agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam.
wstałam rano teścik pozytywny @ brak
a ja trzęsę sie jak osika i latam sprawdzać.
proszę Boga oby nie przyszła.
GRATULACJE
Zdrowych 9 miesięcy życzę
A wszystkim życzę udanego sobotniego wieczoru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam.
wstałam rano teścik pozytywny @ brak
a ja trzęsę sie jak osika i latam sprawdzać.
proszę Boga oby nie przyszła.
Myślę że najlepiej będzie jak bez ciśnień podejdziecie do starań. Wtedy powinno wam być łatwiej i przypuszczam że szanse na zaciążenie wzrosną Powodzenia i wytrwałości życzę.My ostatnio właśnie próbowaliśmy i 3 razy były staranka przed owulką.
ale wątpię aby się udało bo z temperatury wyszło że miałam skok 18 dnia cyklu a ostatnie współżycie było 14dc. więc za dużo czasu... raczej pleminiczki nie dały rady przeżyć
Paula- Kochanie a jak u Ciebie samopoczucie?
Czytam ze malutkie dokazuje w brzuszku ))) Z tygodnia na tydzien bedzie intensywniej..
Kiedy masz Usg ....?
Pewnie ciekawa jestes kto tam piętkami smyra w środku
Agnieszko a co u Ciebie? jak przygotowania do staranek?
Ciesze się że u ciebie dobrze wszystko dzidzia zdrowo rośnie! za miesiąc wiec usg i bedziecie wiedzieli pozdrawiam ciepło[/CENTER]
U mnie ok czuję się dobrze, teraz jak już czuję Maluszka jestem spokojniejsza czasami dopada mnie senność ale to bardziej wina pogody tak jak dzisiaj po obiadku położyłam się i zasnęłam a to że nie możemy się doczekać kogo mam w brzuszku to napewno...wkońcu nie wiemy jak mamy się zwracać Ona czy On ;-) usg najprawdopodobniej 30 marca Pozdrawiam!
Jestem załamana:----(
Bartusia wywieziono do szpitala w Gdańsku:---(musiał powrócić do inkubatorka ma coś z serduszkiem nie wiem jeszcze co dokładnie dopiero tam zajmą się dokładniej tym bo w Kościerzynie nie wiedzieli co jest:----(
Siostra jutro jedzie z rana do niego:---(
Prosze pomódlcie się o Bartusia:-(
Jestem załamana:----(
Bartusia wywieziono do szpitala w Gdańsku:---(musiał powrócić do inkubatorka ma coś z serduszkiem nie wiem jeszcze co dokładnie dopiero tam zajmą się dokładniej tym bo w Kościerzynie nie wiedzieli co jest:----(
Siostra jutro jedzie z rana do niego:---(
Prosze pomódlcie się o Bartusia:-(
Agnieszko a może @ nie przyjdzie hmm...;-) a na ile wybieracie się do Polski? dobrze że porobisz sobie wszystkie badania, potem spokojnie będziecie mogli zacząć staranka
Cały czas jadę na zastrzykach z ketanolu. Tyłek boli ale cóż jak trzeba to trzeba najważniejsze że mi pomaga. W pn-wt idę do lekarza niech zobaczy i oceni co dalej.Kinga zastanawiam się czy wytrzymam do tego 30 marca bo strasznie jestem ciekawa kto u mnie mieszka ale z drugiej strony ten czas tak szybko leci że nim się obejrzę już będe miała połowe ciąży :-)
również pozdrawiam A Ty jak się czujesz? nadal jeździsz na zastrzyki?