reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pajkaa wklej nam swój brzusio! :tak:

Pajka pokaz tego gigant

witam sie i ja
ja sobie myslałam, ze moje dziecię takie spokojne :)
wstaje o 1:30 do kibelka a tam w brzuchu istna rewolucja masakra nie umiał sie uspokoic teraz juz wiem dlaczego w dzien niezbyt czesto malucha czule bo on buszuje w nocy :)
alez juz wklejam tylko ostrzegam, ze ma samego brzuchola :)
tutaj skończony 10 tc
3010kd1.jpg

tutaj skończony 13 tc
33c9k6p.jpg

a tutaj skończony 16 tc gigant ehh
28tmjc.jpg

no to by było na tyle :p

reklama
Patrysiu dziękuję :) i ciesze się że chociaż malutka poprawa u Bartusia :)
Bershka dokładnej daty nie znam, ale bedzie to druga połowa czerwca. A u Ciebie kiedy?
A w ogóle to wszystkiego dobrego dla Kubuli z okazji ukończenia 7 miesięcy! :)
Aha Jolu mogłabyś mi napisać jak Ty nauczyłaś Kubusia zasypiać samemu w łóżeczku? Mój Sebuś w nocy śpi w łóżeczku, nie ma problemu, ale w dzień w wózku zasypia (chociaż go nie bujam) i chciałabym go tego oduczyć a przyzwyczaić do zasypiania w łóżeczku..

witam sie i ja,,

bereshko wozek przesliczny..super fure ma kubulek..a kubus to juz nie mowie sama slodycz a jaki okraglutki..juz nie moge sie doczekac kiedy pojade do polski i bede mogla go osobiscie wysciskac..

dzastina trzymamy kciuki..

paula brzusio sliczny a kacperek jaki przystojniaczek..no tez juz widze jak bys miala dziewczynke i te twoje loczki jak bedzie miec ..ale i chlopczyk z loczkami bedzie zarabisty..moj m ma takie loki a ciekawe czy derya odziedziczy to po nim..

kindzia no ja na punkcie ubran mam bzika juz bylo tak ze odkladalam ciuszki z cenami bo nie mialam okazji deryi ubrac

pajka twioj brzuszek tez sliczniutki..

anufifi ci jest z toba odezwij sie martwimy sie..

agnieszkakk 100 latek i wszystkiego naj naj naj..

pyszczku gioesko royanna czarodziejko jarzebinko wstawcie fotki waszych pociech..

sporo dziewczyn sie ostatnio nie odzywa moze zapomnieli o nas..

koruszynka i agnieszka od waneski tez sie nie odzywaja margarita i nasza ania..ach gdzie te dziewczyny,,

patrysiu ciesze sie ze bartus juz sam oddycha ..oby tak dalej..dzielny chlopczyk da rade modlitwy pomoga..przyklad naszego malegoi a zarazem wielkiego kubulki,,

paula albo ty jolu nie macie tel do ani moze by zadzwonic i zapytac co u niej..a jak nie to skontaktuje sie z beti ona ma kontakt z nasza anufifi..;-)

dziewczyny uciekam wam do przedszkola po ercana na male zakupy i sdpacerek..potem zagladne po wynik bety od dzastiny..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam jestem po wizycie i okazało sie że to tylko podrażnienie
morze szorstki ręcznik albo wycieranie sie za kazdym siku papierem
dostałam Vitagyn-o kwasnym ph i mam się smarować.

no i ciąża potwierdzona,wewnątrzmaciczna,pojedyncza.
na i było widac pęcherzyk ciążowy i maluteńki zarys kropeczki w środku.
kurcze boje sie taki wczesne usg czy aby nie poszkodzi?

Agniesia-100lat kochana i zdrówka,oraz spełnienia marzeń.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PAJKAA śliczne brzusiątko:-)
TUSIA super wieści i jeszcze raz GRATULACJE:-)ps.spokojnie nie zaszkodzi a tym bardziej lepiej zrobić usg i zobaczyć czy wszystko jest na "miejscu":tak:

Kobitki to AGNIESZKA ma urodziny czy AGNIESIAK???

Witam jestem po wizycie i okazało sie że to tylko podrażnienie
morze szorstki ręcznik albo wycieranie sie za kazdym siku papierem
dostałam Vitagyn-o kwasnym ph i mam się smarować.

no i ciąża potwierdzona,wewnątrzmaciczna,pojedyncza.
na i było widac pęcherzyk ciążowy i maluteńki zarys kropeczki w środku.
kurcze boje sie taki wczesne usg czy aby nie poszkodzi?

Agniesiak-100lat kochana i zdrówka,oraz spełnienia marzeń.

Tusiu GRATULUJE :)) ja miałam robione usg co 2 tyg od niecałego 5 tc i czytałam duzo na temat usg w ciąży i nien jest oo szkodliwe. Ja musiałam tak miec bo miałam zagrożoną.
Także nie martw sie bedzie dobrze :)

Witam po bardzo dlugiej przerwie....niestety praca i straszne samopoczucie zrobily swoje....to juz 3 tydzien ''mdłosci''.....juz nie wyrabiam:(

Chcialam wkleic aktualny suwaczek ( 11 tydzien) ale cos blondynka nie potrafi:(

Ostatnia edycja:
Witam po bardzo dlugiej przerwie....niestety praca i straszne samopoczucie zrobily swoje....to juz 3 tydzien ''mdłosci''.....juz nie wyrabiam:(
kochana odpoczywaj duzo!a mdłości ech pamiętam swoje i szczerze cieżko coś polecic bo ja próbowałam tego i owego a jak były to były wraz z wymiotami uporczywymi bleeeeeee:baffled:

reklama

Chcialam wkleic aktualny suwaczek ( 11 tydzien) ale cos blondynka nie potrafi:(

mi na mdlosci bardzo pomagały słone paluszki, albo krakersy.Teraz nie umiem na nie patrzec, ale wtedy ratowały mi życie :)

Do góry