reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula być moze, ale On tak otwierał papunie do tych bananów :baffled: no w każdym bądź razie już nie będe ryzykowac z tym deserkiem

mama martysi..ja mam dwóch synków i serduszkowanie w dzień owulacji, choć przy Kubuli nie jestem tego pewna :no: na pocieszenie Ci powiem, ze łatwiej zaplanować chłopca niż dziewczynkę

moze testy owulacyjne będą Ci pomocne :tak: gdybyś przejrzała ciut nasze forum to zauważysz, ze to planowanie płci udało się tylko kilku dziewczynom..większość planowała dziewczynki i mają chłopców :happy2: Powodzenia

a ja naumiałam się na jutrzejsze zaległe zaliczenie :nerd: kiedy mi się skończy ta sesja HELP :szok:;-)

miłej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
...obejrzałam king konnga i się na koniec poryczałam
ja to jestem jednak na maksa wrażliwy człowiek.

Dobranoc wam
miłej nocy

Gosia Wszystkiego najlepszego z okazji twoich dzisiejszych urodzinek! :) zobaczyłam na nk że dziś twoje święto.:tak::-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga ja nie oglądałam ale chyba bardzo długi ten film był :eek:

Bershka życzę powodzenia na dzisiejszym zaliczeniu!!! :tak:

Dzastina jak się czujesz? lepiej troszkę?

Dziewczynki miłej soboty Wam życzę :happy:
Buziaki

Ja równeiż się dołączam do życzeń Gosiu...Wszystiego naj naj najlepszego!!!

Czuję się lepiej,,, Człowiek liczy się z porażką ale w głębi duszy ma zawsze nadzieję... Wczoraj dodatkowo pokłuciłam się z M.. cały dzień był tragiczny dosłownie!! Nawet mi się z nikim gadać nie chciało... Chodziłam jak struta... już powywalałam pozytywne testy i staram się zapomnieć ale ciążko będzie,,, zajmę się pracą żeby o tym wszystkim nie myśleć..w poniedziałek mam wizyte u ginka, mam chociaż nadzieję że sie torbiel wchłonie skoro beta spadła..

witam Was kochane,
od razu bardzo was przepraszam ze sie nie odzywałam , i dziekuję za troskę a Tobie Kiki za przekazanie ze żyje i jest ok :)
Narzuciłam sobie tyle spraw od 1 marca ze ledwo mi starcza czasu , właściwie nie starcza , w pracy nie jestem juz sama wiec mogę załatwiac zaległe sprawy poza gabinetem , a to znaczy ze nie jestem przy kompie. Po pracy basen który sobie postanowiłam nie odpuszczać i albo jade sama zeby duzo popływac albo a chłopcami i wracamy padnieci.
tak wiec mam nadzieje ze nie macie mi za złe.
Za wszelką cene chciałabym sie przeprowadzic do zabiegu który mam ostatecznie 30 marca ....robota wre i to dodakowe zjecie bardzo czasochłonne.
Dzastina przkro mi ze tak sie to potoczyło , wierze jednak ze bedziesz mieć siłe do dalszej walki i trzymam kciuki.
Bershka wózek super ...:)
Agnieszka spóźnione ale szczere gratulacje
a Agnieszce i Gosi najserdeczniejsze zyczenia.
Paula brzusio super :)
Kinga , ja tez zawsze rycze przy King Kongu :(
Tusia mayśle o Tobie równiez i zycze by ciąża przebiegała bez problemow i tylko dawała wielka radość i żadnych dolegliwości :)
Pyszczku pozdrawiam Ciebie i Sebusia
Patrysiu modlę sie codziennie za Bartusia ...ściskam Cię
Pajkaa śliczny brzusio pozdrawiam
Royanna ale masz łądnych chłopców , buziaczki

dziewczyny wszystkie Was ściskam i na bieżaco tu bede starała sie zaglądać co u was , ja nie mam nic niestety nowego do pisania wiec czasem mimo , że zaglądam nie pisze bo co mam nudzić ....
ale jakby co to jestem ;)
mam nadzieje ze nikogo nie pominełam ;/ jeśli tak to przepraszam i tez ściskam za to podwójnie :)

Ostatnia edycja:
Anufifi super że zajrzałaś do nas i ciesze się że u ciebie wszystko dobrze.:tak:
a ja mam pytanko doradzicie mi co macie pod krzesłami tymi kręconymi
pod biurkiem bo ja dzisiaj zauważyłam na panelach jasne kółko :wściekła/y:

witam sie sobotnio

ja tak cąły czas mysle o tej zmianie lekarki i sie nie umiem zdecydowac ehhh.
Bo jakby nie było u tej pierwszej mam juz ustalony cały pakiet badań no i na każdej wizycie robi mi usg wiec moge podglądac maluszka no i ma lepszy sprzęt usg o wiele lepszy- ale nie badała mnie nigdy na koźle tylko samo usg, a ta druga lekarka powiedziała, ze przez usg mogą wszystko ocenic - a to był powód , ze chciałam zmienic lekarkę

ta druga no z nią nie mam ustalonego niczego, ma gorszy sprzęt nie wiem czy zawsze na wizycie bedzie podgląd małego no i minusem jest to, ze ona jest tylko raz w tygodiu w przychodni.

dziewczyny doradzcie bo ja sama nie wiem co robic?

GOSIU

257724qzzhy39no4.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry