reklama
kiki750321
Fanka BB :)
royanna moze alanek ma zapalenie jakies siusiaczka..biedulek maly wiecznie cos sie go czepia..a maciej jak kochany braciszek.slodziaki male..bracia a wogle nie podobne do siebie..a maciej bedzie lamal serca bedzie...a alanek tez jaka pyza sie robi jaki juz okragly..mimo tyle chorob ktore przeszedl to super wyglada..
kiki750321
pyszczku jak fajnie ze zagladasz jak tylko masz chwilke..dodaj sebusia fotki..
kiki750321
P
patrysia*
Gość
kochane chłopaczki:-)biedny Alanek ale dobrze że ta lekarka do was przychodziA tutaj moj Ptys
A tutaj dwa moje pysiaczki
i ja(okropnie wyszlam) z Alankiem w probie nosidelkowej;-)
Chyba znalazlam przyczyne zlego spania dzisiejszej nocki i tego, dlaczego dzisia co zasnie to budzi sie c 30-40minut! Ma czerwonego siusiaka! jakis stan zapalny! Pewnie go boli jak robi siuski. To efekt pewnie tej piatkowej mega kupy co byl caaaly umazany
Dobrze ze dzis przyjdzie dr, to moze jakos zaradzi, bo on ciagle marudny Ciekawe jak to sie leczy...
oooo to niedługo powitamy kolejnego przystojniaka:-)U mnie wszystko ok,maluszek ostro kopei i daje niezle popalic w nocy,pierwszy termin cesarki mam juz na 15 kwietnia,ale mam nadzieje ze mi go przesuna jak najdalej...
EDITPYSZCZEK super jeszcze troszke i pełny luz:-)
KIKI ale jaja ja mam taką samą kaczke kiedyś szwagier zrobił dla swojej córci i teraz ja ją mam dla moich urwisków Dominiś uwielbia się na nien bujaćcórcia słodka:-)
PAJKA super taka karuzelka:-)tylko ogólnie ja wole misiowate bo plastik robi niezłego szumu jak niechcacy się ją np.w nocy dotknie no i np.(chyba że ja miałam taką beznadziejną)nóżki od konika wypadały i niedaj mi synek by to chwycił do bużki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
R
rouż
Gość
Po wizycie dr zlapalam malego dola.:-(
Maciejek nadal ma lekkie zapalenie oskrzeli, a Alanek ma silne zapalenie oskrzeli.:-(
Maja dalej kontynuowac branie antybiotyku. Maciejkowi zalecila postawienie baniek-jutro ma do mnie dzwonic pielegniarka w tym celu. Dr byla pod wrazeniem, jak Alanek kaszle i ladnie odksztusza. Stwierdzila, ze gdyby nie charczenie to po nim choroby nie widac. Ze ladnie wyglada, nie goraczkuje(czasem ma lekko podwyzszona temp), jest pogodny, brzuszek sie nie zapada itd, i wywnioskowala, ze te oskrzela to rowniez maja powiazanie z alergia. Powiedziala, ze Maciejek z przedszkola przynosi, a ze Alanek to wrazliwiec wiec podlapuje. Ze czesto alergia wiaze sie z chorobami drog oddechowych(oskrzela, pluca, astma). Ale powiedziala, ze martwi sie o niego bardzo, wiec chce go jeszcze przed niedziela zobaczyc, wiec do nas przyjdzie w czwartek przed praca w przychodni(czyli do 12tej).
Co do siusiaka-wynik brania antybityku-powstal grzybek, mam smarowac mascia. i 2x dziennie podawac probiotyk. Ja daje acidolac baby.
Co do kupy-to ze raz na tydzien ma mnie nie martwic. jesli wyszla sama bez problemu to wszystko dobrze. To ze smierdzaca i baki straszliwe(sama je poczula) to teraaz efekt lekow, a ze wczesniej tak bylo kilka dni to uznala, ze to tez zwiazane z alergia. Mam jak najdluzej karmic piersia i jak najpozniej wprowadzac nowosci, aby chronic mojego wrazliwca. Bylo by tyle po wizycie. napisze tylko, ze Alanek od 7rano spal 3x po 30minut, teraz zasnal 4ty raz i sal 1.5 minuty. Budzi sie placzac, chce spac, a nie moze...nie wiem jak jemu i sobie pomoc...
Maciejek nadal ma lekkie zapalenie oskrzeli, a Alanek ma silne zapalenie oskrzeli.:-(
Maja dalej kontynuowac branie antybiotyku. Maciejkowi zalecila postawienie baniek-jutro ma do mnie dzwonic pielegniarka w tym celu. Dr byla pod wrazeniem, jak Alanek kaszle i ladnie odksztusza. Stwierdzila, ze gdyby nie charczenie to po nim choroby nie widac. Ze ladnie wyglada, nie goraczkuje(czasem ma lekko podwyzszona temp), jest pogodny, brzuszek sie nie zapada itd, i wywnioskowala, ze te oskrzela to rowniez maja powiazanie z alergia. Powiedziala, ze Maciejek z przedszkola przynosi, a ze Alanek to wrazliwiec wiec podlapuje. Ze czesto alergia wiaze sie z chorobami drog oddechowych(oskrzela, pluca, astma). Ale powiedziala, ze martwi sie o niego bardzo, wiec chce go jeszcze przed niedziela zobaczyc, wiec do nas przyjdzie w czwartek przed praca w przychodni(czyli do 12tej).
Co do siusiaka-wynik brania antybityku-powstal grzybek, mam smarowac mascia. i 2x dziennie podawac probiotyk. Ja daje acidolac baby.
Co do kupy-to ze raz na tydzien ma mnie nie martwic. jesli wyszla sama bez problemu to wszystko dobrze. To ze smierdzaca i baki straszliwe(sama je poczula) to teraaz efekt lekow, a ze wczesniej tak bylo kilka dni to uznala, ze to tez zwiazane z alergia. Mam jak najdluzej karmic piersia i jak najpozniej wprowadzac nowosci, aby chronic mojego wrazliwca. Bylo by tyle po wizycie. napisze tylko, ze Alanek od 7rano spal 3x po 30minut, teraz zasnal 4ty raz i sal 1.5 minuty. Budzi sie placzac, chce spac, a nie moze...nie wiem jak jemu i sobie pomoc...
kiki750321
royanno to nie zaciekawe widomosci biedaczki chorowitki jedne..niech bedzie juz cieplo to tez inaczej teraz zimno maciej lapie wszystkie choroby w przedszkolu przynosi do domku i zalapuje alanek..nie masz latwo wiecznie z chorymi dzieciaczkami..niech w´racaja chlopcy szybko do zdrowia a ty biedulko napewno wykonczona jestes..zdrowka zycze z calego serduszka
dziewczyny co tu tak pusto ostatnio..zycze spokojnej nocy i kolorowych snow..dobranoc..
dziewczyny co tu tak pusto ostatnio..zycze spokojnej nocy i kolorowych snow..dobranoc..
K
Kinga85
Gość
witam. u nas po remoncie. jestem zmeczona i trochę obolała. nic mi sie nie chce. Zadowoleni jesteśmy z efektu końcowego.
Paula25
szczęśliwa :)
Witam wieczorkiem
Teściowa już pojechała dzisiaj wieczornym autobusem, M ją odwiózł na dworzec. Było miło ale cieszę się że już będziemy sami ;-)
Jutro jadę do pracy zawieść zwolnienie i muszę kilka spraw załatwić...nie byłam tam od grudnia!
Wyniki badań w środę
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki
Buziaki
Teściowa już pojechała dzisiaj wieczornym autobusem, M ją odwiózł na dworzec. Było miło ale cieszę się że już będziemy sami ;-)
Jutro jadę do pracy zawieść zwolnienie i muszę kilka spraw załatwić...nie byłam tam od grudnia!
Wyniki badań w środę
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki
Buziaki
reklama
Podziel się: