reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki wam kobitki jest lżej na duszy że aż chce się uśmiecać:tak:jeszcze raz dziękuje:tak:

Przyznali nam świadczenia pielęgnacyjne na Kubulkę do 2013r. :-) z tej komisji lekarskiej na której byłam
suuuper:-D
Patrysiu mój Kubulka był kilka razy podtrzymywany przez respirator, miał zapalenie płuc i mnóstwo mnóstwo innych rzeczy po drodze i zobacz jaki chłop :-) główka do góry !!! wyjdzie z tego. Ja Ci to mówię
wiele razy siostre uspokajam właśnie mówiąc o Kubusiu że bidulek tyle wycierpiał a teraz rośnie z niego silny duży chłopczyk:tak:

reklama
Patrysiu będzie wszystko dobrze zobaczysz.... modlę się za Słoneczko i wspieram duchowo twoją siostrę...

Pajka na bank będzie wszystko dobrze.. a robiłaś może test papa? A ty Paula? Robiłaś??? Ja z Czarkiem robiłam..byłam później spokojniejsza...

Dziewczynki kochane na betę ide jutro... dziś nie byłam bo mąż mi auto rano zabrał i nie miałam jak jechać.... jutro wszystko się okażę...

Anufifi gdzie ty jesteś?????

tak robiłam i wysszedł idealnie lekarka była w szoku, ale podobno to i tak nie daje 100% gwarancji, ze dzidzius bedzie zdrowy, ale mysle pozytywnie:)
dziewczyny czy w H&M są ogrodniczki ciążowe wiecie moze?? bo poszukuje:)

Paajka nie wiem czy są ogrodniczki ale jak byłam w H&M to oglądałam ciuszki ciążowe bo myślałam, ze to są takie zwykłe dla kobiet bez brzuszka :-D są super, idź sobie pooglądać :tak::tak: ogrodniczki-spodnie są takie antykobiece :zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba ze ogrodniczka mini :tak::tak::tak::tak:

Patrysiu dobrze, ze Twoja siostra ma Ciebie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paajka nie wiem czy są ogrodniczki ale jak byłam w H&M to oglądałam ciuszki ciążowe bo myślałam, ze to są takie zwykłe dla kobiet bez brzuszka :-D są super, idź sobie pooglądać :tak::tak: ogrodniczki-spodnie są takie antykobiece :zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba ze ogrodniczka mini :tak::tak::tak::tak:

powiem Ci, ze ja mierzyłam i mi pasują bo w zwykłych ciążowych spodniach nie umiem chodzic bo mają taką silną gumke, ze wszystkie usunęłam bo tak mnie dusiły! i teraz wszystkie mi spadają! A mi chodzi o cos w czym bede sie czuła wygodnie :)

w H&M są wygodne spodnie ciążowe ale pewnie nie kazdemu mogą takie pasować. Ja kupiłam z takim dużym mięciutkim zapasem na brzuszek a później nosiłam po ciąży ale cena jest wysoka...bo ok. 180zł. Ale jednak ta firma chyba najbardziej dba o kobiety w ciąży :tak::tak: więc warto

nie ma kuriera z wózkiem :-:)-:)-:)-(

[COLOR="#0000ff"[COLOR="#000000"]]Paula[/COLOR] wszystkiego najlepszego:-)ja mam urodzinki w sobote hehe[/COLOR]​

Bershka ile wazy ten Twoj nowy wozio??

jolu cieszesie ze przyznali czy swiadczenie dla kubusia..super..u deryi wszystko ok..zabka nie ma i tez juz dobrze siedzi i w chodziku tez dobrze juz chodzi..czekam na fotki kubusia ubranek i wozeczka jak przyjdzie,,,

reklama
Witam dziewczynki :-)
Ojejku jak miło :-):-):-)

Paula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!:-):-):-):-)
sto lat sto lat..... :happy:

PAULKO NASZA KOCHANA 100 LAT ,DUŻO ZDRÓWKA
I SPEŁNIENIA MARZEŃ
.:tak:Zobacz załącznik 221075Zobacz załącznik 221076
sto lat sto lat.... Wszystkiego najlepszego paula!!!!

rzeczywistości piękniejszej od marzen!!!
PAULKA KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN,SPELNIENIA ,MARZEN,NAWET TYCH NAJSKRYTSZYCH,ZDROWKA ,DUZO MILOSCI,POWODZENIA W ZYCIU ZAROWNO PRYWATNYM JAK I ZAWODOWYM:-)
Paula- wszystkiego najlepszego!!!!
paula sto latek..
STO LAT PAULA KOCHANA!!!!!

PAULA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDRÓWKA ZDROWEJ CIĄŻY I RADOŚCI Z MACIEJA I MĘŻA!!!!
Paula WSZYSTKOEGO NAJLEPSZEGO :)

Dziękuje Wam wszystkim kochane za piękne życzenia :-):-):-)

Patrysiu ja mam Kacperka nie Maciejka ;-)

Ja dzisiaj mam przyjemny dzionek, rano dostałam od męża i synka bukiet tulipanów i kolczyki :-) mąż także kupił mi moją ulubioną roladę z bitą śmietaną i galaretką (zamiast torta) :tak::-)

A w tej przesyłce od koleżanki (wytrzymałam i otworzyłam dopiero dzisiaj) była kartka i koszulka z napisem: Nie jestem 30 latką! Mam 18 lat i 12 letnie doświadczenie :-)

My już po spacerku, w słoneczku jest bardzo przyjemnie :tak::happy:

Do góry