Dzastina przykro mi :-(
Bershka :-) dziękuję za zdjęcia, ubranka super, najbardziej podoba mi się ta druga kurteczka (beżowa) i spodnie - rewelacja
:-)
A co do usypiania to super że tak Ci się udało nauczyć Kubusia
Muszę i ja spróbować usypiać tak jak Ty. Z tym że moje dziecko jest bezsmoczkowe
Nie akceptuje smoka i już, próbowaliśmy różnych i nic z tego, więc chyba ze smoczkiem damy sobie spokój. Ma taką ulubioną welurową chusteczkę z z pluszową główką żyrafki, i ją gryzie, więc może będę mu dawała przed snem. Jak na razie pocieszam się faktem że przynajmniej usypia na leżąco, w wózku, wystarczy go połozyć i pojeździć trochę do przodu i do tyłu. Czasem kładziemy go i za parę minut sam usypia. Przynajmniej kregosłup mnie nie boli od noszenia tego mojego słodkiego ciężaru
Tylko że muszę kółka od stelaża wózka codziennie wycierać po spacerze, a wiadomo jak to jest gdy sypią śnieg piachem na chodnikach...
Ale gdy Sebuś wyrośnie z gondoli to juz mus w łóżeczku.
Royannko wspaniale chłopcy się razem bawią! No i widać że Alanek zaczyna odgrywać ważną rolę w życiu Maciejka
Paula co do wózka PP to można do spacerówki dokupić sobie gondolę, bo ją się wpina na ten sam stelaż co spacerówka
sama gondola kosztuje chyba z 500 zł. Ja mam stelaż i do tego wpinane - gondola, siedzisko spacerówki i fotelik samochodowy. Cena nowego kompletu to około 2800 zł. Ale nie musisz kupować całego kompletu, możesz tak jak Bershka spacerówkę, plus gondolę
Ja kupiłam właśnie używany komplet w super stanie, po jednym dziecku, za całosc dałam 1800 zł. Kupiłam używany bo nie miałam porównania z innymi wózkami i nie wiedziałam czy opłaca się wydac 3 tys. na nowy, ale dziś już wiem że tak i drugi raz kupiłabym nowy komplet, chociaz na używany nie narzekam
Dziewczyny ale macie SNY!!!
Gosia Kacperek fajny chłopak,a Ty to dopiero jestes szczupła!
:-)