P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Ech zima mnie dobijaale czekam na ten 19-20 marzec bo ma być już wiosna
PAULA dziękuje:-)jak maluszek kopie mamusie;-)
HONIA witaj jak się czujesz:-)
MARCELKOWA MAMA ja także czekam na wieści:-)
AGNIESIAK oj po tyłeczku dostaniesz(teraz już można)!
Ech zima mnie dobijaale czekam na ten 19-20 marzec bo ma być już wiosna
PAULA dziękuje:-)jak maluszek kopie mamusie;-)
oj ślini się ślini na płasko lepiej nie kłasć bo sie krztusiobrazy piekne!!!k
patrysiu jak sie ciesze ze u bartusia wszystko dobrze..ciekawe czemu alanek tak sie slini..myslisz ze tak szybko dostanie zabka..:-)
zdrówka duużowitam sie i ja
u mnie leje wiec nie jest tak ladnie mąz zarządził, ze mam leżec w łózku i się grzac mam kaszel, gardlo opuchnięte pewnie za niedługo zacznie mnie bolec wiec jutro ide do lekarza bo takie infekcje niezbyt wpływają na maluszka
ojej tak mi przykro:-(sama straciłam moją ukochaną suczke była taka przywiązana do nas kochała nas grzeczna była szybko się uczyła wszystkiego normalnie ukochana była ale dopadła ją nosówka nerwowa i aż żal patrzyć jak się męczyła nie było dla niej ratunku było trzeba uśpić:-(łzy się lały codziennie:-(hej dziewczyny!!ja tylko na chwile powiedzie Wam ze przez jakis czas nie bede sie udzielc...mam takiego strasznego dola...w piatek zmarl moj ukochany piesek:-(podobno rak..mial dopiero 5lat...lekarz z 20letnim starzem powiedzial ze nik=gdy nie spotkal sie z tym aby w ciagu tyg tak rak wyniszczyl psa..nie wiedza dokladnie co to za rak za mc bedzie wiadmo chca opisac przypadek mojego pieska w jakiejs gazecie naukowej...cala najblizsza rodzina jest w szoku bo tydz temu byl Lewciu u lekarza i bylo ok:-(a tu prosze piatek popludni juz ledwo chodzil..rodzice pojechali z nim do weterynarza ale wrocili juz bez niego:-(nie zdazylam sie z nim porzegnac i to mnie strasznie boli:-(nikt nie zdazyl:-(....wieczorkiem juz tylko pojechalam z mama po jego ksiazeczke on juz nie zyl...mial przeuty na wszystkie organy...nie udaloby sie juz go uratowac....do dnia dzisiejszego nie umiem pojac jak takiego duzego psa cos takiego moglo spotkac:-(on byl okazem zdrowia jezcze w czwartek bawil sie z nami a w pt juz byl taki spokojny wyciszony,malo chodzil:-(
pozdrawiam Was...
no prosze cóż za spotkanie:-)zdrówka dla synka
Dzisiaj miałam miłe popołudnie. Przyjechała do mnie koleżanka, która poznałam na porodówce i jest BB z sierpniówek :-) urodziła Oliwcie dzień przede mną. Kubuś zauroczony koleżanką :-)
Moj Oliś jeszcze kaszle. Jutro zostaje w domu. I tak cud, ze Kubuś odpukać jeszcze nic nie złapał.
Miłego wieczorku
zdrówka duuzoa może to jednak przez chorobe antybiotykijednak te katary kaszle to męczy wiem po Dominisiu jak się często przez to budziła antybiotyki może też jakoś wpływają na te kupy zawsze to lek a po nim inaczej kupki wyglądająDzieńdoberek!
U nas wieczorkiem spadlo 10cm sniegu. Jak na nasz region i na ta pore roku to sporo. Ale teraz wlasnie wyszlo sloneczko!
Dzisiaj po poludniu bedzie u nas dr i zbada moje smyki. Macio nadal kaszle i smarka-mniej ale jednak, Alanek nie kaszle ale furkota i wydzielina go doslownie zakleja. Ech...mam kaca moralnego bo dr ma duzo pacjentow i pytala czy ja nie dam rady do przychodni dojechac, a ja odp ze nie. Kurcze, autobusem nie bede sie tlukala w taka pogode z dwojka smykow, a na taxi glupio powiedziec, ale w tym miesiacu mnie nie stac po prostu. Trudno, sama mowila ze jak co mam dzwonic to przyjedzie aby z aluszkiem nie jezdzic do wylegarni chorobsk.
Pyszczku-mam pytanko jesli czytasz- Twoj Sebusjest dalej tylko na cycu? Jak nocki? A jak kupy? Pytam, bo Alanek od jakiegos czasu-moze przrz chrobe, ale nie jestem pewna-w nocy budzi sie nawet od 3 do 5 razy na jedzonko chyba! Wczoraj zasnal o 21.30, jadl o 22.30, 24, 1, 3.20, 4.50, 7 i nie wiem, co jest przyczyna. Moze fakt ze intensywnie sie rozwija a w nocy jest mleczko bardziej kaloryczne...A co do kupy, to zaczal mi robic raz na tydzien, ale mazista i smierdzaca ze szok! Ostatnio myslalam, ze zwymiotuje! A codzien baki takie puszcza, ze brak slow-nie wiem czy tonormalne...
Reszcte Was kobietek pozdrawiam cieplutko
HONIA witaj jak się czujesz:-)
MARCELKOWA MAMA ja także czekam na wieści:-)
AGNIESIAK oj po tyłeczku dostaniesz(teraz już można)!