Witam
O jakie zmiany
Fajnie tak z nadejsciem wiosny nowe forum i nowe nadzieje!!!!!
Moj M oglada Justyne (powtorke)i ma "kisiel w majtach" hihihihi
Dzastina, kurka ale masz zawirowania, no fakt a jak tym razem sie udało, drzwon do gina koniecznie a jak nie odbierze to jutro z rana i wypytaj sie czy masz jeszcze brac to lekarstwo czy nie, koniecznie napisz co i jak
jestem z Toba
Empik82 jednym sie udało zaplanowac innym nie ale wszystkie sa szczesliwe, u Ciebie tez tak bedzie, przed owu to jeszcze nic nie znaczy, licza sie godziny co najmniej 48h przed owu to na dziewczynke:, ale lepiej tak 2,5 -3 dni wczesniej
Płec dziecka mozna juz poznac na Twoim etapie ciazy, tzn z połozenia guzka płuciowego, w 12-13tyg i chłopcy i babeczki maj atakie wypustki, ktore u chłopcow rosna a u dziewczyn sie chowaja i sek w tym jakie jest połozenie tego guzka, masz zdjecie usg z 12-13 tyg ? wklej polukamy. A tak to pewnie po 20tyg na połowkowych dostaniesz informacje o płci.
Tusia nie odpowiem bo nie mam pojecia, dobrych wynikow z toxo, a kiedy umawiasz sie na pierwsza wizyte z ginkiem? bo jak niedługo to chyba nie ma sensu robic bety? nie wiem
Beresha zacznie chodzic to spadnie waga, nie ma sie co martwic, powodzenia we wtorek
Modle sie za zdrowko Bartusia,
Patrycja sa jakies wiesci?
Miłego..............