reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wieczorkiem
M usypia młodego, u mnie nic nowego....
Dzastna wiesz kochana cos mi sie wydaje ze Twoj gin troche sie wkurzył ze dzisiaj niedziela a Ty dzwonisz, ale zachował sie jak cham..... dosłownie, mogł Ci wszystko ładnie wyjasnic jak ten drugi gin a nie z ryjem... bez Bety to Ty do niego nie chodz, bo strach, jak cos głupiego wymysli, albo powie Ci ze torbiel czy cos tam fałszuje test, wiec moze lepiej umow sie z tym drugim ginem, Wydaje sie obyty w temacie i taki rzeczowy, tak bym zrobiła jak Ci jutro ładne kreseczki wyjda to moze umow sie z tym drugim gienkiem? co?

Hop Hop...................... jest ktoras?

reklama
Ja jestem ;-)

Dzastina ja też co chwile zerkałam na test czy aby kreseczki nie zniknęły ;-)tak jak radzi Kindzia poszłabym na Twoim miejscu do tego drugiego gina :tak: mocno trzymam kciuki żeby to była fasolka!!!!! :tak:

Kindzia Kacper śpi od 20....zaczęliśmy go wcześniej kłaść spać ostatnio! o 18:30 kąpiel, kolacja, dobranocka i o 19:30 do łóżka :tak:

A mnie naszła ochota na Karmi i mój kochany M poszedł do sklepu mi kupić :tak: właśnie sobie popijam :-)

Patrysiu masz jakieś wiesci co z Bartusiem?

hejka

Paula dziękuje, egzamin zdany na 4 :szok: jednak siedzenie do 3ej nad ranem z ksiazkami się opłacało :-)

Dzastina ale musiał Cię wkurzyć gin, szkoda ze Ci tego nie wytłumaczył inaczej. Przecież nie jest jedynym ginekologiem na świecie więc nie wiem dlaczego aż tak się zirytował :dry::confused: trzymam za mocne krechy. Mnie też wyszły w tym czasie.Buzia

Kiki gdzie jestes ?

Anufifi czekam i czekam na zdjęcia a tu nic :sorry::-(;-)

Dziewczyny bardzo chciałam do niego iść.... ale nie ma miejsca!!! W maju dopiero!!! I to prywatnie!!! W piątek ide na betę i jak bedzie duży wynik to pójde do wredziaka i mu pokazę!!! Och to cały tydzień!!! Ale ja mu udowodnie, że tak się kobiet nie traktuję!! Pójde do niego ostatni raz!! Słodkich snów babeczki!!

Dzastina co u Ciebie ?

Patrycja co u Bartusia ? jak się czuję

a ja muszę chyba zacząć pić ziółka uspokajające, czasami nerwy mi buzują:-(. Polecacie cos ? bo ja nigdy czegoś takiego nie używałam :baffled:
Szpital powoli pokazuję swoje dzieło :no:
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Czesc Babeczki!
Kilka dni i forum tak zmienione, ze nie moge sie odnalesc;-)

Dzastina, kochana, ale nu Ciebie zawirowania w ostatnich dniach! Zrobilas dzis tescik? Ja bym nie czekala na wizyte do maja:tak:. Tak bardzo sie modle, aby ciaza sie u Ciebie potweirdzila i bylo wszystko dobrze!

Ryba, Rybenko, Ty sie nie zamartwiaj! Jesli lekarz mowi, ze ciaza jest mlodsza niz mysleliscie, to nic dziwnego, ze nie widac serduszka. Trzeba troszke odczekac. Czesto sie zdaza, ze u kobiet na tym samym etapie jest roznie z ta widicznosci, wiec nie rycz, nie panikuj, czekaj spokojnie. A my czekamy na wiesci razem z Toba.

Tusiu, ciesze sie razem z Toba:-D

U mnie ok. Macius poszedl dzis do przedszkola, ale zaczyna brzydko kaszlec, wiec nie wiem jak dlugo pochodzi. Alankowi w piatek robilismy wyniki morfologii(zlecenie dr) i dzis mialam odebrac, ale u nas taka pogoda, ze nigdzie nie wychodze. Pada, wieje, zimno-brrrr!
Alanek ostatnio szybciej zasypia mi na noc. Juz nie o 22 czy 24 gdzinie. Czasem juz ok 20-21 i potrafi spac nawet 7godzin! Ostatnio mnie tym zszokowal. Jednego wieczoru spal 7 godzin, drugiego 6, trzeciego 5. Niestety tendencja malejaca;-), bo dzis w ciagu tylko 4.5, ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje, ze to sie unormuje. Mnie od czwartku bolala piers od strony pachy, ale masaze i oklady z kapusty naprawde pomagaja. A juz myslalam, ze czeka mnie stan zapalny i ropien jak przy Maciusiu. A wzsytko wina zmarznieca i przewiania.

Pozdrawiam was wszystkie babeczki, choc nie wymieniam po kolei, bo Was duzo. I duzo nowych, wiec musze tu czesciej zagladac aby nie wypasc z rytmu;-)

reklama
Dziś test wyszedł ale kreska znowu blada... już sama nie wiem??? Nie pozostaje mi nic jak poczekać jeszcze... a to jest najgorsze... to oczekiwanie!!! Dziś 29 dc.. dlaczrgo to tak jest?! Ze najpierw trzeba czekać i czekać a później się okazuję że nic z tego... bo nie mam dobrych przeczuć, a moje przeczucia mnie nigdy nie zawiodły... Smutno mi strasznie...nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... A może mój walnięty gin miał rację a ja go bezpodstawinie oskarżyłam??? może to wpływ tabletek Provera? Nie wiem,,,, okaże się nie długo za cały tydzień...!!!

Do góry