reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PAULA odpoczywaj odpoczywaj:tak:ja zainstalowałam google chrome(miałam wcześniej explorer)i powiedz mi czy ta modzilla jest lepsza od googli czy na tej samej zasadzie działają:confused:ps.racja w suwaczku masz super skaczące sobie w brzusiu baby :-D

reklama
Dzastina nawet nie wiesz jak się cieszę że idziesz dzisiaj do gina (do innego gina) :tak: trzymam kciuki abyś otrzymała same dobre wieści! :tak: z całego serca życzę Ci żeby to była fasolka i żeby udało jej się dobrze zagnieździć :tak: jak tylko wrócisz koniecznie daj znać co gin powiedział! :tak:
Tulam Cię Kochana! Co ma być to będzie!! Trzymam kciuki!!!
i pamiętaj że nie mamy Cię dość tylko czekamy na wieści od Ciebie jakie by nie były!!! Buziaki!

PAULA odpoczywaj odpoczywaj:tak:ja zainstalowałam google chrome(miałam wcześniej explorer)i powiedz mi czy ta modzilla jest lepsza od googli czy na tej samej zasadzie działają:confused:ps.racja w suwaczku masz super skaczące sobie w brzusiu baby :-D
Patrysiu ja też miałam Explorer i strasznie mi muliło....poprosiłam M aby mi zainstalował inną przeglądarkę i powiedział że ta Google chrome jakoś dziwnie wyglądała i zainstalował mi Mozille :tak:nie wiem czy jest lepsza....

Royannko super że Alanek tak ładnie Ci śpi i życzę aby to spanie się unormowało :tak: trzymam kciuki za dobre wyniki! Buziaczki dla Was :-)

Pyszczku ja jak karmiłam Kacperka to też piłam Karmi bo niby miało pobudzić laktacje :-D nie wiem czy to prawda bo ja zmian nie zauważyłam ;-) śliczna fotka :-)

Gosiu życzę udanej przeprowadzki :tak:i mam nadzieje że jak już będziecie mieszkali w swoim nowym mieszkanku to szybko neta sobie założycie! :tak: powodzenia dla Majci! :-)

Patrysiu trzymam kciuki za Bartusia ale na pewno wszystko będzie dobrze! :tak: czekamy na nowe informacje!

Czarodziejko no i bym zapomniała....wszystkiego najlepszego dla Maksia z okazji skończenia 1 miesiąca! :tak::-)

Bershka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę w Krakowie!:tak: obyś przywiozła same dobre wieści :tak: Kubuś śliczne ma te pulaski tylko całować te jego polisie :-)

Tusia wynik na pewno będzie dobry!!! :tak: a bety w końcu nie robiłaś? kiedy wybierasz się do gina?

Kindzia pamiętaj że trzymam kciuki! fajnie że Emilkowi podobało się w przedszkolu i dobrze że idziecie na ten dzień otwarty :tak: my też chodziliśmy u nas to był cały tydzień jakoś w czerwcu i Kacper też był bardzo zadowolony :tak:

Kiki dobrze że jesteś :-) brakuje nam Ciebie jak znikniesz na kilka dni :tak:

Pozdrawiam wszystkie babeczki :happy:
Buziaczki

kindzia u nas też strasznie wietrznie ostanio jest.. Fajnei ze Emilkowi podobało się w przedszkolu! :) U nas podania dopiero można składać od kwietnia..:sorry2: u was widzę wszystko wczesniej no i fajnie! tylko sie cieszyć że tak zwinnie to idzie.
Tusia Majeczka czy Szymonek:) ważne aby zdrowa dzidzia była prawda?:-) życzę Ci spokojnej i zdrowej ciąży.
Jola Kubuś ma urocze pucynki :happy:
Dzastina nie martw się tak, będzie co ma być ja i dziewczyny mocno trzymamy kciuki aby to była fasoleczka u ciebie :)
Paula ty tak się nie przemęczaj kobieto :)
Agniesiak urodziła wcześniej to fakt:) też się już nie mogę doczekać zdjeć jej Tomeczka:-)
Kiki zaglądaj tu częściej bo brakuje ciebie naprawdę

Witam
Ja tez uzywałam płynu do higieny intymnej najlepiej mi pasowła o zapachu zielonej herbaty
Paula fajny bobas:)
super te smyrania co?
dzastinka powodzenia
Kinga buzki, nie tak szybko bo dopiero w maju lista:):)

Ostatnia edycja:
PAULA aha no ja narazie zostane przy tych googlach:tak:

Hmm wiecie co troche nie podoba mi się tu teraz że jak ja chce pisać to musze potem kliknąć zaawansowana edycja żebym mogła pisać z emotinkami itd.no i jeszcze za każdym razem jak robie odpowiedź to stare posty jeszcze tu są jak wcześniej je kliknełam do edytowania:baffled:no nie podoba mi się to za bardzo :baffled:bo i też jak pisze szybko to nienadąża nawet tekst się wypisac co musze czekać aż napisze do końca a jak klikam szybko kasowanie to też nienadąża i kasuje mi potem prawie całe zdanie bo ja nie zauważyłam do jakiego momentu tym klikaniem zmazuje:nerd:takieś jakieś nie takieś:dry:

reklama
mi tam się zmiana bb bardzo podoba :) pozytywne wrażenie i już się w sumie przyzwyczajam do nowego image forum ;)
kindzia z cyklami róznie bywa wiesz.. nie co miesiąc musi być tak samo jak w zegarku niestety. owulacja wystepuje zazwyczaj w najmniej oczekiwanym momencie i taka jest prawda. Aby w 100% poznać swoje cykle (chociaż to i tak według mnie nie możliwe) należy naprawdę obserwować siebie przez kilka miesiecy, mierzyć temp sprawdzać śluz itp itd Pogmatwane no ale cóż tak jest.
Najważniejsze to aby wyniki były dobre i abyście byli wyluzowani ;)) wtedy wszystko powinno się udać

Do góry