to nie było tylko nic poważnego nic złego... ((
jejku...... Pajeczko jestem też z tobą! trzymam kciuki i modlę się aby to nie było tylko nic poważnego nic złego... ((
hej dziewczyny!!
Pejka to straszne mam nadzieje ze jednak to nie przedwczesny porod...
Kinga daj zdjecia z remonciku..
Pati ,Paula jakie wozeczki planujecie zakupic??macie juz jakies typy??
Royanko juz te chorubska moglbyby wam odpuscic...ciagle cos ehh..mam nadzieje ze jak juz wiosna nadejdze bedzie lepiej...a Alanek na zdjeciach to taka mala Pyza:-)
czy ktos ma jakies wiadomosci od Agniesiak i Tomeczka??
Patrysiu jak Bartus sie czuje??
u mnie juz lepiej chodz nadal nie pojmuje jak mogl moj Lewci tak z godz na godz odejsc z tego swiata:-(postanowilismy nie kupowac narazie rogowki bo u nas musi byc ona robiona na wymiar a nie chcemy na chybcika brac byle czego dlatego bierzemy skorzana kanape 3osobowa na poczatek od moich rodzicow a jak juz znajdziemy cos co nam obojgu odpowiada to zamowilmy sobie rogowke...juz mam fioletowe przykrycie na ta kanape no i od soboty juz na swoim:-)
Moj Kacper juz ledwo do gondoli wchodzi wiec chyba od poniedzialku juz na spacerowke sie przesiadzie:-)no chyba ze go przetrzymam do 1kwietnia w gondoli tj planowalam:-)
Pozdrawiam Was dziewczyny
Moj Kacper dzis skonczyl 4mce:-)a wczoraj pierwszy raz dostal troche zupki jarzynowej:-)
Pejka to straszne mam nadzieje ze jednak to nie przedwczesny porod...
Kinga daj zdjecia z remonciku..
Pati ,Paula jakie wozeczki planujecie zakupic??macie juz jakies typy??
Royanko juz te chorubska moglbyby wam odpuscic...ciagle cos ehh..mam nadzieje ze jak juz wiosna nadejdze bedzie lepiej...a Alanek na zdjeciach to taka mala Pyza:-)
czy ktos ma jakies wiadomosci od Agniesiak i Tomeczka??
Patrysiu jak Bartus sie czuje??
u mnie juz lepiej chodz nadal nie pojmuje jak mogl moj Lewci tak z godz na godz odejsc z tego swiata:-(postanowilismy nie kupowac narazie rogowki bo u nas musi byc ona robiona na wymiar a nie chcemy na chybcika brac byle czego dlatego bierzemy skorzana kanape 3osobowa na poczatek od moich rodzicow a jak juz znajdziemy cos co nam obojgu odpowiada to zamowilmy sobie rogowke...juz mam fioletowe przykrycie na ta kanape no i od soboty juz na swoim:-)
Moj Kacper juz ledwo do gondoli wchodzi wiec chyba od poniedzialku juz na spacerowke sie przesiadzie:-)no chyba ze go przetrzymam do 1kwietnia w gondoli tj planowalam:-)
Pozdrawiam Was dziewczyny
Moj Kacper dzis skonczyl 4mce:-)a wczoraj pierwszy raz dostal troche zupki jarzynowej:-)
reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Witam się Kobietki
Mam do Was prośbę... Pajeczka na sierpniówkach nie zostawiła swojego namiaru i nie wiemy czy zapisała sobie, któryś z naszych numerów. Jak ma któraś z Was z nią kontakt i się odezwie to proszę, napiszcie nam co i jak, a jej przekażcie, że mocno trzymamy kciuki. Bardzo się martwimy o naszą koleżankę :-(
Mam do Was prośbę... Pajeczka na sierpniówkach nie zostawiła swojego namiaru i nie wiemy czy zapisała sobie, któryś z naszych numerów. Jak ma któraś z Was z nią kontakt i się odezwie to proszę, napiszcie nam co i jak, a jej przekażcie, że mocno trzymamy kciuki. Bardzo się martwimy o naszą koleżankę :-(
Podziel się: