reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam sie z poranną kawką ( inką)

Zaraz jadę na betę.. błagam trzymajcie za mnie kciuki!!!! Wynik będę mieć po południu to zaraz dam wam znać..;-)
wczoraj wieczorem zauwarzyłam że powiększyło mi się co nie co tam na dole....jakaś taka spuchnięta!!!:baffled::baffled: Nie wiem czy to od hormonów???Czy zwiastun fasolinki??? Paula brzusio masz przecudny...A tówj synek piękniuchny...
Jeśli będziesz mieć córeczkę i będzie mieć włoski po tobie to będzie rewelacja!!
Kiki oczywiście twoja słodycz jest piękniutka!! Jak na nią patrzę to mi sie sama papa cieszy...aaaaa tylko całować do czerwoności szkrabka!!!
Martwie się o Anufifi że jej nie ma... nie macie z nią kątaktu telefonicznego???
Kinga, Kindzia, Patrysiu, Pati, gie-oska, royanna, kiki i wszystkie inne które pominęłam pozdrawiam bardzo bardzo!!!

reklama
Dzastina 3mam kciuki za wysoką betkę!! :-) powodzenia.

Dzień dobry:) My już na nogach
Słoneczko pięknie świeci, zapowiada się kolejny ładny dzień. A dla nas to dzień zakupów :// bede zmasakrowana

Agnieszka.kk Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!! :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana :-) ja jeszcze w łóżku ;-)
u nas piękne słoneczko świeci :tak: ale śniegu dosypało w nocy :eek:

Dzastina nawet nie wiesz jak bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i za Twoją betkę!!! :tak: Życzę Ci aby się potwierdziło to o czym marzysz :tak: ale pamiętaj że cokolwiek będzie JESTEŚMY Z TOBĄ KOCHANA!!! 14..gif

Paula ;)))) (ciekawe.... ) :-)
Kinga no ciekawe ciekawe....nie mogę się doczekać usg :tak::-)

Kindzia dziękuje za piękne życzenia :-) Ty to się zawsze nalatasz po tych urzędach :rolleyes2:

Agniesiak zajrzyj do nas kochana i oficjalnie pochwal się Tomaszkiem :tak:

Anufifi co u Ciebie??? :confused:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i życzę miłego dnia :happy2:
Buziaki

Witajcie

Od 6 na nogach... u mnie to bardzo dziwne, no ale zakupy zrobione i w domku juz cieplutko, rozpaliłam w kominku, bo choc na dworku juz cieplej to i tak w domku musze grzac. Zaraz dołacze do kawoszy.....
Pajka pokaz tego giganta
Agniesiak Wszystkiego dobrego, zeby maluszek dobrze sie chował a mamusia szybko doszła do siebie. pokaz Tomaszka
Kinga P.H.U DREWNOMAX Usługi tartaczno-stolarskie, jakbys kiedys potrzebowała dachu na swoj wymarzony domek, to do usług, to dopiero poczatek działalnosci mojej firmy, tzn 2 miesiac, wiec musze sie nachodzi, naczytac, doinformowac, pozniej bedzie pewnie łatwiej, maz zajmuje sie wykonaniem a ja papierami i zleceniami.......
Udanych zakupow, a na co polujesz? cos do domku, wiosenna wyprawka czy po prostu cos do zarcia?
Dzastinka kciukasy zacisniete..........
Pyszczku widac juz koniec pracy mgr? A kiedy sie bronisz?
Anuffi czy to juz nie blisko Twojego zabiegu?
Agnieszka.k.k 100 LAT

Miłego...............................

Ostatnia edycja:
Właśnie też mi się zdawało że Agnieszka.kk ma dzisiaj urodziny :tak::-)

Agnieszko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń szczególnie tych fasolkowych ;-) dużo zdrówka, miłości i radości. Buziaczki buziak..gif

Zmykam na śniadanko....

Agnieszka.kk! 100lat!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!

Paula-brzuszek sliczny!
Kindzia-oj Ty pracusiu! Do poznej nocy i od samego rana na bb:-)
Bershka-Kubus piekny facio rosnie-silny, przystojny, no i w dodatku extra fure(pojazd) ma;-). Doslownie jak w powiedzeniu: fura, skora i komora;-):-):-):-)
Dzastina-czekamy razem z Toba na wyniki, i coby nie wyszlo jestesmy po to aby sie wspierac. Ale poki nie ma @ jest wielka nadzieja:tak:

A u nas moroz, snieg-prawdziwej zimy powrot! I slonecznie!
A my w domku chorzy. Macio troszke goraczkuje. Ale jak jutro bedzie sie lepiej czul to planuje wyjsc z nimi na krotki spacerek. A Alanek zrobil mi dzis taka niespodianke w nocy, ze myslalam, ze cycuchy mi pekna. Zasnal ok 22:15 a na karmienie obudzil sie dopiero 4:30. Oproznil jedna piers i o 4:45 zasnal znowu, i wstal dopiero o 8:00. Wiec myslalam, ze ta jedna piers mi eksploduje! Ale nie pogniewam sie, jak czesciej bedzie tak sypial:tak:
Na razie koncze, bo chlopaki marudza, a musze im zaaplikowac lekarstwa. Z Maciem to trudne-uparciuch jakich malo, a na sile sie nie da, bo zwraca:wściekła/y:. Echh
Milego, slonecznego dnia!

Dziękuje dziewczynki

Pyszczku na zdjeciu wydaje się szary ale to kolor srebrny a kolory moze kazdy model ma inny
Dziękuje, ze wtedy pomogłaś mi go kupić :tak: jest REWELACYJNY, tak miękko się jeździ, ma amortyzatory na każdym kółku i taki zwrotny, można w miejscu zawrócić o 360 stopni:szok: przy moim harbole z Chicco to nie było do pomyślenia i ja tyle się męczyłam z tym moim wózkiem bo myślałam, ze jest super. Nie wiedziałam, ze są takie rewelacyjne wózki. Poza tym Anufifi pomogła mi również bo dzięki niej szukałam tylko wózki z formy PP :tak::happy2:

Dzastina trzymam kciukaski mooocno

Paajka i jak samopoczucie dzisiaj ?

Royanka Twój synalek też jest superowy !! wklejaj więcej zdjęć bo masz się czym chwalić :tak:

Czarodziejko pokaż nam swojego synka :-(

Paula ale jestem ciekawa czy ma synka czy córeczkę, kiedy masz usg? bo nie doczytałam

miłego dnia !!!

Agniesiak i ode mnie najserdeczniejsze życzenia cmok cmok cmok:-)

Witajcie :-)

Dzastina trzymam kciuki!!! Będę zaglądac po południu po wieści od Ciebie! :tak:
Kindzia hehe końca pracy jeszcze nie widać, ale widac koniec najdłuższego rozdziału :tak: do końca tygodnia chcę go już mieć zrobionego na fest żeby oddać do sprawdzenia. Zostanie mi jeszcze tylko ostatni, krótki rozdział plus wstęp i zakończenie i streszczenie po polsku, ale to już pikuś :-)

Bershka tak tak jak wiem że to jest kolor srebrny, tak tylko napisałam że szary, zaraz Ci jeszcze raz wkleję zdjęcie mojej gondoli i będziesz mogła ocenić czy to taki sam kolorek :) Mnie tez się podoba, a jaki Kuba zadowolony siedzi :-) co do wyboru wózka to jest to nasz pierwszy, więc nie mam porównania tak jak Ty, ale chyba już zawsze będę się trzymac firmy Peg Perego :-)
p.s. czekam na zdjęcia bajeranckich kurteczek :-D

Royannko super Alanek pospał :tak: oby tak dalej :)

A my dzisiaj śmigamy do ortopedy na druga wizytę, oby wszystko było ok!

Miłego dnia wszystkim!

Jeszcze raz bryka mojego Synka :)

WITAM:-)
AGNIESIAK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!ABY WAM SYNUŚ ZDROWO RÓSŁ I TY SPEŁNIAŁA SWOJE MARZENIA!!!!
A my w domku chorzy. Macio troszke goraczkuje. Ale jak jutro bedzie sie lepiej czul to planuje wyjsc z nimi na krotki spacerek. A Alanek zrobil mi dzis taka niespodianke w nocy, ze myslalam, ze cycuchy mi pekna. Zasnal ok 22:15 a na karmienie obudzil sie dopiero 4:30. Oproznil jedna piers i o 4:45 zasnal znowu, i wstal dopiero o 8:00. Wiec myslalam, ze ta jedna piers mi eksploduje! Ale nie pogniewam sie, jak czesciej bedzie tak sypial:tak:
Na razie koncze, bo chlopaki marudza, a musze im zaaplikowac lekarstwa. Z Maciem to trudne-uparciuch jakich malo, a na sile sie nie da, bo zwraca:wściekła/y:. Echh
Milego, slonecznego dnia!

zdrówka dla Maciejka:tak:hehe a Alanek to niezły pieszczotek:-Di faktycznie super ziuśkać dał mamusi:tak:

jak słodko brzusio widać:-)i z Kacperkiem słodkie zdjęcie:tak:
Patrysiu masz jakieś nowe wieści o Bartusiu? ja nadal się modlę o jego zdrówko!!! no i dla Was też zdrówka nich przeziębienia Was omijają :tak: a z tą rogówką to facet dał ciała :wściekła/y:
chciałam już wczoraj napisac ale nie było już czasu na BB bo wieczorem się dowiedziałam:tak:Bartus wkońcu zaczął sam oddychać bynajmiej rurke ma wyjęta ale nie wiem czy to już stan na dłuższy czas czy to takie chwilowe :sorry2:dziękuje za modlitwy:tak:
Czarodziejko akurat dzisiaj wyszłam beznadziejnie :zawstydzona/y: włoski nie umyte, odrosty takie że szok :szok: muszę coś z nimi zrobić....nie chciałam farbować w 1 trymestrze ale teraz już chyba jest bezpiecznie co?
można ja farbowałam:tak:ps.ja mam w znajomych AGNIESIAK (Agnieszka D.);-)
a to nasze wozidło

z opcją nawet spania, z tym daszkiem w dół super sprawa

a tu mój Kubulka jak już sięgapo notatki z uczelni :-D i siedzi sam

nie no wózio jest piękny:tak:ale Kubusiek piękniejszy:-Dmały cwaniaczek już robi "porządki"mamusi:-)

PYSZCZKU zapomniałam napisać:zawstydzona/y:ładniutki zdjęcie spacerkowe:-)

ANUFIFI no ja te ż martwie się twoją nieobecnością:-(

DZASTINA kciuki za betke i czekam na wyniczki:tak:

reklama
Rzeczywiście Pyszczku ten sam wózek tylko kolor inny. Masz rację, trzymaj się tej firmy :tak::tak:
znasz już datę obrony ?

Do góry