reklama
P
patrysia*
Gość
BERSHKA piękny samochódale na takie cacko to nas niestaćzadowole się moim mondeo
BERSHKA no faktycznie Kuba Wesołowski ...niepomyslałam
M właśnie mówił że w Lagunie się zbyt miekko jeździ że na dłuższe trasy nieco gorzej wtedy ale ogólnie to nieprzeszkadza wygodne jest teściu ma Lagune ale z rocznika 95 r i jest zadowolony że teraz chce właśnie nowsze i też Lagune wybiera one nie sa tak drogie aż a bardzo ładne i mają także fulower w środku
mój teściu tez jeździ Laguną, moze to auto takie już trochę na dziadkowate lata Teściu powiedział, ze jak będziemy zmieniać auto to chce od nas odkupić naszą lagunę...jak dla mnie moze ją już brać dzisiaj. Auto jest nowe z salonu a już tyle kasy na niego poszło, ze szok. Zeby utrzymać 3 letnią gwarancję trzeba jeździć co 3 m-c na przegląd 1500zł zeby coś wymienić ekstra bez gwarancji koszty b.wysokie poza tym dużo już stracilismy na nim, mimo ze wzięty jest na naszą firmę. Nigdy nowych samochodów jedynie co to 2-3 letnie z nowszych. Plus jest taki, ze się jeździ i nic się nie psuje ale mam to w nosie
to co pijemy kawunie ? bo ja muszę mieć dzisiaj dużo kofeiny bo znowu nałóka :-) do późnych godzin
Pyszczku od czego zaczęłaś pracę mgr ? wiem, ze głupie pytanie ale ja naprawdę nie wiem od czego zacząć :-) czy bazować na planie i pisać wg niego, czy pisać o wszystkim na temat pracy a później to łączyć w całość HELP !!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
patrysia*
Gość
M ma zdanie że niewarto nowego z salonu bo po roku już traci na wartości o niezłą sumke dlatego jednak bardziej opłaca się używke kupić a z tym psuciem to jest różnie i nawet z salonu można wyjechać i potem naprawiać(na tvn turbo oglądałam i było tak z toyotą gościu co narzekał sie to nie mało i nawet jeden z bmw miał problemy)a koszty tak jak piszesz są ogromneale nowe to nowe zawsze pierwszym kierowca jesteś ty tego autka i masz gwarance że ryski to nie ma;-)mój teściu tez jeździ Laguną, moze to auto takie już trochę na dziadkowate lata Teściu powiedział, ze jak będziemy zmieniać auto to chce od nas odkupić naszą lagunę...jak dla mnie moze ją już brać dzisiaj. Auto jest nowe z salonu a już tyle kasy na niego poszło, ze szok. Zeby utrzymać 3 letnią gwarancję trzeba jeździć co 3 m-c na przegląd 1500zł zeby coś wymienić ekstra bez gwarancji koszty b.wysokie poza tym dużo już stracilismy na nim, mimo ze wzięty jest na naszą firmę. Nigdy nowych samochodów jedynie co to 2-3 letnie z nowszych. Plus jest taki, ze się jeździ i nic się nie psuje ale mam to w nosie
Paula25
szczęśliwa :)
ja się napiję z chęcią ale herbatki :-)to co pijemy kawunie ? bo ja muszę mieć dzisiaj dużo kofeiny bo znowu nałóka :-) do późnych godzin
właśnie objadłam się naleśnikami i chyba zaraz pękne!!!
Bershka ja też nie wiedziałam że Twój Kuba to nie Jakub
samochodzik super ale na nowym rzeczywiście dużo się traci!!!! :-(
Jolu i co byłaś na tej komisji??? bo chyba dzisiaj miała być....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
cytrusowa85
Fanka BB :)
A kiedy Kuba ma imieniny? Niektorzy urzednicy wszystko zarejestuja wiec dla mnie Kuba Wesołowski czy Wojewódzki to zaden argument.Patrysiu jest takie imię Chciałam Kubusia ale nie Jakuba zbyt poważnie się pisze i takie żydowskie imię. Tak samo jak Kuba Wesołowski Czy Wojewódzki
Kuba to zdrobniebie od Jakuba. Jak jest Kubą to takie pomyłki beda mu sie zdarzac całe zycie. Niestety.
Jak ktos daje corce na imie np. Nikola to ma 100% beda pomyłki i dostanie np poczte adresowaną do Nicola, Nicole, Nicol, Nikol i rozne inne odmiany
Oliwier tez jest roznie zapisywany w USC jako Oliwer, Oliver, Olivier itp
Chociaz poprawnie i w kalendarzu widnieje tylko Oliwier
Paula25 ale robisz smaka.......mniam
Kinga odezwij sie juz lepiej? rogowka przyszła?
Miłego..............
Paula25
szczęśliwa :)
a już doczytałam Jolu że to jutro! trzymam kciuki!
Paula smaczny był, smaczny Ale najsmaczniejsze było ciasto które upiekłam w weekend z tego przepisu:
Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi
Polecam wszystkim! :-) Ja zrobiłam z brzoskwiniami z puszki plus starta gorzka czekolada na wierzch, na masę karmelową, mniam
Kindzia no własnie, i tak zamierzam jeśli oczywiście będę miała pokarm. Moja koleżanka tak dopajała soczkami, herbatkami, wszystko to słodkie i teraz mała Gabrysia ma 18 miesięcy i mega próchnicę!
Bershka i tak juz bliżej jak dalej z tymi egzaminami ;-) A co do wózka to ja mam właśnie Peg Perego Pliko Switch. Na razie użytkuję gondolę, ale spacerówka czeka w piwnicy
Jak Sebek mi pozwoli to napiszę Ci o tej pracy mgr, bo teraz muszę lecieć do niego
Wielkie Żarcie - Przepis - Biszkoptowy przekładaniec z polewą toffi
Polecam wszystkim! :-) Ja zrobiłam z brzoskwiniami z puszki plus starta gorzka czekolada na wierzch, na masę karmelową, mniam
Kindzia no własnie, i tak zamierzam jeśli oczywiście będę miała pokarm. Moja koleżanka tak dopajała soczkami, herbatkami, wszystko to słodkie i teraz mała Gabrysia ma 18 miesięcy i mega próchnicę!
Bershka i tak juz bliżej jak dalej z tymi egzaminami ;-) A co do wózka to ja mam właśnie Peg Perego Pliko Switch. Na razie użytkuję gondolę, ale spacerówka czeka w piwnicy
Jak Sebek mi pozwoli to napiszę Ci o tej pracy mgr, bo teraz muszę lecieć do niego
K
Kinga85
Gość
hej.
kindzia dziękuję Ci u mnie no lepiej zwłaszcza po ketonalu mi lepiej.. zostało mi jeszcze 7 zastrzyków no cóż są dla mnie pomocnicze.
rogówka dostarczona dziś w końcu.
W domu mam lekki bajzel ale cóż innym razem to ogarnę
poniżej fotka robiona telefonem niestety bo w pośpiechu. No ale widać mniej wiecej jaka to rogówka jest
Pozdrawiam was wszystkie! idę leżeć a poczytam was jak bede miała wiecej sił.
buziaki
kindzia dziękuję Ci u mnie no lepiej zwłaszcza po ketonalu mi lepiej.. zostało mi jeszcze 7 zastrzyków no cóż są dla mnie pomocnicze.
poniżej fotka robiona telefonem niestety bo w pośpiechu. No ale widać mniej wiecej jaka to rogówka jest
buziaki
reklama
P
patrysia*
Gość
supcio:-)odpoczywaj dużohej.
buziaki
Podziel się: