reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tusia gratuluje !!!

Paajka ale brzusiunio piękny !!!!!!!!!

Pyszczku proszę, poniżej zdjecia z H&M dla Kubulki

te spodnie są rewelacyjne, chronią plecki i nie spadają i są wygodne bardzo

reklama
Oj ....probuje juz wszystkiego jem krakersy paluszki, suchy chleb...ale rano i co najgorsza wieczorem i tak mam spotkanie z wc.....mam nadzieje ze tak jak pisze w 12 tygodniu sie to juz uspokoi......

Pyszczku dziękuje, dziś Kubulka ma 7 miesięcy :szok::-)

co do usypiania...nie było łatwo bo troszku płaczu było a teraz już jest super
na początku Kubulka zasypiał w dzień w kołysce ale ze już wyrósł musiał zacząć sam spać w łozeczku w ciągu dnia. Na początku jak kładłam go do łożeczka w dzień było marudzenie tak ok. 3 dni, czasami pomagała herbatka na uspokojenie, obowiązkowo Kubula musi mieć na buzi tetrową pieluszkę i smoczek. No i zasłonięte rolety i wywietrzony pokoik. Teraz jak kładę Kubusia to tylko daje pieluszkę do zabawy, smoczek i wychodzę. Opłaca się. Spróbuje. Ja tego z pierwszym dzieckiem nie miałam :no:

obronę też będe mieć w tym okresie co Ty :-)

Kiki ja też się nie mogę doczekać spotkania z Tobą i Deyrą !!!!

No to obiecane fotki.
Alanek pod zabawka, ktora gra i swieci np jak kopnie nozka, Maciejek wieszajacy zabawi do tej duzej zabawki, Alanek i Maciejek zadowoleni z zabawy pod zabawka, Maciejek uczacy Alanka sterowac straza pozarna i Alanek z panelem sterowania strazy.

kindzia no to super że macie firmę:) A gdybyś chciała się dobrze zareklamować (np baner,ulotki,wizytówki, strona internetowa ) to wal do mnie! :tak: mój mąż ma firmę Wykonane strony www - Tworzenie stron www, strony internetowe, logotypy, poligrafia, reklama iŁawa

Jola fajne ciuszki kupiłaś Kubusiowi! :) szkoda że w iławie nie ma H&M bo bardzo lubię u nich robić zakupy. mają tanie i fajne ubranka. Ja niestety muszę jechać conajmniej do ostródy lub do olsztyna..

royana sliczne zdjecia:) Alanek jest uroczym dzidziusiem. i widzę Maciej jaki opiekunczy ;))

Ja z usypianiem mam MEGA problem. Owszem, jak Alus juz zasnie to klade go do lozeczka i tam spi, ale zasypia TYLKO przy cycusiu lub na MOICH rekach!!! Naprawde jest mi ciezko :(((. Probowalam go odkladac do lozeczka gdy jeszcze ie spal a juz "odplywal" ale po chwili tak placze, ze lzy leje asie strumieniami, dusi sie katarem i nawet po wyjeciu go z lozeczka jest go ciezko uciszyc :(((. A ja narzekalam, ze odkad Macio skonczyl 7miesiec trzeba bylo lezec kolo niego(teraz tez trzeba byc obok) i on nas trzymal za ucho...ale wczesniej sam zasypial. Ale inny charakter...

No to obiecane fotki.
Alanek pod zabawka, ktora gra i swieci np jak kopnie nozka, Maciejek wieszajacy zabawi do tej duzej zabawki, Alanek i Maciejek zadowoleni z zabawy pod zabawka, Maciejek uczacy Alanka sterowac straza pozarna i Alanek z panelem sterowania strazy.

ojejku ale cudny śmieszek :)))
juz bym takiego chciala a tutaj jeszcze tyle musze czekac :)

Tusia gratuluje !!!

Paajka ale brzusiunio piękny !!!!!!!!!

Pyszczku proszę, poniżej zdjecia z H&M dla Kubulki

te spodnie są rewelacyjne, chronią plecki i nie spadają i są wygodne bardzo

ciuszki cudne az sie boje jak zaczne wariowac :) na razie robie to dyskretnie :p, ale jak mnie czasami napadnie ehhh :))

reklama
Macius naprawde lubi bawic sie z Alankiem. Nie moze sie doczekac, kiedy naprawde Alus bedzie sie z nim bawil. Narazie podaje mu zabawki, spiewa piosenki, czasem fajnie do niego gada: pyta sie, opowiada, a potem biegnie do mnie i mowi np: Alanek tak na niby odpowiedzial mi, ze nie lubi tej herbatki koperkowej(gdy widzial jak podalam Alankowi napoj z kopru wloskiego i maly sie krzywil), albo opowiedzialem Alankowi co robilem w przedszkolu. Slodkie :) Naprawde nie sadzilam, ze pojawienie sie Alanka u nas bedzie dla Maciusia tak pozytywnym wydarzeniem!

Do góry