reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wieczorkiem :happy2:

Pajkaa pytałam koleżankę.... i ona miała robione usg na każdej wizycie czyli co 2 tygodnie a badał ją co drugą wizytę czyli raz na miesiąc :tak:

Bershka cieszę się że Kubuś poradził sobie bez worka a będzie coraz lepiej zobaczysz! :tak:

Tusia to dobrze że dolegliwości ustąpiły :tak: i nie martw się cycami nie każda kobieta ma takie same objawy i wcale piersi nie muszą Cię boleć!

Ryba
cieszę się że wszystko ok i fasolka zdrowo rośnie :-)

Dzastina cieszę się że u Ciebie lepiej....nie ma co rozpaczać...trzeba żyć dalej! :tak: wydaje mi się że szybciej wrócicie do staranek ;-)

Patrysiu
śliczne zdjęcie, Ty taka szczęśliwa i chłopaki super! :-)

Joanna to dobrze że mdłości mijają :tak: będziesz się czuła coraz lepiej....aż do momentu kiedy to brzuszek zacznie Ci przeszkadzać ;-)

Royanna
ZDRÓWKA!!!!

Kinga, Czarodziejka, Agnieszka i pozostałe dziewczynki buziaki!

:happy2:

Dobrej nocy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam was kochane...

Właśnie nie dawno wstałam i przyszła @ takie lekkie krwawienie... czyli to chyba torbiel pękł:-) bo gin mi mówił że jak wystąpi krwawienie to cholerstwo pęknie... jupi!! dziś mam wizytyę o 18:20 żeby potwierdzić... podkreślam że biore Proverę a przy niej @ nie występuję.... Bardzo bym chciała żeby torbiel pękł... bardzo bardzo... trzymajcie kciukaski za wizytę u ginka... oby było wszystko ok. miłego dnia wszystkim życzę... u mnie piękne słoneczko!!

Dzastina jeżeli to torbiel pękł to super, ciesze sie z tobą. Rozumiem że wracacie do starań tak?

Wszystkim życzę miłego dnia! :)
Dziś mam kilka spraw do załatwienia, musze iść do urzędu miasta zarejestrować się i zapisać na kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą. zawsze trochę kasy wiecej się przyda.
Po południu jedziemy kupić z mężem farby, karnisz i listwy podłogowe.
Od piątku ruszamy z remontem.

Dzień dobry :-)
U nas też słonko pięknie świeci ale i trochę mrozu jest -6 co nie bardzo mi odpowiada bo chciałam umyć okno w kuchni, kupiłam nowe firanki i nie zawieszę ich przecież do brudnego okna ;-)
Poza tym muszę trochę posprzątać w szafkach kuchennych...

Dzastina super jeśli torbiel pękł! Trzymam kciuki za dobre wieści od gina! :tak:

Kinga
życzę aby udało Ci się dzisiaj wszystko załatwić co zaplanowałaś :tak:

Miłego dnia dziewczynki :happy2:
Buziaki

Paula Ty pamietaj że masz się nie przemęczać tak? ;) Zrobi się cieplej umyjesz sobie spokojnie okienka i powiesisz nowe firanki:) Ja też bede musiała kupić nowe firany do pokoju bo po remoncie na nowym karniszu to już bym chciała coś nowego:)) i jak tylko słoneczny dzień bedzie to obmyję okna a co tam ;))

ok ja lece sie zbierać...

WITAM:-)
witam sie z ranka za chwilke ide na szczepionke z derya o 10.10 mam termin..biedulka znowu bedzie plakac a mi bedzie sie serduszki krajac..
ja tak teraz też mam z Alankiem nieźle mi się napłacze przy szczepieniach:baffled::-(z Dominisiem to miałam super tylko troche pisną przy drugim wkłuciu i gites a teraz aż żal patrzeć:-(kciuki aby Dercia spokojnie przezszła szczepienia :tak:
witam was kochane...

Właśnie nie dawno wstałam i przyszła @ takie lekkie krwawienie... czyli to chyba torbiel pękł:-) bo gin mi mówił że jak wystąpi krwawienie to cholerstwo pęknie... jupi!! dziś mam wizytyę o 18:20 żeby potwierdzić... podkreślam że biore Proverę a przy niej @ nie występuję.... Bardzo bym chciała żeby torbiel pękł... bardzo bardzo... trzymajcie kciukaski za wizytę u ginka... oby było wszystko ok. miłego dnia wszystkim życzę... u mnie piękne słoneczko!!
ooo to suuuuuper czekam na wieści od gina:-)
Dzień dobry :-)
U nas też słonko pięknie świeci ale i trochę mrozu jest -6 co nie bardzo mi odpowiada bo chciałam umyć okno w kuchni, kupiłam nowe firanki i nie zawieszę ich przecież do brudnego okna ;-)
Poza tym muszę trochę posprzątać w szafkach kuchennych...

Buziaki
chyba chce ktoś po tyleczku:dry:prosze mi nie myć okien i wieszac firanek tym razem niech M się pobawi:tak:

hej dziewczyny!!ja tylko z doskoku...wczoraj pol dnia stracilam na nwym mieszkanku bo prostowali nam drzwi wejsciowe do mieszkania...bo same sie zamykaly a nie powiny wrrr.niedosc ze kolesie spoznili sie poltory godziny to tez z robota im sie nie spieszylo....ale powiedzieli ze ponad 50% wszystkich drzwi od tego developera sa do poprawy...dzis jedziemy tam juz sprzatac:-)

dziewczyny mozecie polecic jakies dobre noze kuchenne??i zeby nie byly tez za drogie tak do 200zl za komplet...

Kinga85 kiedy u Ciebie w miescie zaczyna sie rekrutacja do przedszkola??i nie wiesz zy termin rekrutacji jest taki sam w calej Pl??

Kiki moj Kacper tez strasznie placze przy szczepieniu...i mowisz ze corcia juz ma paru kandydatow na mezow...szkoda:-(

Buzaiki kochane:-) i milego dnia:-)

Gosia u nas od marca można składać wnioski i jakoś rekrutacja trwa do połowy kwietnia.
Nie wiem jak to jest w całej Polsce.

reklama
Pajkaa pytałam koleżankę.... i ona miała robione usg na każdej wizycie czyli co 2 tygodnie a badał ją co drugą wizytę czyli raz na miesiąc :tak:

dzięki bardzo ja własnie chyba zostane przy starej lekarce, a do nowej pojde jak sie bede niepokoiła

witam was kochane...

to bardzo sie ciesze, ze torboel sobie poszła trzymam kciuki:)

Do góry