reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula dziękuję rybka ale ja mam imieninki 24go lipca! :-)
Kindzia to widzę że razem będziemy imieninki obchodziły!!!!!!! ;-) :-)

reklama
Kindzia hop hop :-) ja w pracy siedze, znaczy się mojej magisterskiej ;-) od czasu do czasu zaglądam...
Paula u nas też piekne słońce, ale jeszcze ziiiimnooo...ale przez to słońce od razu mi się pisac nie chce , heh :)

WITAM

Ja chciałam pogratulować suuuuper wieści BERSHCE:)))Kubuś silny chłopczyk!

I pochwalić sie że Alanek waży już 5410g i mierzy 59cm czyli nieźle mi synek rośnie:)

Więcej nie będe pisała wybaczcie:(

I pochwalić sie że Alanek waży już 5410g i mierzy 59cm czyli nieźle mi synek rośnie:)

Więcej nie będe pisała wybaczcie:(
Patrysia super synek przybiera :tak: a coś się stało czy po prostu nie masz czasu na pisanie? :confused:

Kinga, Kindzia no trudno ale kotek z kwiatkiem i tak może być dla Was ;-):tak::-)

A my dzisiaj wieczorkiem wybieramy się do KFC i do kina na Ciacho :-)
Kacperek zostaje z dziadkami :tak:

PAULA tylko jedno powiem czemu Bóg doświadcza nas takimi cierpieniami:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Bartusia maszyna utrzymuje przy życiu:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

tylko jedno powiem czemu Bóg doświadcza nas takimi cierpieniami:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Bartusia maszyna utrzymuje przy życiu:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
to takie smutne strasznie... :-( przykro mi bardzo że Bartuś jest chory. Życzę im aby dziecko wyzdrowiało, z całego serca im tego życzę

PAULA tylko jedno powiem czemu Bóg doświadcza nas takimi cierpieniami:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Bartusia maszyna utrzymuje przy życiu:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ojejku!!! :-:)-:)-( tak mi przykro :-( rany dlaczego tak musi być????
pomodlę się za Bartusia!!!! i trzymam kciuki aby wyzdrowiał!!!!!! Trzymajcie się kochana! Zobacz załącznik 220880

reklama
Patrysiu :-:)-:)-( jejku co się Bartusiowi stało?! Przeciez już było dobze, wyszli z siostrą do domu! :-( Patrysiu ja również pomodlę się dziś za Bartusia....Trzymajcie się...

Do góry