reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej

na komisji ok
ta nasza lekarka zbadała Kubusia, sprawdzała cewnik, ogólne pytania później do psychologa dzieciecego musieliśmy iśc bo taka procedura :-) Psycholog mówiła, ze nie widzi nic niepokojącego, ze Kubuś rozwija się dobrze jak na swój wiek i tyle. Decyzja będzie do 2 tyg drogą listowną.

Dzionek był piękny. Oby jutro był taki sam

miłego wieczorku ja znowu do nauki

reklama
Bershka no to komisja poszła dobrze teraz tylko czekać na list z dobrymi wieściami :tak:

Dzastina objawy po tych tabletkach masz jak w ciąży ;-) a tak serio to trzymam kciuki aby to paskudztwo jak najszybciej zniknęło :tak:

Agniesiak a to ze względu na kręgosłup? przynajmniej będziesz wiedziała kiedy urodzisz jak wyznaczą Ci termin cc :tak:

Jola ciesze się że na komisji wszystko poszło dobrze.
Agniesiak nie bój się moja droga.. już niedługo i bedziesz miała dzieciątko przy sobie. Być może cc jest u ciebie koniecznością i jeżeli tak ma być to przyjmij to na spokojnie, na pewno wszystko bedzie okej!
Dzastina ty wiesz że ja Ci życzę najlepszego i abyś wyzdrowiała całkowicie i miała zielone światełko na dzidziusia
ryba30 witaj:) na pewno na wizycie bedzie dobrze!
kindzia to zaglądaj na bb kiedy tylko masz czas:) ja też tak robię.

pozdrawiam was wszystkie dziewczyny!:happy:

Kurcze !! Godzinę temu zauważyliśmy z M, ze cewnik jest cały czerwony pod opatrunkiem. Wszystko odparzone i zaropiałe na skórce. Zmieniłam opatrunek, przełożyłam cewnik na drugą stronę skórki, zakleiłam i nie wiem co będzie dalej. Czy samo się wygoi. Napisałam smsa do Pani, która uczyła mnie zmiany opatrunku i innych rzeczy. Pewnie jutro beda dzwonić ze szpitala. Oby tylko nie kazali przyjechać :-( Boziu a dopiero co zachwaliłam, ze nie musiałam tam jeszcze jechać oprócz kontroli oczywiście....Biedny Kubulka....buziaki

Kurcze Bershka :-( oby się ładnie samo wygoiło tzn. przy Waszej pomocy...biedny Kubulek...ale będzie dobrze zobaczysz!!! :tak: buziaki dla Was...ucałuj Kubusia! :*

Kurcze !! Godzinę temu zauważyliśmy z M, ze cewnik jest cały czerwony pod opatrunkiem. Wszystko odparzone i zaropiałe na skórce. Zmieniłam opatrunek, przełożyłam cewnik na drugą stronę skórki, zakleiłam i nie wiem co będzie dalej. Czy samo się wygoi. Napisałam smsa do Pani, która uczyła mnie zmiany opatrunku i innych rzeczy. Pewnie jutro beda dzwonić ze szpitala. Oby tylko nie kazali przyjechać :-( Boziu a dopiero co zachwaliłam, ze nie musiałam tam jeszcze jechać oprócz kontroli oczywiście....Biedny Kubulka....buziaki
o ja jolu biedny kubulek:-:)-( a nie bolalo go w tym miejscu..dopiero bylo wszystko dobrze mniejmy nadzieje ze szybko bedzie dobrze i zaczerwienienie przejdzie..napisz jutro co jest,,utulaj te sloneczko od e ciotki..

Przy zmianie opatrunku nie było widać, że go coś boli. Później płakał ale ze zmęczenia.Zmienialiśmy opatrunek o 21.00 a On o tej porze już śpi na drugim boczku

Są inne metody na zmianę opatrunku w takim przypadku, tak żeby skórka oddychała i się goiła . Ale oczywiście nikt nie pomyślał, ze moze nam się coś takiego stać w domu, nikt mnie tego nie nauczył :-( no nic jutro bede obserwować wejście.

Heh...chyba nie nadrobie wszystkiego....:confused2: może chociaż trochę....

Ryba szkoda że M na tak długo wyjechał :-( ale mam nadzieje że teraz będziesz z nami częściej :tak: trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!! napisz po wizycie co i jak :tak:

Kinga rogóweczka bardzo ładnie się prezentuje :-) i piękny obraz chcecie sobie kupić :tak: biedna Tyś z tymi zastrzykami ale jak mają pomóc to trzeba wybrać do końca!

Bershka Wasza rogówka też super wygląda! :tak: Jolu będzie dobrze może ta Pani co Was uczyła powie Ci co masz teraz robić...trzymam kciuki za szybkie zagojenie! Buziaki....

Anufifi to czekamy na foteczki Waszego gniazdka :tak:

Kindzia nie mam pojęcia co to może być :blink:koleżanka zawsze przysyłała mi na urodziny kartkę a tym razem koperta jest większa i grubsza :blink: mam zamiar wytrzymać do 4.03 bo lubie niespodzianki :tak:

Ja zmykam już spać....dobrej nocy dziewczynki :happy:
Do jutra! Buziaki

Dzień dobry Ci cześć :-) jak to mój synio mówi

pod opatrunkiem odparzenie ładnie się goi :tak:
mam nadzieje, ze szpital nie bedzie panikowac i nie każą nam przyjezdzać :eek:

milusiego i zapraszam na kawusie piątkową :-)

reklama
czesc dziewuszki
Ja własnie niedawno wróciłam z zastrzyku :// dzizas jeszcze 5.
Dzień jak co dzień bez rewelacji u nas.
Życzę miłego dnia wam:)
pozdrowionka for all!;-)

Do góry