reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam niedzielnie i słonecznie :-)
U nas pięknie słonko świeci ale i mrozek jest :tak:niedługo jedziemy do jednego gościa odebrać nowe rybki do naszego akwarium :happy2:
wczoraj byli u nas brat z bratową i sobie posiedzieliśmy trochę :-) bratowa (też Paulina) ma już ładny brzuszek :tak:

Gosiak i w końcu na jakim filmie byliśmy?:happy2:

Bershka gratuluje zdanego egzaminu :-) grunt że zaliczony :tak: super że Kubulek dobrze się czuje bez worka :-) no a Oliś wytrzymał do północy! :eek: :blink:

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłej niedzieli :-)
Buziaki

reklama
Pajkaa moim zdaniem powinnaś zostać u tej pierwszej lekarki :tak: tak jak piszesz wszystko masz z nią ustalone, na każdej wizycie usg to po co zmieniać ;-) a może faktycznie skoro robi usg to nie potrzebne jest badanie....wiesz co zapytam koleżankę która też na każdej wizycie miała usg czy lekarz dodatkowo ją badał :tak:

oj będę wdzięczna :)

ja dzisiaj zle spałam wstałam dopiero o 12 wiec życzę Wam

witam sie i ja niedzielnie;-)

bereshko gratuluje vzdanego egzaminu..i jak sie ciesze ze kubulek bez woreczka..i dobrze sie czuje no prosze jakie postepy juz jolu bedzie coraz lepiej..jestem ciekawa ile bedzie przybieral bez woreczka..tulam kubusia..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kiki Kochana ja rownież się cieszę, ze Kubula tak ładnie radzi sobie bez worka. Zważyłam go i nawet ciut przytył :-) jezeli przytyje około 600-800g na m-c to odejmą nam kolejny worek.

Paula Oliś to nawet wytrzymałby dłuzej gdybym go nie wygoniła do łożka :sorry2::dry:

Dzisiaj jedziemy na łyżwy. Trzeba trochę spalic kalorii :tak:

Bershka- gratki za zdany egzamin:))))
I trzymam kciuki zeby Kubulek juz w ogole nie musial zadnego woreczka miec...niech zdrowo rośnie i pieknie przybiera na wadze!!!!!;-)

No ta zmiana to juz całkiem do kitu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cichutko tu dzisiaj :confused:
moje dolegliwości ustapiły,ufff.
pozdrawiam was kobitki.buziaczki.

Witam się.

Pajkaa, jeszcze raz Gratuluję Synusia.:tak: A brzusio już całkiem fajoski.:-)
Kiki, Twoja Deyra jest po prostu prześliczna.:tak:
Paula, śliczny brzuszek.:-)
Bershka, Kubuś jest cudny.:tak:Gratuluję zdanego egzaminu.:tak:
Royannka, fajnych masz tych chłopaków.:tak: Ach, szkoda, że dopiero dzisiaj przeczytałam o tym pierniku, bo bym wpadła.;-)
Dzastina, bardzo mi przykro.:-(
Gieoska, śliczne te Twoje dzieciaczki, a Ty to normalnie chudzina jesteś.:tak:
Patrysiu, cieszę się bardzo, że już lepiej z Bartusiem i życzę mu dużo zdrówka.:tak::tak::tak:

Ja dzisiaj byłam w szpitalu na umówionym USG i jestem szczęśliwa bo nareszcie zobaczyłam swoją fasoleczkę i bijące serduszko. Fasolka wg USG ma 8t 1d.

reklama
tusia dobrze że męczące dolegliwości ustąpiły :) oby już nie wróciły ;-)
Ryba widzę zadowolona jesteś z dzisiejszej wizyty u ginekologa:) ciesze się

Miłego wieczoru życzę wam wszystkim

Do góry