reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzastina, tak mi przykro...
Mysle, ze ciaza byla, do zaplodnienia doszlo tylko sie nie zagniezdzilo...Uda sie Wam!

Alanek znowu spi, ale pomiedzy drzemkami taka kupe walna(z 5dni), ze ani pampers, ani body, ani grube rajstopki jej nie zatzrymaly i az lezaczek pobrudzil :/ Ale mialam roboty! Jego pod kranem calego mylam(oprocz raczek i glowki), pralam rzeczy i lezaczek...
Maciejek dostal 1.5godz temu czopka bo temp powyzej 38st i zasnal biedaczek, ale juz jest na chodzie. Obawiam sie, ze jednak na oskrzela mu idzie sluchajac jego kaszlu...
Ja posmazylam rybke, obralam ziemniaczki i czekam, bo za godzinke moj M wroci do domku.

Gosiu to model 2009 ale opłaca się tak jak mówi Pyszczek

podałam Kubuli krem z bananów i zwymiotował :-( oby to nie zapowiedź jakiejś choroby

Royanna utulaj Maciusia

Gosiu domek macie super, te schody ładne, mama ładna, dziecko ładne :-D:tak::-)

Czarodziejko ale masz CUDO SYNKA !!! Jak słodko śpi. Dziękuje za zdjecia i czekam na więcej

któraś z dziewczyn pytała się o ciuszki: tak są z h&m a spodnie około 30zł kurteczka 59zł druga niebieska 69zł. Mnie się bardziej znowu ta niebieska ortalionowa podoba. Taki dżolero w niej :-D

Pyszczku a nie wiesz gdzie mozna kupić torbę pod kolor tego wózka z tej firmy ? nie mogę znaleźc na allegro :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czarodziejka Maksio jak słodko śpi :happy2: zdrówka dla Maciusia!
Gosia ty chudzino! Kapcerek bardzo ładny bobas!:-) i Majeczka jaka ładna dzieczyneczka
kiki rzeczywiście dziwny sen miałaś.. A Deyra jaka cudowna!!!!!!!:-)
Dzastina przykro mi bardzo.. Pisałam Ci że powinnaś przygotować się również na to że może ciąży nie być. Nie łam się, już to przechodziłaś i dobrze wiesz że bedzie okej

Pajka morze te ci sie podobają.
pomocna ta maść pieczenie ustępuje.:tak:

Załączniki

• ogrodniczki..jpg
    ogrodniczki..jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 34
Ja tak w doskoku bo M oglada King Konga-ja nie lubie tego filmu:cool2:
moja derya dzisiejsza przed spacerkiem i na spacerku;-):tak::-D
hehe jak słodko:-)super płaszczyk;-)

Bershka- nie mam za duzo zdjęc Maksia...nie mam po prostu czasu robić...jeszcze teraz starszy w domu ze mna bo chory wiec z dwójką czasem jest kosmos...no ale wstawiam takie jakie mam.
jejciu jaki aniołeczek malusi:-)
Kiki specjalnie dla Ciebie dzisiejszy Kacper,Maja i moje schody razem ze mna(oczywiscie beznadziejnie wyszlam hehe)i czesc tapety....
słodkie dzieciaczki masz:-)hehe a minke superaśną zrobiłaś:-D

podałam Kubuli krem z bananów i zwymiotował :-( oby to nie zapowiedź jakiejś choroby

:-(może mu niesoasowal ten kremik i dlatego zwymiotował...

PAULA dzisiaj jednak nie rozmawiałam z siostrą jutro:tak:

Bershka hmmm...nie wiem, może w jakiejś hurtowni z wózkami PP można zamówić sobie oddzielnie torbę, bo jak my szukaliśmy wózka po hurtowniach i oglądaliśmy właśnie PP to Pan mówił że wszystkie elementy składowe i tak oni oddzielnie zamawiają z katalogu :tak: ja mam taką torbę, choć jak na razie mało jej używam.

Miłego wieczorku! Ja zmykam do pisania...:dry:

witam sie :) kochane ja tu tylko z pytankiem i zmykam:) no wiec znalazlam was w google wpisujac jak zaplanowac plec dziecka choc niekoniecznie musze miec tego synusia ( bo corcie juz mam ) to moze jednak macie jakies sugestie:) i jakby ktoras miala problem z poronieniem to jakby ugrysc czas w ktorym mozna po raz kolejny starac sie o maluszka bo u nas minelo 3 mies a jednak ostatnie plodne dni nas zawiodly;/ sliczne dzieki za odpowiedz a w sumie to franca ze mnie bo powinnam zaczac tak; Mlgosia mam na imie mm 27 lat kochana corusie i staramy sie z mezuchnm o kolejnego grymasa i jakbyscie mogly pomoc bo tak se tu mysle i mysle ze 4 latka to fajna roznica i juz by nam pasowalo, to jak pomozecie???:):)

mama_martysi po poronieniu trzeba odczekać 3 miesiące i można zacząć staranka, jeśli chodzi o planowanie płci to na chłopca największa szansa jest w owulkę ale trzeba dobrze znać swoje cykle i wiedzieć kiedy ma się owulkę :tak: i zawsze wiedzieć że i tak 100% pewności to nie daje bo wszystko w rękach Boga :tak: życzę powodzenia!

Pajkaa Bartuś też mi się podoba :-)

Royanna zdrówka dla Maciusia!!! :tak:

Bershka może faktycznie Kubusiowi nie posmakował ten deser bananowy, banany przecież są takie mdłe....

Tusia ja ogólnie nie lobię ogrodniczek ale te co pokazałaś są fajne :tak:

Pyszczek powodzenia w pisaniu....

Spokojnej nocy dziewczynki :happy2:

reklama
Do góry