reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam
co taka cisza!!!
Ma tyle prasowania ze szok, zaraz ide zalazkiem powywijac,
zeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce!

Dzastina222 no wszystko jak na ciaze:) i posmak i mdlosci i rozkojarzenie
ach ten los przewrotny jest, czekaj spokojnie do wizyty u ginka, ciekawe co tam wypatrzy?
Patrysiu juz niedługo siostra zawita do domku:)

Tusia, Paula, Czarodzieja, Bresha, Anuffi, gie-oska,Kinga,Kiki, Ryba
pozdrawiam i hop hop

Miłego..............

reklama
Cześć dziewczynki :-)
Jakoś nie miałam dzisiaj jak zajrzeć do Was...teraz M usypia Kacpra więc mam nareszcie czas na neta :tak::happy:
Maluch szaleje w brzuszku co mnie bardzo cieszy :-):-):-)

U nas Filip już śpi :)
a my z M siedzimy sobie.. poprałam troszkę i pomyłam podłogi. Jutro będę miała mniej do roboty już.

Paula to dobrze że dzidzia buszuje w brzuszku!:tak:

U nas Kacperek też już od pół godziny śpi :tak: a my z M oglądamy tv :happy:

Kinga a Ty chyba nie powinnaś tak się forsować :no: odpoczywaj więcej! :tak:

Miłego wieczorku :happy:

Bershka to dobrze że ranka ładnie się goi :tak: oby tak dalej! :tak: a jak Kubulek sie czuje?

Agniesiak a kiedy teraz masz wizyte u gina?

Ryba rozumiem Cię że sie martwisz ale trzeba być dobrej myśli...fasolka jest i trzeba się cieszyć :tak: może zapłodnienie było później niż myślałaś....nie ma co płakać tylko być dobrej myśli bo wszystko będzie ok na następnej wizycie :tak: Tulam...

Patrysiu cieszę się że u Was ok i dajecie sobie radę :-) ale jak się patrzy na dwóch takich skarbów to i o zmęczeniu się zapomina ;-):tak:
Patrysiu najważniejsze że siostra z Bartusiem sie dobrze mają i niedługo wyjdą do domku :tak: żeby tylko ta żółtaczka szybko minęła :tak:

Gosia biedny Kacperek musiał się przestraszyć :-( ale dobrze że zdrowo rośnie i się rozwija:tak:

Kindzia będę trzymała kciuki żeby Emilek dostał sie do przedszkola :tak:

Dzastina teraz najważniejsze jest pozbyć sie tego paskudztwa a o fasolce jeszcze będziesz myślała :tak: będzie dobrze! :tak:

Kiki pozdrawiam :happy:

Buziaki dla wszystkich!!! :*:*:*

Paula, Tusia, Rybka,Pati,Marcelkowa i dla wszystkich z brzuszkiem
to dla Was w ramach zabawy:)))
http://ez_plec.w.interia.pl/tabela.index
Kindzia mi wyszło 48% na chłopca :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gie-oska najmocniej cię przepraszam....nie wiem co mi odwaliło...To chyba przez te hormony:-D:-D mam nadzieję że wybaczysz mi;-);-)

Kochana no co Ty nie masz mnie za co przepraszac hehe:-)i faktycznie moze to hormony:-)

Patrysiu super ze z Bartusiem juz dobrze i szybko wychodzic beda:-)ile juz maly wazy??i najwazniejsze ze wyszedl z tego a jak go siostra karmi to juz nie jest takie wazne:-)

Paula super ze maluch buszuje w brzuszku ciekawe kogo bedziecie miec:-)chcecie znac plec czy czekacie do porodu??kiedy masz usg??

Kinga a co zrobilas ze sie tak przeforsowalas i miesien naderwalas bo chyba nie doczytalam:cool::cool::cool:

Witam wieczorkiem

Wygrzebałam sie ze sterty ubran, ufff
tak to jest, ja sie tylko pierze,
a jak wyschnie to wrzucam do "zastepczej"szafy :)

Kinga przeciez jestes "poszkodowana" wiec malzenskim obowiazkiem meza jest Cie dopiescić:):):)
Ty raczej daj spokoj tej podłodze, moze tak odpusc sobie w tym tygodniu sprzatanie:):):) co?
Paula no widzisz, jak maluszek buszuje to znak ze wszystko dobrze, ale szybciutko te ruchy poczyłas? A jak sie czujesz, masz duzo energii czy jestes raczej senna? A kiedy masz USG?
Dzieki za kciuki za Emka, przydadza sie, bo dostanie sie do przedszkola to ja wygranie w lotka! Ale czasy:(
Tak niesmiało Wam napisze ze moze zaczniemy staranka w marcu, ale na razie cicho sza........

Własnie doczytałam ze gie-goska tez sie o Twoje Paula usg dopytuje, haha
gie-goska jak Kacperek po szczepieniu? marudny troch był? Czy łagodnie to przeszedł

Paula czyli 52% na kucyki, czyli na dwoje babka wrozyła jak to mowia:)

Kolorowych............

Ostatnia edycja:
Paula super ze maluch buszuje w brzuszku ciekawe kogo bedziecie miec:-)chcecie znac plec czy czekacie do porodu??kiedy masz usg??
Paula no widzisz, jak maluszek buszuje to znak ze wszystko dobrze, ale szybciutko te ruchy poczyłas? A jak sie czujesz, masz duzo energii czy jestes raczej senna? A kiedy masz USG?
Własnie doczytałam ze gie-goska tez sie o Twoje Paula usg dopytuje, haha
Paula czyli 52% na kucyki, czyli na dwoje babka wrozyła jak to mowia:)
Gosia, Kindzia na usg ide w 20tc czyli pod koniec marca...właśnie muszę się zapisać..... i chyba na 30 marca się zapiszę to będzie 20tc i 5dni :tak: płeć oczywiście chcemy znać i mamy nadzieję że uda sie podejrzeć ;-) a ruchy zaczęłam czuć w 15-16 tc i narazie są takie delikatne czasami takie bąbelki albo smyranie ale już nie mam wątpliwości że to dzidzia :-)
Co do samopoczucia to różnie bywa chyba bardziej zależy to od pogody, od czasu do czasu zaliczam drzemkę popołudniową :tak::happy:

Tak niesmiało Wam napisze ze moze zaczniemy staranka w marcu, ale na razie cicho sza........
Kindzia to super :-) będę trzymała kciuki!!!! :tak:

co do przedszkola to niestety takie czasy :-( my mimo iż Kacper chodzi już 2 rok do przedszkola to co roku musimy składać podanie i w tym roku też będziemy musieli do 5 latków! co prawda dzieci które chodziły wcześniej mają pierwszeństwo ale różnie może być zawsze to stres dopóki list nie wywieszą :unsure::rolleyes2:

Właśnie zajadam świeże truskawki :-):-):-)
truskawki250.jpg
Kacper mnie namówił dzisiaj jak zobaczył w sklepie ale ja jak poczułam ich zapach to nie mogłam się oprzeć ;-):tak: co prawda nie są tak dobre jak te w czerwcu ale i tak mi smakują :-p:tak: nie mogę się doczekać tych z ogródka :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiecie co jak zaczełam czuć się lepiej to fakt..zaczęłam szaleć znowu:zawstydzona/y: wiem ze nie powinnam się przemęczać a raczej tego mojego mięśnia. Bede uważała obiecuję!:tak:

Kindzia i ja 3mam kciuki aby synek dostał się do przedszkola! :) teraz tak ciężko o to ach.... no ale i my mamy wielką nadzieje że od września nasz smyk powędruje już. :sorry:
Powiadasz może od marca staranka?:cool2::-) no to ja 3mam kciuki! ;-)
Paula truskawki najsmaczniejesze to tylko latem prawda! teraz to nie to..nie ten smak no ale chociaż ta świadomość że jesz truskaweczki jest przemiła na pewno!:happy:
Gosia wiesz dzwignełam troszkę za dużo :confused2: i trochę nie tak jak powinnam się za to zabrać. Mój synek lekki nie jest, źle go złapałam i łoo.... mam teraz ałka

Do góry