reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochana moja nie martw się kupką.... facet ci normalnie dorasta.. jesteś przyzwyczajona do kupek codziennie a on już będzie powoli robił co dwa dni.. mozesz mu podać przegotowaną wodę z glukozą i kupka pujdzie zobaczysz... ciekawe czy się w pampersa zmieści??? hi hi hi.

Mi Czarek też tak potrafił zrobić... nie robił 4 dni a potem jak zrobił to musiałam go kąpać bo na pleckach miał he he he..

reklama
Nie ma za co Kiki. Co u Deyri ? wyszedł jej już ząbek, bo Kubuli wciąż nie ale za to już ładnie siedzi sobie no i zlokalizował na swoim ciele cewnik i teraz cały czas go chce wyrwać :baffled:

STO LAT PAULA KOCHANA!!!!!

Przyznali nam świadczenia pielęgnacyjne na Kubulkę do 2013r. :-) z tej komisji lekarskiej na której byłam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana moja nie martw się kupką.... facet ci normalnie dorasta.. jesteś przyzwyczajona do kupek codziennie a on już będzie powoli robił co dwa dni.. mozesz mu podać przegotowaną wodę z glukozą i kupka pujdzie zobaczysz... ciekawe czy się w pampersa zmieści??? hi hi hi.

Mi Czarek też tak potrafił zrobić... nie robił 4 dni a potem jak zrobił to musiałam go kąpać bo na pleckach miał he he he..
Nooo, z Maciem takie akcje mialam pomimo, ze codziennie sie oproznial. Ale Alanka meczy prykanie i tak mi go szkoda. On chyba faktycznie duzo trawi...zobaczymy do soboty dalam mu czas...moze ja wytrzymam. Jak nie, to czopka mu zaaplikuje moze...

A wiecie, ten dr znad morza co mowil o zabkach mylil sie! Juz miesiac mija a zebow nie ma! Ale ja sie ciesze-moje cycusie sa bezpieczniejsze:))) A Maciek rozczarowany bo chcial zobaczyc jak jego braciszek mnie gryzie...;)

WITAM:happy:
Dziękuje z całego serduszka za wasze wqsparcie modlitwy jesteście kochane!!!!

Powiem tak że Bartusiowi nie pogarsza sie to znaczy że dobry znak bo walczy!ale dalej nie oddycha i dostaje antybiotyki(jeju ile on już jest nafaszerowany no ale to jest dla aniołka zdrowia)i siostra jedzie do niego co mi powie dokładnie jak z Bartusiem:tak:
witam dziewczynki
ja po wizycie i dzidzius sobie fikał szyjka w porządku dobrze trzyma jest wszystko OK, łożysko także przytwierdzone w porządku także nareszcie jestem spokojna :) no i termin mi sie zmienia na 13 sierpnia:) i lekarka powiedziała, ze cos tam miedzy nogami wisi :)) wiec potwierdza, ze to raczej chłopak :)
super wieści:-)
Dziewczyny od kilku ginekologów dowiedziałam sie że wzrost mojej bety to po prostu wczesna ciąża....a torbiel nie ma z tym nic wspólnego... i obydwaj lekarze się mylą. Więc żyję nadzieją... w piątek ide na betkę... objawy mam bardzo charakterystyczne dla ciąży... Mdłości, śluz, drażnią mnie zapachy, boli głowa, zawroty głowy i senność,,,, ale póki co muszę czekać bo nic innego nie wymyślę... pozdrawiam was i życzę miłego wieczorku.. Mnie boli potwornie głowa i chce mi się spać... chyba się kimnę.. bo mi się powieki kleją..
ja wiem że to jest ciąża jak się pomyle to wprost powiem że będe meeega zdziwiona:baffled:ale jak pisały już kobitki za bardzo się nienakręcaj bo jednak wszystko jest możliwe bo taki juz świat pokręcony!
A my wszyscy zakichani:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj maz byl z Maciem u dr(i o Alanku mowil), na szczescie to nie oskrzela ale paskudna infekcja. Paluszek sie goi. Alanek ma 2x dziennie dostawac zelazo bo ma slabe wyniki. Maly tez ma katar i dzis idzie 4ta doba jak nie robil kupy!!! Dr stwierdzila, ze moze byc ak, ze wszystko trawi. A ze czesto domaga sie cyca-to normalne u malych dzieci. Ze ja jestem przemeczona, zestresowana to pokarm moze byc ubozszy. Poniewaz na razie Alanek dobrze przybiera nie mamy go dokarmiac, a jak uznamy ze mu za malo jedzenia, to mamy nie dawac mleka modyfikowanego, ale wprowadzac zupki jarzynowe! Troche mnie to zszokowalo...Ale i tak w koncu kiedys bede musiala mu chyba dawac sztuczne mleko, bo co bedzie jak wroce do pracy?

U nas pieknie, slonecznie ale mrozno. Ale ja z chlopakami nie wychodze do weekendu bo jestem tak oslabiona ze sama ledwo trzymam sie na nogach, i z katarem krew z nosa mi leci...

A Wam wszystim duuuzo dobrego!
ojej zdrówka bardzo duzo dla was:tak:mój Dominiś też zakichany:sorry2:mnie bolało gardło(uff już jest ok)a M coś mi też kicha:dry:ech niby wiosna idzie ale i choróbska się placzą:wściekła/y:jeszcze raz duuużo zdrówka a co do dokarmiania hmm no ja nie wiem może jednak to mleczko sztuczne dawac zamiast zupki albo już nie wiem...bo jeśli chodzi o kupki to śmiało możemy przybić piątke bo mój synek także robi co 4 dni a jest na samym cycu:szok::confused:mówiłam wczoraj o tym lekarzowi jak byliśmy na szczepieniach a on mi powierdział że tak sie zdarza widocznie trawi większość że nie ma potrzeby tyle kupać no mam więj pić aby mleczko było bardziej "wodniste" bo może to jest w tym problem ale ja odrazu powiem że nie bo ja pije baaardzo dużo a jak jest z tymi kupkami tak jest:sorry2:no ale Alanek nie pręzy się jest spokojny nie ma bóli brzuszka i ogólnie jest ok co się nie martwie poprostu zrobi jedną a porządną że wszystko aż wylatuje na wierzch i tyle:-D

DZASTINA czekam na wynik betki bo ma być dzisiaj tak?

I ja czekam na fotki waszych pociech kochane tak więc pstrykamy pstrykamy zdjątka:-)

No i ogólnie wkurzyłam się jeszcze na gościa od rogówki:wściekła/y:M dzwoni że chciałby jechać po nią a on że jest sprzedana (jakiś gościu z Żukowa)i on myślał że to my chyba się wszystko mu pokićkało w głowie:no:i teraz szukamy innej ale nie ma już takich fajnych okazyjnie i doopa blada jak wali sie jedno to i wszystko!:angry:

I ja podlałam drzewko:tak:

PAULA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDRÓWKA ZDROWEJ CIĄŻY I RADOŚCI Z MACIEJA I MĘŻA!!!!

witam sie dziewczynki
dzisiaj wstałam i po wczorajszej wizycie aż humorek mam lepszy :))
dziekuje bardzo za gratulacje juz sie chyba przyzwyczaiłam, ze bedzie to synek :)) oby teraz rósł zdrowo :)

Patrysia trzeba wierzyc, ze z Bartusiem bedzie wszystko dobrze, ja wierze i trzymam mocno kciuki za maluszka.
Paula WSZYSTKOEGO NAJLEPSZEGO :)

Dzięki Kinga

Paajka przecież najważniejsze zeby było zdrowe a płeć najmniej ważna. Jak urodzisz będziesz chciała drugiego synka :-) Powodzenia

zrobiłam wczoraj zdjęcia ciuszek, moze wieczorkiem wrzucę

czekam na kuriera i na wózek...można otworzyć paczkę przed zapłatą przy kurierze ? :confused: w sumie to duża kwota i tak się zastanawiam:confused:

Patrysiu będzie wszystko dobrze zobaczysz.... modlę się za Słoneczko i wspieram duchowo twoją siostrę...

Pajka na bank będzie wszystko dobrze.. a robiłaś może test papa? A ty Paula? Robiłaś??? Ja z Czarkiem robiłam..byłam później spokojniejsza...

Dziewczynki kochane na betę ide jutro... dziś nie byłam bo mąż mi auto rano zabrał i nie miałam jak jechać.... jutro wszystko się okażę...

Anufifi gdzie ty jesteś?????

czekam na kuriera i na wózek...można otworzyć paczkę przed zapłatą przy kurierze ? :confused: w sumie to duża kwota i tak się zastanawiam:confused:
możesz otworzyć paczkę przy kurierze i masz do tego prawo aby sprawdzić czy nie jest uszkodzone a jeżeli coś jest nie tak to piszesz od razu protokół i mu dajesz..
my dużo kupujemy przez internet wiec wiem ;)

Anufifi odezwij się co u ciebie kobietko??? :)

reklama
Dziękuje Kinga za odpowiedź. Tak też zrobię :tak:

Test Pappa robiłam i tez byłam spokojniejsza ale to tylko na wady genetyczne a wady mechaniczne takie jak miał Kubulka z jelitkami żaden test nie wykrył więc do końca nie można być takim wyluzowanym. Taka nasza rola, martwimy się w ciązy, później jak się dzidziuś urodzi, a jak wychodzi za mąż lub się żeni :-) to martwimy się o wnuki i tak cały czas :-D

Patrysiu mój Kubulka był kilka razy podtrzymywany przez respirator, miał zapalenie płuc i mnóstwo mnóstwo innych rzeczy po drodze i zobacz jaki chłop :-) główka do góry !!! wyjdzie z tego. Ja Ci to mówię

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry