reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzastina tak mi przykro..

bereshko utulaj kubisia juz 7 miesiecy jak ten czas leci..

royanna dzieciaczi slodziaki a alanek jaki juz duzy a maciej jak sie opiekuje kochany starszy brasciszek..super..

dziewczyny pisalam z beti na gg u anuffifi wszystko ok tylko remontuje i nie ma za duzo czasu..jak znajdzie chwilke to napewno napisze..:tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
DZASTINA tak mi przykro:-:)-:)-(byłam pewna że to ciąża te testy, samopoczucie ,brak @ i ta betka lekko podniesiona:no:tule mocko!!!
PAULA narazie więcej nie wiem a z tego co mama mówiła to siostrze wiele też nie chca mówic bo i tak ma dużo zmartwień co czekają na konkretne diagnozy aby ich poinformować:tak:być może juz wiedzą co i jak ale ja dopiero później będe rozmawiała z Madzią:tak:wcześniej przed tym zdarzeniem o tej dziurce w serduszku mówiła że jak nie zniknie sama to operacja ale teraz nie wiem jak to wszystko się potoczy...na pewno dam znać jak będe wiedziała coś więcej:tak:
KIKI dzięki za wieści:)to dobrze że jest ok:)

moja derya dzisiejsza przed spacerkiem i na spacerku;-):tak::-D

Załączniki

• DSC02079..jpg
    DSC02079..jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC02077..jpg
    DSC02077..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02076..jpg
    DSC02076..jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 37
a swoją drogą ciekawe dlaczego Beti i Sylwia juz nie piszą :-(

cudowna Deyra jest !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzastinko- szczerze to nie wiem co napisac tez przekonana bylam ze Beta to formalnosc....ehhh zycie.
Ale nie poddawaj sie ...o marzenia czasem trzeba walczyc..
Bershka- nie mam za duzo zdjęc Maksia...nie mam po prostu czasu robić...jeszcze teraz starszy w domu ze mna bo chory wiec z dwójką czasem jest kosmos...no ale wstawiam takie jakie mam.

Załączniki

• IMG_0054..jpg
    IMG_0054..jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 35
hej babeczki ja tylko na chwile nie mam czasu teraz przeczytac co naskrobalyscie..wieczorkiem nadroie...

Kiki specjalnie dla Ciebie dzisiejszy Kacper,Maja i moje schody razem ze mna(oczywiscie beznadziejnie wyszlam hehe)i czesc tapety....
Kiki zamawiam sobie Twoja coreczke dla mojego Kacperka:-) noz tak mi sie podoba ona ze hoho:-):-)
Jolu super wozio a buda reweacja...tez pomysle o tej spacerowce za jakis czas...ze stanow mozna sciagnac taka za 200$...Jolu a Twoj P3 to jaki rocznik??

Załączniki

• P1150593..jpg
    P1150593..jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 45
  • P1150587..jpg
    P1150587..jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 54
  • P1150595..jpg
    P1150595..jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 43
  • P1150589..jpg
    P1150589..jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 45
  • P1150575..jpg
    P1150575..jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 43
  • P1150577..jpg
    P1150577..jpg
    31 KB · Wyświetleń: 41
  • P1150598..jpg
    P1150598..jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 51
  • P1150576..jpg
    P1150576..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Dzastina przykro mi :-(
Bershka :-) dziękuję za zdjęcia, ubranka super, najbardziej podoba mi się ta druga kurteczka (beżowa) i spodnie - rewelacja :tak::-)
A co do usypiania to super że tak Ci się udało nauczyć Kubusia :tak: Muszę i ja spróbować usypiać tak jak Ty. Z tym że moje dziecko jest bezsmoczkowe :sorry2: Nie akceptuje smoka i już, próbowaliśmy różnych i nic z tego, więc chyba ze smoczkiem damy sobie spokój. Ma taką ulubioną welurową chusteczkę z z pluszową główką żyrafki, i ją gryzie, więc może będę mu dawała przed snem. Jak na razie pocieszam się faktem że przynajmniej usypia na leżąco, w wózku, wystarczy go połozyć i pojeździć trochę do przodu i do tyłu. Czasem kładziemy go i za parę minut sam usypia. Przynajmniej kregosłup mnie nie boli od noszenia tego mojego słodkiego ciężaru :-D Tylko że muszę kółka od stelaża wózka codziennie wycierać po spacerze, a wiadomo jak to jest gdy sypią śnieg piachem na chodnikach...:baffled: Ale gdy Sebuś wyrośnie z gondoli to juz mus w łóżeczku.
Royannko wspaniale chłopcy się razem bawią! No i widać że Alanek zaczyna odgrywać ważną rolę w życiu Maciejka :tak:
Paula co do wózka PP to można do spacerówki dokupić sobie gondolę, bo ją się wpina na ten sam stelaż co spacerówka :tak: sama gondola kosztuje chyba z 500 zł. Ja mam stelaż i do tego wpinane - gondola, siedzisko spacerówki i fotelik samochodowy. Cena nowego kompletu to około 2800 zł. Ale nie musisz kupować całego kompletu, możesz tak jak Bershka spacerówkę, plus gondolę :tak:
Ja kupiłam właśnie używany komplet w super stanie, po jednym dziecku, za całosc dałam 1800 zł. Kupiłam używany bo nie miałam porównania z innymi wózkami i nie wiedziałam czy opłaca się wydac 3 tys. na nowy, ale dziś już wiem że tak i drugi raz kupiłabym nowy komplet, chociaz na używany nie narzekam :)

Dziewczyny ale macie SNY!!! :szok:

Gosia Kacperek fajny chłopak,a Ty to dopiero jestes szczupła! :tak::-)

Pyszczku ja chuda haha..raczej Tobie nie dorownam...:-)

Jolu super te czarne Kubusiowe spodenki czzy to z h&m??jaka cena jak mozna wiedziec??

Paula poszukaj na allegro moze trafi sie jakis uzywany komplet w rozsadnej cenie:-)

gioesko kacperek jaki juzduzy i jak wloski zaczely rosnac te oczka i usmiszek..jaki fajniutki..na derya mam juz sporo zamowien ciekawe kogo derya sobie wezmnie za meza hi hi..maja tez slicznotka mala..rodzenstwo a wogle do siebie nie podobni..

czarodziejko ach amaksymilian jaki malutki sliczny..jak to leci dopiero derya byla taka..

mi tez sie snilo dziewczyny ze w ciazy jestem i to z moim bratem co umarl dziwny sen az strach myslec..

gioesko i pyszczku co robicie ze takie szczuple jestescie ja to tyle ostatnio przytylam ze szok i do wakacji musze schudnac 10 kg i ciekawe jak to zrobie hi hi

reklama
Kiki dziękujemy za informacje o Anufifi :-) dobrze że u niej wszystko ok:tak: a co u Beti? wszystko wporządku?

Właśnie Sylwia też daaawno nie pisała :-(

Patrysiu rozumiem że masz informacje dopiero z drugiej albo z trzeciej ręki ale dawaj nam znać co u Bartusia :tak:

Kiki och jaka słodka ta Twoja córa i jak ją ubierasz to cud miód!!!! :-)

Czarodziejko Maksio jaki śliczny śpiący Aniołeczek :-) rób jak najwięcej zdjęć bo dzieci szybko rosną i potem już tylko zdjęcia Ci pozostaną ;-):tak:

Gosiu Kacperek jaki już duży chłopczyk- przystojniak :tak: a córa to już panna że ho ho :-) no i mieszkanko bardzo fajne ta tapeta taka oryginalna :tak: a Tobie i Kasi figury to tylko pozazdrościć :tak:

Pyszczku dziękuje za odpowiedź :happy2: używanego raczej nie będę kupowała jeśli już to kupię jakiś inny wózek bo ten to zdecydowanie za drogi jak dla mnie ale fajny jest!!!! :-)

Do góry