R
RiSiA
Gość
Witaj Pajka...dawno cię nie było... fajnie że do nas wpadałaś... tak testy robiłam dwa w niedziele i w poniedziałek i oby dwa pozytywne... Ginek twierdzi że betka podwyższona od torbiela... Miałam torbiel na 5 cm, po wczorajszyn badaniu troszkę zmalała i na 3.5 cm... A prawidłowo jestem jeszcze przed okresem... bo cykle mam 30-32 dniowe... Czyli dzis 30 dc.. a w ostatnim czasie @ dostawałam nawet 33 dc.. już sama nie wiem co o tym myśleć. Napisałam maila do tego ginka co wczoraj on jest z Poznania. Na razie biorę te Proverę bo wiem że dziecku nie zaszkodzi ale powtórze badanie w piątek... i zobaczymy czy przyrasta... pozdrawiam. A i mam ogromne ilości białawego śluzu... najwiecej jest u ujścia szyjki macicy to mi ginek wczoraj powiedział... wiec już sama nie wiem od czego ten śluz??? Od leków czy fasolki??? Nie wiem...
musisz teraz cierpliwie czekac mi przy torbielach wielkosci 4 cm testy wychodziły negatywne a miałam dwa razy torbiele wiec albo to fasolka, albo lek zakłóca bete i testy.