reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

pyszczku no prosze jaki spacerek fajny ze sebusiem a ty naprawde jaka szczuplutka..super..

gioesko jak tam kacperek ,a maja bedzie miala fajny dzien i noc z kuzynem potem bedzie wszystko opowiadac..:tak:;-)

reklama
patrysiu tak mi przykro z tego powodu co przechodzi twoja siostra..teraz prosic tylko bodga by nie bylo nic zlego zeby bartus i mamusia szybko byli w domku by wszystko bylo dobrze..trzymam kciuki i modlitwa jestem z wami..

Agniesiak!!! Gratulacje!!!
Ale Twoja ciaza zleciala expresowo ;)

Pyszczku-ale figurka, hohoho-ja tez taka chce!!! Ale miec nie bede, bo zrem(sorry za wyrazenie) jak smk. Ciagle jestem glodna. A ze wielu rzeczy ne moge to inne pochlaniam w podwojnych ilosciach. Ja jem wiecej niz moj M!!! Zgroza!!!
Ja karmie tylko piersia. Nie dokarmiam butla. Alanek na 3.5 miesiaca wazyl 6100g, a urodzil sie majac 3230g. Ale zastanawiam sie, czy mu nie brakuje, moze dlatego tak czesto wola cyca...

Dodzwoniłam się do innego ginka i opowiedziałam mu moja historię... powiedział że to na 99 % ciąża i kazał przyjechać dziś.. wiec mam wizytę o 17:15. Bo lek nie zaszkodzi ale lepiej na zimne dmuchać i trzeba to przebadać, a torbiel bardzo często się zdarza w ciąży. Pewno odstawi mi lek i da Luteinę albo coś innego...a do tego pierwszego już nie pójde choćby był ostatim lekarzem na świecie... Bardzo mnie zawiódł bo chodziłam do niego jak byłam z Czarkiem w ciąży,,, Dziwczyny jakie ja głupoty gadam.... słowa mi się mylą... mówie mówie a po chwili wszyscy się ze mnie śmieją. Wczoraj jadąc samochodem coś M opowiadałam i mówie do niego " Działa na mnie jak byk na płachtę" on zaczoł się śmiać i pyta " To jak ten byk działa na tę płachtę?" A ja chciałam się poprawić i mówie " Nie działa na mnie jak płachta na czerwonego byka" Po czym rykneliśmy śmiechem... Z kąt mi takie bzdury do głowy przychodzą??? w głowie się nie mieści he he he... A rano napisałam e-maila do jakiegoś ginka z poznania znalazłam go w googlach i on mi odpisał tak :

ww 22 dniu ciąży nie widać ( chodziło o 22 dc)
widać ją około 7 dni po okresie
provera nie zaszkodzi dziecku ale w takim wypadku należy ja przerwać
takak torbielka równologle z ciążą zdarza się i wymaga na razie tylko obserwacji
jeśli 2 kreski to 100% ciaża
na razie folik i witaminy

Tak mi napisał... cieszę się bardzo ale również boję... Dziewczyny.. Wiem że macie mnie już serdecznie dość... przepraszam was że tak zamulam..wybaczcie proszę...

Dzastina!
Co za glupoty piszesz!!! O tym, ze mamy Cie dosc! Nieprawda! My po to jestesmy aby sluchac sie nawzajem i wspierac! I tak bardzo teraz sie ciesze ze dzisiaj bedziesz u gna, ze sobie nie wyobrazasz!!! Po niewaz ja juz w ciazy nie bede(chyba ze mi los splata psikusa-a moze mojemu mezowi racze) wiec pozostaje mi sie tylko cieszyc ciazami innych kobiet! Bardzo, ale to bardzo sie cisze na sama mysl, ze moze to u Ciebie jednak fasoleczka i modle sie aby sie zagniezdzila i zdrowo rozwijala!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszko super mamusiu GRATULUJE, jesteś dzielna !!!!:tak::tak::tak:

Kiki w końcu się odezwałaś. Tak, Kubuś już pączuszek waży 8 kg :szok::-):-)

jutro jedziemy na kontrolę do Krakowa po m-cu czasu, aż cała chodzę. Teraz mi zasnął

Pyszczku super figurka i ładny wózio :tak::tak:

Gosiu co Ty piszesz, jedz ile wejdzie a przy dziecku i gonitwie to i tak samo zejdzie ;-):tak:

kawusia kawusia !!!! :sorry2:

AGNIESIAK MOJE SERDECZNE GRATULACJE :-):-):-)
CZEKAMY NA FOTO TOMASZKA.:tak::tak::tak:

oj Dzastinka kochana to wszystko przez chęc fasolki i to czekanie
które wykańcza nerwowo.(wiem po sobie)dlatego testowałam
tak wcześnie ale mam nadzieje ze ten gin potwierdzi ciążę.
daj nam znac po powrocie.
a ja zrobiłam badanko na toxo dzisiaj i w środę wynik
oby dobry.:sorry2:

reklama
Tusiu, a mi bardzo podoba sie Twoj avatar. Jest taki pozytywny :) juz dawno mialam to napisac. Na pewno bedzie wszystko dobrze :)

A ja wlasnie w kuchni stluklamszklana pokrywke od sloika, rozsypala sie w mak az na przedpokoj...wrrr...nie dosc, ze ogoda wstretna to w dodatku wszystko mi z rak leci.

Do góry