reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiu kochana-tulę,również pomodlę się za twoja siostrę i Bartusia.

a ja umyłam się tym jogurtem i przyniosło mi ulge i usmiech na 15min.
tylko niestety.:wściekła/y:

reklama
Czy mogę Was prosić o podlewanie codziennie mojego drzewka?:zawstydzona/y::happy: wystarczy że raz dzinnie klikniecie w ten oto link: mam go w sygnaturze też Posadź Drzewo 2.0
Kinga podlałam Twoje drzewko :tak: postaram się pamiętać i podlewać codziennie :tak:

Patrysiu no właśnie przecież miało być dobrze, lekarze wypuścili Bartusia do domu :-( niech będzie w opiece Bożej! Tulam....

Kochane jesteście:)

My wszyscy jesteśmy w szoku!Jest podłączony pod respirator bo sam nie oddycha:( zapalenie płuc się przyplątało(przy wadzie serduszko to jest źle) ma bezdechy poprostu nam Bartuś słabnie:((((((((((raz jest dobrze raz jest źle a teraz....bardzo źle!już został ochrzczony szybko w szpitalu aby Anioł Stróz nad nim czuwał aby ta Bozia była przy nim:)

Moim zdaniem za szybko go dali do domu za szynko wyjeli z inkubatorka wszystko za szybko!

Siostra jest totalnie załamana:(ma za 2 godzinki dzwonić do szpitala(jest spowrotem w Gdańsku)a co się dowie...?Boże aby było wszystko dobrze!

Kochane jesteście:)

Moim zdaniem za szybko go dali do domu za szynko wyjeli z inkubatorka wszystko za szybko!

Siostra jest totalnie załamana:(ma za 2 godzinki dzwonić do szpitala(jest spowrotem w Gdańsku)a co się dowie...?Boże aby było wszystko dobrze!
Bóg na pewno jest przy takim Aniołeczku i go nie opuści. Wierzę w to.
Być może masz racje że za szybko to za szybko tamto..... :(( kurcze no....
Musi z tego wyjść i wyzdrowieć maluszek. mocno trzymam za niego kciuki i myslami bede z Bartusiem.

Tak trzeba wierzyć że Bóg czuwa nad Bartusiem i że go nie opuści! :tak:
rzeczywiście chyba za szybko go wypuścili....jejku takie maleństwo!!! co muszą czuć rodzice!! :-( ale trzeba wierzyć że będzie dobrze! i modlić się o zdrówko dla Bartusia!

My niedługo jedziemy więc do jutra dziewczynki! :happy:
Buziaki

reklama
patrysiu tak mi przykro..modlmy sie by bartus byl silnym chlopczykiem i aniolek stroz bedzie przy nim stal..bartus wyjdzie z tego musi wyjsc..tulam was i wspieram..jak ciezko musi byc siostrze..bog jest w niebie bedzie przy niej i bartusiu..

Do góry