reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje wam za podlewanie drzewka! :)) super! jutro też możecie podlać;)

Kindzia a co u ciebie słychować? pytałaś kiedyś o rogówkę moją.. tak jest już jest od tygodnia mamy:) zadowolona jestem.
kiki czuje sie dobrze juz, dzieki:) tomaszek jest na marcówkach2010 na rozpakowanych znajdziesz fotke
pajka gratuluje syneczka!!
gosia super ze bedziecie mieli nowe mieszkanko!

Miłego wieczorku!

reklama
PAULKO NASZA KOCHANA 100 LAT ,DUŻO ZDRÓWKA
I SPEŁNIENIA MARZEŃ
.:tak: happy birthday..gifbukiet..gif

Witajcie Kochane po dlugiej nieobecnosci.Kurcze jak na tym forum sie pozmienialo nic nie umiem zrobic:zawstydzona/y::wściekła/y:
PAULKA KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN,SPELNIENIA ,MARZEN,NAWET TYCH NAJSKRYTSZYCH,ZDROWKA ,DUZO MILOSCI,POWODZENIA W ZYCIU ZAROWNO PRYWATNYM JAK I ZAWODOWYM:-)
czy ja dobrze przeczytalam ze AGNIESIAK urodzila?kiedy?
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich bez wyjatku:happy:

Witajcie!

Paula- wszystkiego najlepszego!!!!
Patrysiu, Alanek Twoj to kawal chlopa:-). O zdrowko dla Bartusia modle sie i mysle o nim czesto. jak bylam w szpitylu z Alankiem to obok w inkubatorkach lezaly wczesniaczki, bo to byly sale OIOM. Napatrzylam sie na te maszyny i na to jak dzielnie walczyly. Bartus tez da rade!!!
Tusiu, ja podczas ciazy, ale w 3trymestrze dostalam zapalenia pochwy, grzybka, to dostalam normalna masc, ta popularna-nazwa mi uciekla:zawstydzona/y:. Ale 1 trymestr jest inny, wiec lec do gina i niech Ci pmoze, bo sie zameczysz, skoro jogurt nie pomogl.
Dzastina, jutro piatek, jesli nie dostalas @ to nadzieja jest duza. Tymabardziej, ze tyle dni wczesniej byly 2 kreseczki. Trzymamy kciuki aby betka pieknie rosla, torbiel mala, a fasolka sie zagniezdzala!
Pajka, ja rowniez gratuluje siuraka;-):-D:-D:-D
A co u Anufifi, Betti, Sylwi? Dawno nie pisaly.

A my wszyscy zakichani:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj maz byl z Maciem u dr(i o Alanku mowil), na szczescie to nie oskrzela ale paskudna infekcja. Paluszek sie goi. Alanek ma 2x dziennie dostawac zelazo bo ma slabe wyniki. Maly tez ma katar i dzis idzie 4ta doba jak nie robil kupy!!! Dr stwierdzila, ze moze byc ak, ze wszystko trawi. A ze czesto domaga sie cyca-to normalne u malych dzieci. Ze ja jestem przemeczona, zestresowana to pokarm moze byc ubozszy. Poniewaz na razie Alanek dobrze przybiera nie mamy go dokarmiac, a jak uznamy ze mu za malo jedzenia, to mamy nie dawac mleka modyfikowanego, ale wprowadzac zupki jarzynowe! Troche mnie to zszokowalo...Ale i tak w koncu kiedys bede musiala mu chyba dawac sztuczne mleko, bo co bedzie jak wroce do pracy?

U nas pieknie, slonecznie ale mrozno. Ale ja z chlopakami nie wychodze do weekendu bo jestem tak oslabiona ze sama ledwo trzymam sie na nogach, i z katarem krew z nosa mi leci...

A Wam wszystim duuuzo dobrego!

Agniesia urodziła 28 lutego Tomaszka... miał 3350 i 53 cm. miała cc..

Dziewczyny co się dzieję z Anufifi??? Macie jakieś wieści od niej??? Ostatnio do nas nie zagląda...

Jutro beta... a mnie tylko głowa boli... i wczoraj o 23 zjadłam 4 parówki o godzinie 2 w nocy obudziłam się głodna... Jeny jak się okazę że to ciaża to znów przytyje 25 kilo albo i więcej,,,,,:-D:-D

Ja mam wynk bety w U/L i to jest wynk liczony ciązy od owulacji czyli jakby się zgadza.. a są jeszcze wyniki w mlU/mL i to jest liczone od ostatniej @. I wydaję mi się że tak sobie lekarz pomyślał że to od był wynik od ostatniej @ ..bo nawet mnie nie zapytał o te jednostki... a przypominam sobie jak mi mówił że bedę mieć na rozpisce z labo który to tydzień ciąży... i owszem tak jest ale jak się liczy od ostatniej @.... więc to chyba ciąża...ale pewna bedę na 100 % jutro.. wybaczcie że wam zawracam głowę ale nie mam się komu wygadać... wszyscy patrzą na mnie jak na wariatkę.. zwłaszcza moje koleżanki bo im udało się zawsze zajść za pierwszym razem nigdy nie miały problemów...i niewiedzą jak to jest...

reklama
Do góry