reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no wieć kupiłam płyn ziaja z macierzanką polecany dla kobiet w ciąży
i jogurt naturalny z probiotykiem zobacze jak nic nie da to maszeruje do gina.:tak:

reklama
Na dworze dzisiaj chłodno mimo iż słonko świeci....Kacperek zgłodniał po spacerze że ho ho... :happy:

czemu ja mam po angielsku forum, nie mam polskich znak

Bershka u mnie jest wszystko w porządku :tak:

Ja miałam spacerówkę z małymi kołami i nie narzekałam....i właśnie ze względu na lekkość i gabaryty ją kupiłam żeby spokojnie zmieściła się do samochodu a wcześniej do pociągu (jak jeszcze jeździliśmy pociągiem bo nie mieliśmy samochodu) :tak: choć z takimi pompowanymi kołami na pewno lepiej się jeździ :tak: mieliśmy głęboki wózek na takich kołach i sobie chwaliłam szczególnie że musiałam jeździć po śniegach a potem z niego spacerówkę którą mało używałam bo właśnie była ciężka...

Pajkaa o której masz wizytę u gina?

Dzastina jak samopoczucie?

Witam

Paula miłego spacerku, u nas słoneczko swieci ale jakos zimno
Kinga ostatni zastrzyk juz był? co tam lekarz orzekł?
Bereshka wiedziałam ze Kubus da rade, zuch chłopak, tak trzymac, Peg Perego to dobra firma
Pajka dobrych wiesci oby nic nie wyszło
znowu wozeczki na tapecie
Gie-goska mnie tez te malusie kołeczka z przodu by odstraszały, pokonac kraweznik to bedzie wyczyn
podrzucam dwa linki, spacerowki (moim zdaniem)w "rozsadnych" cenach
spacerowka Graco (miała moja kuzynka, jak wychodziłysmy na spacerki to kilka razu prowadziłam ten wozeczek, zwłaszcza ta tacka to super sprawa, szczegolnie w lecie)
NOWY WOZEK GRACO VIE -regulacja raczki -OKAZJA (939477843) - Aukcje internetowe Allegro
a tu typowa spacerowka-parasolka (lekka), ten tez prowadziłam kilka razy, jak na parasolke to dobry
CHICCO SPACERÓWKA ENJOY EVOLUTION, KOLOR TOPAZIO (945356866) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego........................

dzieki babeczki za opinie...chodz w sumie ja nie wiem czemuja ogladam spacerowki skoro nic nie bede teraz kupowac bo nawet jeszcze nie przesiadalam sie do mojej spacerowki ktora mam..hehe w przyszlosci napewno jakos bede chciala kupic... ale tak to jest jak ktos pokazuje jaki wozeczek chce sobie kupic to ja oczywiscie zaczynam sobie cosz szukac hehe...to jest choroba w moim przypadku:-)

Kindzia ja mialam graco dla Mai i nie chce juz wiecej tej firmy..kulka poodpadaly i zjechane zostaly do samego plastiku w niecaly rok wiec mam uraz do tej firmy jesli chodzi o wozek:p

Ostatnia edycja:
kindzia zastrzyk ostatni już za mną, tyłek odpoczywa. Lekarz zbadał zobaczył wyniki i orzekł że już jest dobrze! :) stan zapalny jeszcze się utrzymuje ale to normalne w moim przypadku. Mam naderwany mięsień i nie da się tego mięsnia znieruchomieć ponieważ to ramię i klatka piersiowa a oddychać wiadomo muszę heh. Teraz nacieram się maścią ketona i to powinno wystarczyć.

Jola super wieści, Kubuś zuch dzieciaczek:)
Tusia przy zapaleniu nie musi boleć ani piec wiec lepiej skonsultuj to z lekarzem przy okazji.

Kinga super że wszystko jest na dobrej drodze jeszcze trochę i mięsień będzie jak nowy ;-):tak:

Kinga, Kindzia a Wy dziewczynki nie macie przypadkiem dzisiaj imienin? jeśli tak to wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Paula "podziekowac", kociak cudny:)ale nie dzisiaj, ja mam 24lipca,
Gosia no widzisz kazdy ma swoje zdanie, z wozkami to ciezko dogodzic.......... fajnie czasem tak poogladac,
A ile m3 ma Twoj nowy domek ? Juz niedługo przeprowadzka, ,wow:)
Kinga to zdrwoeij szybciutko
Pajka juz po wizycie? co lekarz powiedział ma wyniki?
Tusia dobrze ze niedługo do gina, on bedzie wiedział co i jak
Dzastinka jak samopoczucie?
Partysia, Pyszczku, Anuffi, Czarodziejka.............hop hop

Miłego........

Do góry