kiki750321
Fanka BB :)
bereshko kubus sliczniutki i jaki paczus maly ..slodziak.derya skonczyla w niedziele pol roczku..o jak ten czas leci..
dzastina trzymam kciuki za fasolinke
dzastina trzymam kciuki za fasolinke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodzwoniłam się do innego ginka i opowiedziałam mu moja historię... powiedział że to na 99 % ciąża i kazał przyjechać dziś.. wiec mam wizytę o 17:15. Bo lek nie zaszkodzi ale lepiej na zimne dmuchać i trzeba to przebadać, a torbiel bardzo często się zdarza w ciąży. Pewno odstawi mi lek i da Luteinę albo coś innego...a do tego pierwszego już nie pójde choćby był ostatim lekarzem na świecie... Bardzo mnie zawiódł bo chodziłam do niego jak byłam z Czarkiem w ciąży,,, Dziwczyny jakie ja głupoty gadam.... słowa mi się mylą... mówie mówie a po chwili wszyscy się ze mnie śmieją. Wczoraj jadąc samochodem coś M opowiadałam i mówie do niego " Działa na mnie jak byk na płachtę" on zaczoł się śmiać i pyta " To jak ten byk działa na tę płachtę?" A ja chciałam się poprawić i mówie " Nie działa na mnie jak płachta na czerwonego byka" Po czym rykneliśmy śmiechem... Z kąt mi takie bzdury do głowy przychodzą??? w głowie się nie mieści he he he... A rano napisałam e-maila do jakiegoś ginka z poznania znalazłam go w googlach i on mi odpisał tak :
ww 22 dniu ciąży nie widać ( chodziło o 22 dc)
widać ją około 7 dni po okresie
provera nie zaszkodzi dziecku ale w takim wypadku należy ja przerwać
takak torbielka równologle z ciążą zdarza się i wymaga na razie tylko obserwacji
jeśli 2 kreski to 100% ciaża
na razie folik i witaminy
Tak mi napisał... cieszę się bardzo ale również boję... Dziewczyny.. Wiem że macie mnie już serdecznie dość... przepraszam was że tak zamulam..wybaczcie proszę...
Tusiu, a mi bardzo podoba sie Twoj avatar. Jest taki pozytywny juz dawno mialam to napisac. Na pewno bedzie wszystko dobrze
A ja wlasnie w kuchni stluklamszklana pokrywke od sloika, rozsypala sie w mak az na przedpokoj...wrrr...nie dosc, ze ogoda wstretna to w dodatku wszystko mi z rak leci.
Witajcie dziewczynki
U nas dziś bardzo wietrznie...byliśmy troche z Kacperkiem na dworze, Kacper miał radoche bo łaził po kałużach które stoją u nas na podwórku a ja chyba się trochę przeforsowałam :-(sprzątałam na podwórku psie kupy bo po stopnieniu śniegu wiecie co było i za bardzo się zmęczyłam....teraz leżę sobie w łóżku z laptopem i odpoczywam kupiłam sobie taki stolik pod laptopa i bardzo fajnie mi sie teraz pisze a dzidzia od czasu do czasu kopnie :-)
Aha...zainstalowałam sobie przeglądarkę Mozilla Firefox i już mi tak nie muli
Patrysiu ja też miałam Explorer i strasznie mi muliło....poprosiłam M aby mi zainstalował inną przeglądarkę i powiedział że ta Google chrome jakoś dziwnie wyglądała i zainstalował mi Mozille nie wiem czy jest lepsza....
Patrysiu musisz na forum odznaczyć te posty które wcześniej zaznaczyłaś żeby je zacytować to Ci się nie będą już pokazywały....ja też tak miałam...to jakieś niedociągnięcia w działaniu nowego forum!Nie patrzcie na te posty edytowane okbo jak chce pisać to zawsze są(miałam wcześnie pozaznaczane ale potem "problemy"tu w forum co musiałam przegladare zmienić itd.)i zawsze kasowałam ale nie chcą zniknąć co może jak teraz napisze posta z nimi to już nie będą
Patrysia to wspaniałe wiadomości!!!! :-):-):-) Dużo zdrówka dla Bartusia! niech zdrowo rośnie i się rozwija!Właśnie dostałam wieści od mojej siostry:-)
Kochane modlitwy pomogły!!!
Bartuś jest w domku właśnie wrócili ze szpitala(i oby już tak zostało)
Ma malutką dziurke na serduszku do kontroli mają jechać za 2-3 miesiąceOgólnie jest zdrowym chłopcem:-)mam nadzieje że teraz po moim w miare dobrym poście już niepogorszy sie bo zauważyłam że przeważnie tak się dzieje BERSHKA ty wiesz co mam na myśliTERAZ JUŻ MUSI BYĆ TYLKO DOBRZE!