reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nom kobity jogurt naturalny z probiotykim tak mi kiedyc ginekolog zalecił i pomogło
no ale chyba nie tym razem.:dry:
ok rozumiem ale Ty masz coś z pęcherzem czy zapalenie pochwy? bo to dwie różne rzeczy i każdą z nich inaczej się leczy.
Życzę ci aby nieprzyjemnie objawy szybko ustąpiły

reklama
ok rozumiem ale Ty masz coś z pęcherzem czy zapalenie pochwy? bo to dwie różne rzeczy i każdą z nich inaczej się leczy.
Życzę ci aby nieprzyjemnie objawy szybko ustąpiły
raczej zapalenie jak już pochwy.
zapalenia pęcherza w zyciu nie miałam.
kurcze zaczynam się coraz bardziej bać.

raczej zapalenie jak już pochwy.
zapalenia pęcherza w zyciu nie miałam.
kurcze zaczynam się coraz bardziej bać.
no więc skoro zapalenie pochwy to warto sprawdzić poziom cukru we krwi i morfologię pod kątem anemii, ginekolog niech da odpowiedź, czy za infekcję nie są winne zmiany nabłonka szyjki macicy, w tym ektopia gruczołowa (wyczytałam to)
W okresie ciąży infekcje pochwy są częste. Wiąże się to z osłabieniem układu immunologicznego (ciąża!) oraz z przekrwieniem śluzówki pochwy (cieplej, bardziej wilgotno, więcej składników odżywczych). W tym szczególnym czasie należy pamiętać o bardzo ostrożnym stosowaniu leków doustnych (na bardzo wyraźne wskazanie lekarza ginekologa). Najczęściej jednak stosuje się globulki z nystatyny miejscowo.
MUSISZ IŚĆ DO GINEKOLOGA Z TYM. I LECZYĆ:) będzie okej!

witam dziewczynki
ja po wizycie i dzidzius sobie fikał szyjka w porządku dobrze trzyma jest wszystko OK, łożysko także przytwierdzone w porządku także nareszcie jestem spokojna :) no i termin mi sie zmienia na 13 sierpnia:) i lekarka powiedziała, ze cos tam miedzy nogami wisi :)) wiec potwierdza, ze to raczej chłopak :)

Pajka to jeszcze raz gratuluję " Sisiorka"... dobrze że wszystko ok.

Patrysiu... współczuję bardzo.. zwłaszcza twojej siostrze, będę się modlić żeby niuniek wyzdrowiał...

Dziewczyny od kilku ginekologów dowiedziałam sie że wzrost mojej bety to po prostu wczesna ciąża....a torbiel nie ma z tym nic wspólnego... i obydwaj lekarze się mylą. Więc żyję nadzieją... w piątek ide na betkę... objawy mam bardzo charakterystyczne dla ciąży... Mdłości, śluz, drażnią mnie zapachy, boli głowa, zawroty głowy i senność,,,, ale póki co muszę czekać bo nic innego nie wymyślę... pozdrawiam was i życzę miłego wieczorku.. Mnie boli potwornie głowa i chce mi się spać... chyba się kimnę.. bo mi się powieki kleją..

Pajka to jeszcze raz gratuluję " Sisiorka"... dobrze że wszystko ok.

Patrysiu... współczuję bardzo.. zwłaszcza twojej siostrze, będę się modlić żeby niuniek wyzdrowiał...

Dziewczyny od kilku ginekologów dowiedziałam sie że wzrost mojej bety to po prostu wczesna ciąża....a torbiel nie ma z tym nic wspólnego... i obydwaj lekarze się mylą. Więc żyję nadzieją... w piątek ide na betkę... objawy mam bardzo charakterystyczne dla ciąży... Mdłości, śluz, drażnią mnie zapachy, boli głowa, zawroty głowy i senność,,,, ale póki co muszę czekać bo nic innego nie wymyślę... pozdrawiam was i życzę miłego wieczorku.. Mnie boli potwornie głowa i chce mi się spać... chyba się kimnę.. bo mi się powieki kleją..

Dzastinko ja Coi mowiłam, ze miałam 2 razy torbiel i ani beta ani testy nie wyszły na + wiec cos w tym musi byc :)

Gosia no widzisz kazdy ma swoje zdanie, z wozkami to ciezko dogodzic.......... fajnie czasem tak poogladac,
A ile m3 ma Twoj nowy domek ? Juz niedługo przeprowadzka, ,wow:)
Kinga mieszkanko ma 100m...56m na dole i ok 40m na gorze:-)
PAULA tylko jedno powiem czemu Bóg doświadcza nas takimi cierpieniami:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Bartusia maszyna utrzymuje przy życiu:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Patrysiu tak mi przykro:-(mam nadzieje ze Bartus wyjdzie z tego...pisz nam tu co sie dowiesz od siostry...buziaczki kochana

Witajcie wieczorkiem
Jakie smutne wiesci przynosisz Patrysiu....... oj co sie maluszek wycierpi, a jego rodzice, ciezko cos sensownego napisac bo to ze taka kruszynka nacierpi to jeden wielki dramat...musi byc dobrze!
Dzastnikapiątek... to juz niebawem, czekaj cierpiwie a Bozia wynagrodzi....... kciukasy za piekna betke!!!
gie-oska to taki domek "akurat", bedzie Wam sie dobrze mieszkało, jak ma 110m3, parterowy, wiec uwazam ze to dobra powierzchnia dla rodzinki:) szybkiej przeprowadzki
Pajkaa gratki syneczka, no i wszystko sie wyjasniło na wizyce:)
Tusia do "dzina" zadne babcine sposoby, Kinga ma racje

Kolorowych...........

reklama
witam dziewczyny wieczorowa pora..

patrycju co tam u bartusia?tulam mocno

bereshko no prosze jaki duzy chlopczyk z kubusia przescignal moja derye..a mowilam ze tak bedzie i wizyta w krakowie udana wszyscy zadowoleni..mozesz byc dumna jolu z siebie i postepow kubusia mi wczoraj polozna wazyla derye i wazy 8050..tulam was mocno..

pajka gratuluje syneczka..

paula i jak samopoczucie dzidzia kopie juz napewno coraz czesciej..co nie?

kinga no cale szczescie ze zastrzyki juz skonczone..i jak sie czujesz?

royannko ciekawe czemu alanek tak niespokojnie spal..moze brzuszek go bolal..a maciusiowi niech paluszek sie szybko goji.

gioesko czekamy na foteczki z nowego gniazda..

kinga tez podlalam drzewko..

pyszczku jak sebus?

czarodziejko jak dzieciaczki..dalabys jakies fotki maksymilianka:tak:;-)

kindzia u nas w niemczech prawie co drugie dziecko ma ten rowerek dwu kolowiec mi sie bardzo podobaja,,ja mysle ze to cos fajnego..

dziewczyny jak znalazlyscie tomaszka bo ja szukam szukam i nic,,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry