reklama
Pyszczku dziękuje, dziś Kubulka ma 7 miesięcy :-)
co do usypiania...nie było łatwo bo troszku płaczu było a teraz już jest super
na początku Kubulka zasypiał w dzień w kołysce ale ze już wyrósł musiał zacząć sam spać w łozeczku w ciągu dnia. Na początku jak kładłam go do łożeczka w dzień było marudzenie tak ok. 3 dni, czasami pomagała herbatka na uspokojenie, obowiązkowo Kubula musi mieć na buzi tetrową pieluszkę i smoczek. No i zasłonięte rolety i wywietrzony pokoik. Teraz jak kładę Kubusia to tylko daje pieluszkę do zabawy, smoczek i wychodzę. Opłaca się. Spróbuje. Ja tego z pierwszym dzieckiem nie miałam
obronę też będe mieć w tym okresie co Ty :-)
Kiki ja też się nie mogę doczekać spotkania z Tobą i Deyrą !!!!
co do usypiania...nie było łatwo bo troszku płaczu było a teraz już jest super
na początku Kubulka zasypiał w dzień w kołysce ale ze już wyrósł musiał zacząć sam spać w łozeczku w ciągu dnia. Na początku jak kładłam go do łożeczka w dzień było marudzenie tak ok. 3 dni, czasami pomagała herbatka na uspokojenie, obowiązkowo Kubula musi mieć na buzi tetrową pieluszkę i smoczek. No i zasłonięte rolety i wywietrzony pokoik. Teraz jak kładę Kubusia to tylko daje pieluszkę do zabawy, smoczek i wychodzę. Opłaca się. Spróbuje. Ja tego z pierwszym dzieckiem nie miałam
obronę też będe mieć w tym okresie co Ty :-)
Kiki ja też się nie mogę doczekać spotkania z Tobą i Deyrą !!!!
R
rouż
Gość
No to obiecane fotki.
Alanek pod zabawka, ktora gra i swieci np jak kopnie nozka, Maciejek wieszajacy zabawi do tej duzej zabawki, Alanek i Maciejek zadowoleni z zabawy pod zabawka, Maciejek uczacy Alanka sterowac straza pozarna i Alanek z panelem sterowania strazy.
Alanek pod zabawka, ktora gra i swieci np jak kopnie nozka, Maciejek wieszajacy zabawi do tej duzej zabawki, Alanek i Maciejek zadowoleni z zabawy pod zabawka, Maciejek uczacy Alanka sterowac straza pozarna i Alanek z panelem sterowania strazy.
K
Kinga85
Gość
kindzia no to super że macie firmę A gdybyś chciała się dobrze zareklamować (np baner,ulotki,wizytówki, strona internetowa ) to wal do mnie! mój mąż ma firmę Wykonane strony www - Tworzenie stron www, strony internetowe, logotypy, poligrafia, reklama iŁawa
Jola fajne ciuszki kupiłaś Kubusiowi! szkoda że w iławie nie ma H&M bo bardzo lubię u nich robić zakupy. mają tanie i fajne ubranka. Ja niestety muszę jechać conajmniej do ostródy lub do olsztyna..
royana sliczne zdjecia Alanek jest uroczym dzidziusiem. i widzę Maciej jaki opiekunczy )
Jola fajne ciuszki kupiłaś Kubusiowi! szkoda że w iławie nie ma H&M bo bardzo lubię u nich robić zakupy. mają tanie i fajne ubranka. Ja niestety muszę jechać conajmniej do ostródy lub do olsztyna..
royana sliczne zdjecia Alanek jest uroczym dzidziusiem. i widzę Maciej jaki opiekunczy )
R
rouż
Gość
Ja z usypianiem mam MEGA problem. Owszem, jak Alus juz zasnie to klade go do lozeczka i tam spi, ale zasypia TYLKO przy cycusiu lub na MOICH rekach!!! Naprawde jest mi ciezko ((. Probowalam go odkladac do lozeczka gdy jeszcze ie spal a juz "odplywal" ale po chwili tak placze, ze lzy leje asie strumieniami, dusi sie katarem i nawet po wyjeciu go z lozeczka jest go ciezko uciszyc ((. A ja narzekalam, ze odkad Macio skonczyl 7miesiec trzeba bylo lezec kolo niego(teraz tez trzeba byc obok) i on nas trzymal za ucho...ale wczesniej sam zasypial. Ale inny charakter...
R
RiSiA
Gość
No to obiecane fotki.
ojejku ale cudny śmieszek ))
juz bym takiego chciala a tutaj jeszcze tyle musze czekac
R
RiSiA
Gość
ciuszki cudne az sie boje jak zaczne wariowac na razie robie to dyskretnie , ale jak mnie czasami napadnie ehhh )
reklama
R
rouż
Gość
Macius naprawde lubi bawic sie z Alankiem. Nie moze sie doczekac, kiedy naprawde Alus bedzie sie z nim bawil. Narazie podaje mu zabawki, spiewa piosenki, czasem fajnie do niego gada: pyta sie, opowiada, a potem biegnie do mnie i mowi np: Alanek tak na niby odpowiedzial mi, ze nie lubi tej herbatki koperkowej(gdy widzial jak podalam Alankowi napoj z kopru wloskiego i maly sie krzywil), albo opowiedzialem Alankowi co robilem w przedszkolu. Slodkie Naprawde nie sadzilam, ze pojawienie sie Alanka u nas bedzie dla Maciusia tak pozytywnym wydarzeniem!
Podziel się: