reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki chodziło mi dolegliwości z tym pieczeniem,
a inne to bym nie chciała żeby mineły :-(
dzisiaj rano miałam akcje po przebudzeniu moje piersi były jak flaki
oczywiście płakałam niesamowicie,ale jak wstałam i zaczełam chodzić to zrobiły się nabrzmiałe.
bardzo sie boje.płakałam i prosiłam Boga żeby nie zabierał mi dzieciątka.:-(
a tak to te piersi maja bolec cały czas czy jak poradzcie mi.

Rybko wspaniale :tak: niech fasolcia rośnie zdrowo.

Tusiu u mnie nawet teraz mam dzien, ze cycorków nie czuje a czasami to spac przez nie nie umiem wiec róznie to bywa.

DZIEŃ DOBRY:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET!!!!!

super wieści ze Kubusiek przybrał i że bez woreczka tak fajnie się czuje:-)oby tak dalej kciukaski:tak:

mi tym razem te kolorki bardziej się podobają takie cieplejsze:tak:a co do piersi kochana to mi z początku tylko bolały a potem już nie;-)

suuuuper bardzo się ciesze:tak:
A to ja z moimi szczeciami:-)

Tak ślicznie razem wyglądacie :))

a ja Wam dziewczynki życzę z okazji Dnia Kobiet

reklama

Patrysiu piekne zdjecie a Ty zawsze mi się kojarzyłaś odkąd pamiętam z pogodną buźką i taką optymistyczną dziewczyną !! Teraz każde zdjecie to potwierdza. Uwielbiam takie osoby, byłabyś fajną przyjaciółką :-) zresztą tak jak Kiki :tak:

Dziękuje dziewczynki za Kubulka. Poradził sobie bez worka ! No ale znowu był na noc podpięty. Czlowiek tak szybko przyzwyczaja się do dobrego

Teraz na allegro kupiłam kilka ciuszków dla Kubuli na wiosnę i uświadomiłam sobie, ze musi mieć bodziaki i bluzeczki z kołnierzykiem wtedy cewnik nie bedzie widoczny :-(i ja się będe czuć na spacerkach i w odwiedzinach bardziej komfortowo

Miłego święta dziewczynki, choć nie ukrywam, ze mnie drażni co roku :dry:

buziale
dziękuje:zawstydzona/y::-):-):-)

Kołnierzyki sa śliczne i ja lubie jak synek nosi takie bluzeczki koszuleczki:tak:

Oczywiscie dziekuje za pikne zyczenia i moje drogie Wam WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!
Tusia......moje chca eksplodowac juz od 6 tyg...a gdzie tam do konca:(
Dzastina.....mam dobre przeczucia.....zdrowe podejscie = sukces...tak wiec mysle ze nie bedziesz musiec czekac 2 lata
Bershka.....ale Kubus rosnie, strasznie mi sie podoba ...hahahah.....ma taka kochana buzke:)

U mnie Fajnie....drugi tydizen na l4 tak wiec odpoczywam.....to juz 3 dzien jak lepiej sie czuje...to juz jakis 12 tydzien wiec moze sobie wmowilam ze to juz musi byc koniec tych mdlosci bo tak czytalam:)

Witam dziewczynki :-)
Ja niedawno wróciłam od gina :tak: i cieszę się bo wszystko jest w porządku :-) słyszałam nawet serduszko dzidzi :-) dostałam zwolnienie na kolejny miesiąc :tak: skierowanie na usg i badania :tak:
Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moje maleństwo :blink:

Teraz zmykam bo Kacper ciągnie mnie na dwór....poczytam Was później :tak:

Miłego dnia babeczki :happy2:
Buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Babeczki, j tylko na chwile: wszystkiego najlepszego!

Mnie z soboty na niedziele w nocy chwycil chyba rota. Pol nocy spedzilam w lazience:-(. Wczoraj prawie caly dzien przelezalam i przespalam bo jestem bardzo slaba i mialam 38st. Dzisiejsza noc lepsza, ale od rana leze i jest mi niedobrze:-:)baffled:. Maz zostal w domu bo nie mam nawet sily chodzic kolo Alanka. A ten z kolei ma katar straszny, az go zatyka. Kurcze, mam nadzieje, ze juztro bedzie ze mna juz lepiej, bo moj M powinien do pracy wrocic.
Dobrego dnia. Odezwe sie jak wroce do formy.

ps. Rybko! Bardzo sie ciesze z wiadomosci!!! A piernik jest...bo nie mam na niego ochoty...:baffled:, ale nie zapraszam-bo jeszcze zlapiesz rota:-(

Ja niedawno wróciłam od gina :tak: i cieszę się bo wszystko jest w porządku :-) słyszałam nawet serduszko dzidzi :-) dostałam zwolnienie na kolejny miesiąc :tak: skierowanie na usg i badania :tak:

Buziaki
to wspaniale wiesci paulinko
buziaki

Buziaki
Ciesze się że z dzidzią wszystko w porządku:)

Babeczki, j tylko na chwile: wszystkiego najlepszego!

Mnie z soboty na niedziele w nocy chwycil chyba rota. Pol nocy spedzilam w lazience:-(. Wczoraj prawie caly dzien przelezalam i przespalam bo jestem bardzo slaba i mialam 38st. Dzisiejsza noc lepsza, ale od rana leze i jest mi niedobrze:-:)baffled:. Maz zostal w domu bo nie mam nawet sily chodzic kolo Alanka. A ten z kolei ma katar straszny, az go zatyka. Kurcze, mam nadzieje, ze juztro bedzie ze mna juz lepiej, bo moj M powinien do pracy wrocic.
Dobrego dnia. Odezwe sie jak wroce do formy.

ps. Rybko! Bardzo sie ciesze z wiadomosci!!! A piernik jest...bo nie mam na niego ochoty...:baffled:, ale nie zapraszam-bo jeszcze zlapiesz rota:-(
ojej rotawirus masakra:baffled:zdrówka duzo:tak:

Buziaki
super wieści nam niesiesz:-)bardzo się ciesze ze maluszek zdrowo rośnie:-)

reklama
Do góry