udało mi się co nie co nadrobić....
Royannka zdrówka życzę!!! no to Ci Alanek ładnie pospał w nocy
było odciągnąć sobie mleczko ;-) Chłopaków masz super i jak ładnie razem się bawią :-) super zdjęcia!!!
Bershka super że taka zadowolona z wózka jesteś :-) a nie wiesz czy są głębokie wózki tej firmy? ja i tak nie kupie bo dla mnie to za drogo ale jestem ciekawa ;-) aaa chyba
Pyszczek ma głęboki PP co?
Jolu USG mam 23 marca
już niedługo :-)
Bershka ciuszki rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Wszystkiego naj... dla Kubusia z okazji 7 miesięcy!!!
Pyszczek no to widzę że dobrze Ci idzie pisanie pracy
powodzenia u ortopedy!!!
Kasiu ile dałaś za swój wózeczek?
Patrysiu cieszę się że z Bartusiem lepiej i oby tak już pozostało!!! A co mówią lekarze? jakieś prognozy na przyszłość? potrzebna jest operacja czy to tylko przez to zapalenie oskrzeli Bartuś nie oddychał? W dalszym ciągu zdrówka dla Aniołka!!!!
Pajkaa śliczny brzuszek i fajnie że synuś już tak rozrabia
:-)
Kiki dziękuje
miłego spacerku!
niestety nie mam telefonu do
Ani i też się już martwię :-(
Tusia to super że wszystko ok :-) ciąża potwierdzona więc teraz życzę aby dzidzia zdrowo się rozwijała
a usg nie zaszkodzi...oj Ty kobieto lubisz się zamartwiać ;-)
Joanna witaj :-) nareszcie do nas zajrzałaś :-) współczuje mdłości ale po 1 trymestrze powinny minąć
spróbuj herbatki imbirowej albo migdałów
a suwaczek wklejasz tak samo jak wcześniejsze ;-)jak dalej będziesz miała problemy to pisz
z tą różnica wieku to różnie bywa, ja też chciałam żeby było 2 lata ale przez rożne przeciwności losu w końcu wyszło że będzie 4 i pół....ale i tak się cieszę że Kacperek będzie miał rodzeństwo
że kiedyś nie zostanie sam tylko będzie miał siostrę albo brata
a teraz zmykam do kuchni ogarnąć trochę i może zrobię Kacperkowi trochę klusek śląskich bo mi ziemniaków zostało